Condica Salajencelor. Capitol special 100

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Diana bingo! ai ghicit

Olimpia, vreau sa vad some action, ca pana amu numa gura o fo de tine

Miha, bafta cu scolile!

Tu fete, am o cunostinta care are o cunostinta care aduce Kent la juma de pret de magazin nu-s din ce vama. Al meu husband nu fumeaza Kent, va trebe la careva?

Dulciuri

Daaa . Maine ajung acasa. Putem vb pe PM

Salutare,

Diana, La multi ani colegului tau! mai ai prune?

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mai sunt prune o gramada...numai ca azi ne-am luat liber.
Azi aniverseaza ai mei 32 de ani de la starea civila, asa ca...stam acasa, nu culegem prune . Oricum am fost ieri toata ziua, asa ca tura urmatoare pe maine. Eu toatusi cred ca o sa spun "pas" maine, ca am mult de scris.
Miki,acu pe 22 e nunta lui fratelo?
Multam fetelor de urari, o sa le transmit mai departe.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Multi ani fericiti parintilor tai.
In 30 are nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

lasa oti sa vezi ce vizita surpriza iti fac
amu ma tot gandesc ce tort sa dau comanda la laboratorceva blat cu crema de vanilie si ciocolata
noi noroc ca nu is(inca) gravida
tu fetelor, da pe bia ce o apucat-o amu cand ma duc acasa si trebe sa dea cola aia rece ce o tot promis-o dispare in state

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki
Citat:
Diana bingo! ai ghicit Olimpia, vreau sa vad some action, ca pana amu numa gura o fo de tine Miha, bafta cu scolile!Tu fete, am o cunostinta care are o cunostinta care aduce Kent la juma de pret de magazin nu-s din ce vama. Al meu husband nu fumeaza Kent, va trebe la careva?Dulciuri
Daaa . Maine ajung acasa. Putem vb pe PM Salutare,Diana, La multi ani colegului tau! mai ai prune?Va pup pe toateWohlleben ist die beste Rache!...Miki
No ma bucur ca cineva o muscat momeala.Sincer era pt Bia Da creca s-o prins, mai ales ca nu era o momeala orijinala Giulia ne-o mai tras-o o data Diana La multi ani! atat husbandului cat si parintilor tai. Ma enervai ca azi dupaamiaza mai scrisei un mesaj de felicitare, mi se bloca calcu si apoi merseram la copt de vinete. Am prajit curatat si tocat 44 kile. Asa ca gatai cu ele pana la anu Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata!
Poftiti la cafeluta!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Prezent! Io vreu una maaaaaaaaaaaaaare si neagraaaaaaaa. Iar avem show, azi noapte o plans bebicu cam mult, cred ca ne iese vreun dintz. Va si va doresc o zi minunata! Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Buna, fetelor!

Mihaela, dulce e Morgan! Si eu il pindesc pe Rudy in curte de pe geam, dar nu il las sa iasa mai departe de atit, ca el se joaca si o data dispare!Ma uit si ma distrez de el cind se apuca de vreo groapa, intii "masoara" cam pe unde (adica miroase bine locul), pe urma da cu labuta o data si apoi cu amindoua ii da-nainte, cu viteza.Coada dreapta in sus, si tot ce sapa arunca in spate.

Ieri a fost iar la vaccin, le-a luat pe ultimele doua.Peste 3 saptamini e timpul sa il castram, saracutul de el.O sa fac cumva sa am liber in ziua aia, sa merg cu el.
Ieri dupa amiaza i-am facut prima data baie in vana, la dus.Nu a fost prea ...relaxat, ba a si "miorlait" un pic, ca i-a fost frica de apa care curgea la dus.Dar dupa aia, ce fericit a fost el ca a scapat!A alergat prin toata casa, a dat niste ture cu viteza de parca era la concurs.

Cam atita pentru azi, ca tre sa merg la lucru.

Ce o fi cu blonda, macar stiti ca e bine? Si daca nu zice nimica, da macar sa stim ca e ok.

v-am pupat si ne mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetelor, asa ii place cum (nu ) scrieti :)
ca apuc sa ciesc si eu :))

MIHAELA- sa nu-mi spui ca te-a vizitat the Adriana din Italia , ca leshin instant
Cu ce ai momit-o? Nu de alta, dar poate vrea sa vizteze fata si Spania
DIANA- la multi ani pentru colegu" si pentru parinii tai
Si spor la prunde...Fata, da ma aveti?
MIKI- pe 30 sa beti cu taica-meu un pahar de sampanie si pentu frate-meu...e ziua lui de nastere
Drum bun spre casa!
OTI- ai inceput distratia cu dintisorii, deci :(
Pupam bebisor plangacios
OLIM- ai fost in Galicia?
Asa e cum spui...Peisaje asemanatoare cu ale Romaniei, si NU e canicula...e mereu o briza racoroasa de la Ocean...Ador locul asta...

Noi suntem tot cu plaja si balaceala in Ocean pe ordinea de zi...Plus cursurile de spaniola...
Pe 28 august mergem in Clatayud ( Sp) sa ma intalnesc cu fratelo ..e si ziua lui, schimba prefixul...o sa-mi vad pentru prima data nepotica live
Abia aseteptam

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diplodocus
Fetelor, asa ii place cum (nu ) scrieti :)ca apuc sa ciesc si eu :))MIHAELA- sa nu-mi spui ca te-a vizitat the Adriana din Italia , ca leshin instant Cu ce ai momit-o? Nu de alta, dar poate vrea sa vizteze fata si Spania DIANA- la multi ani pentru colegu" si pentru parinii taiSi spor la prunde...Fata, da ma aveti? MIKI- pe 30 sa beti cu taica-meu un pahar de sampanie si pentu frate-meu...e ziua lui de nastere Drum bun spre casa!OTI- ai inceput distratia cu dintisorii, deci :(Pupam bebisor plangaciosOLIM- ai fost in Galicia? Asa e cum spui...Peisaje asemanatoare cu ale Romaniei, si NU e canicula...e mereu o briza racoroasa de la Ocean...Ador locul asta...Noi suntem tot cu plaja si balaceala in Ocean pe ordinea de zi...Plus cursurile de spaniola...Pe 28 august mergem in Clatayud ( Sp) sa ma intalnesc cu fratelo ..e si ziua lui, schimba prefixul...o sa-mi vad pentru prima data nepotica live Abia aseteptam AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
Ioana se pare ca totusi citesti pe diagonala... Sau inca eu dorm. La asta te referi?
Citat:
si de la noi. Am fost tare busy zilele astea, azi am avut musafiri din Italia, a venit o persoana tare draga sufletului meu aici. De fapt nu ne-am cunosctu face to face pana acum E vorba de regina torturilor de pe culi. Cunoscatorii stiu. De maine reintram in normal. Ce o fi normalul? Dulciuri
Diana a ghicit Eu amu facui un tort pt un baietel care duminica face un anisor, sper sa reusesc maine sa vi-l arat. Daca nu, doar saptamana viitoare dupa ce ne intoarcem din "concediu" Apropo, blonda e bine da i se tot blocheaza netu. pupiciiiii Dulciuri

Mergi la inceput