Condica Salajencelor. Capitol special 100
Raspunsuri - Pagina 12
dianalaura spune:
Salut fetelor!
Eu azi am stat acasa, program liber de la prune
, am cules ieri toata ziua si maine dimineata iar merg...
Maine e ziua colegului, dar cred ca o sa il sarbatoresc sambata seara, ca maine nu stiu la ce ora vine el de la munca, pe la 8-9, si eu tot cam asa de la prune...
In rest noi suntem bine, ne-am vizitat si nasii, am fost si noi la fini...iar de aici inainte am duminicile ocupate. Duminica acum pe 23 am botez la vara-mea (la nepotica de fapt), iar peste 2 duminici nunta la alta neapoata, fata lui var-meu. Deci sa ne tie buzunarul si sanatatea...ca belelele curg ![]()
Acum Stefan doarme si am profitat sa intru si eu sa vad care ce mai faceti, acum o sa ma pun sa citesc pe unde a umblat Oti.
Va tzuc!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
mihaela_s spune:
Hmmmm, azi nu da nimeni cafea? Eu obisnuita sa fiu servita tot astept ![]()
. Asa ca poftiti! 
si
cu
pentru prietena noastra care ne-a abandonat
. Mai stiti ceva de ea? 
la toate!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
olim spune:
miha multam de tratatie
io beau o cola
cine ne-a abandonat si de ce, eu cum nu prea am citit poate imi zice si mie cineva![]()
mai nou sunt ultima care afla noutatile
bey dar pe unde umblati voi zalauancelor si nu numai![]()
noroc cu emigrantii
ca mai scriu pe aici
pup gasca

dianaiulie2009 spune:
Sal`tare !
La noi nu prea e nimic interesant , inafara de mersul la munca, venit acasa, spalat, calcat, facut de papa ... mno ... cam asta e programul meu zilnic ...
silvana_salajan spune:
si de la noi. Am fost tare busy zilele astea, azi am avut musafiri din Italia, a venit o persoana tare draga sufletului meu aici. De fapt nu ne-am cunosctu face to face pana acum
E vorba de regina torturilor de pe culi. Cunoscatorii stiu.
De maine reintram in normal. Ce o fi normalul? ![]()

Dulciuri
mihaela_s spune:
Am fost cu Silvia si am lasat-o la scoala, azi e prima zi. Am stat cu ea vreo 45 de minute pana s-a acomodat putin cu colegiisi profele(sunt altii decat la fritids unde a fost astea 2 saptamani) si am plecat. La 12 ma duc dupa ea, azi si maine nu ramane la fritids ca sunt acasa. Diana a mers si ea cu emotii, tot prima zi e si la ea...ea sta pana la 15, are program plin...
La noi e vreme superba, soare si frumos, mergem in oras dupa ce o iau pe Silvia, la mare...sa vedem ce mai e pe acolo...
Morgan e prima zi singur afara, il tot urmaresc din casa, e tare cuminte...s-a mirosit bot in bot cu un arici care era tare nervos si sasaia catre el, mai mai sa-l muste...l-am luat de acolo si apoi s-a departat si acum cerceteaza imprejurimile, nu se duce mai departe de curte si jurul casei. Manca-l-ar mama de baiat cuminte! ![]()
olim, prietena disparuta e BIAAAAAAAA!!!!!! Zau ca nu stiu cu ce sa o mai ademenesc
.
si o zi faina la toate!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
Multam de cafea!
Eu ieri am fost la prune toata ziua, colegu la munca, iar aseara pe la 9, dupa ce a venit si el de la munca, ne-am pus si am baut o bere, asa ca de ziua lui. Acum ma gandesc cand sa ii chem pe nasi si pe fini la noi, ca nu fac petrecere mai mare.
Oti, de Dora e vorba?
va tzuc si va las, ca am tare mult de lucru la calc
PS. Poate bonda o plecat in America ![]()
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
olim spune:
salutare si de la noi
miha da de ce nu mai intra bia ce o apucat-o

mai am 3 saptamani si ii fac o vizita la zalau, daca nu e dusa in america![]()
va
si va doresc o zi excelenta
si la noi e fff cald nu am chef de nimic
oti cred ca numa despre torturi ati vorbit
pot sa iti fac si eu o vizita cand ajung acasa

ca ling monitoru cu prajiturile voastre![]()
diana LA MULTI ANI COLEGULUI, multa sanatate, fericire si tot ce va doriti

is pe zona
silvana_salajan spune:
Diana bingo! ai ghicit
Olimpia, vreau sa vad some action, ca pana amu numa gura o fo de tine
Miha, bafta cu scolile!Tu fete, am o cunostinta care are o cunostinta care aduce Kent la juma de pret de magazin nu-s din ce vama. Al meu husband nu fumeaza Kent, va trebe la careva?Dulciuri