sotul are o amanta

sotul are o amanta | Autor: espiritu

Link direct la acest mesaj

Topic original - albuta

Citat:

albuta
acum 3 zile am aflat ca sotul meu are o amanta, presupun ca de vreo 9 luni .in tot acest timp nu mi-am dat seama de aceasta, cu toate ca el tot imi spunea in gluma ca are o iubita. credeam ca vorbeste aiurea.nu vroiam sa cred asa ceva. chiar nu puteam sa-l imaginez ca m-ar putea insela si mai ales atata timp.am 2 copii: o fetita de 4 ani si juatate si un baiat de aproape 10 luni.deci are relatia aceea de la scurt timp de cand s-a nascut cel de-al doilea copil.
Nu am fost niciodata geloasa, am avut suta la suta incredere in el,probabil de asta nici nu mi-am dat seama ce se intampla,asa ca am avut un soc cand am citit mesajele primite si expediate de pe telefonul lui.mesajele sunt trimise pe 2 numere de telefon, astfel ca el a gasit repede o motivatie ca cele mai explicite au fost trimise de altcineva(le-a primit de la un prieten de-al lui si le-a retransmis catre alta persoana decat aceasta prietena al lui), ca intr-adevar el are o prietena cu care are relatii mai apropiate, pe care o iubeste si ea il iubeste dar ca intre ei nu s-a intamplat ceea ce cred eu din mesajele mai deocheate,pentru ca el se gandeste la familie si ca ma iubeste si pe mine.
Imi dau seama ca in aceste 9 luni am fost mai mult decat naiva si acum nu mai cred nimic din ce spune. el a sters toate mesajele imediat, dar oricum din cate mi-aduc aminte orele la care au fost trimise sunt tarzii, astfel ca explicatiile lui sunt puerile. ma doare foarte mult ca nici macar nu recunoaste.in aceste 9 luni eu am fost foarte ocupata cu cel mic plus fetita, nu a fost nimeni langa mine sa aiba grija de copil nici macar o jumatate de ora,plus am avut si reparatie in casa cu tot ce implica, de aceea am avut un adevarat soc cand am aflat ca m-a inselat exact cand ar fi trebuit sa fie alaturi de mine si sa ma ajute la copii. Este adevarat ca intarzia cam mult de acasa, venea tot timpul tarziu dar activitatea lui este de asa natura ca nu-l pot controla si nici nu mai aveam timp si dorinta sa-i tot pun intrebari la care oricum gasea repede un raspuns.acum imi dau seama cat de proasta am fost, inca nu-mi vine sa cred.daca nu citeam singura mesajele nu as fi crezut niciodata ca e in stare de asa ceva, sa-mi ascunda atata timp, el care era stalpul moralitatii, care nu admitea sa-i spun nici o minciunica cat de mica,dar nu lucruri atatde grave. acum imi atribuie si mie o vina:zice ca eu nu am fost destul de gingasa si dragostoasa cu el,ca nu am fost destul de femeie cu el, asta in timp ce eu eram obosita cronic cu copilul, nu dormeam noptile, mai ales in primele luni dupa nastere, ca trebuia sa am grija si de celalalt copil si de casa:mancare, curatenie, spalat, calcat haine si multe altele.
Cel mai interesant e ca zice ca o iubeste, ca ea i-a oferit ceea ce nu i-am oferit eu in 11 ani de cand ne cunoastem(decat poate la inceput),si ca nu se desparte de ea ,iar eu sa accept relatia lor si in timp se va rezolva in vreun fel, mai ales ca sustine ca lucrurile intre ei nu sunt chiar asa de evoluate cum am tras eu concluzia si ca ii leaga doar sentimente. Dupa cum mi-a spus sotul, fata este logodita cu un navigator care este plecat cate 4 luni pe mare, are nunta in septembrie, dar se gandeste sa nu se mai casatoresca pentru ca il iubeste pe sotul meu.
Primul gand a fost sa plec cat mai departe, dar nu pot din mai multe motive: nu am unde in Romania, toate rudele mele mai apropiate sunt in alta tara, copiii au numai cetatenia romana astfel ca nu pot trece frontiera cu ei, le trebuie viza si oricum mi-ar trebui si acordul tatalui, avem si o afacere estivala pe care o conduc mai mult eu si nu pot sa dau cu piciorul la castigul pe care doar acum pot sa-l fac, el sigur ca nici nu se gandeste sa plece, pentru ca lui ii convine acesta situatie, mai ales ca spune ca nu-mi va lasa copii sub nici o forma. Probabil ca voi depune cerere de divort, dar nu stiu cum sa-i explic fetitei care este foarte sensibla si atasata de el si mai ales mi-e foarte frica sa nu raman fara copii sau macar fara de unul in urma divortului. oricum ar fi un divort extrem extrem de dificil ,pentru ca sotul are un caracter destul de dur cand e vorba de interesele lui, nu cred ca ar ceda sub nici o forma la ce vrea el si am incepe un razboi foarte greu si lung, mai ales ca avem de impartit si o locuinta care este pe numele meu , dar la care a contribuit si el, terenuri care sunt luate in timpul casatoriei si la care nu ar renunta deloc usor.Viata alaturi de el nu a fost intotdeauna roza, am avut si greutati si momente fericite,dar si dificile, mai aveam certuri,ma jignea, am trecut peste toate relele cu gandul ca ma iubeste, chiar daca nu totdeuna s-a purtat exemplar cu mine,si ca pretuieste cel mai mult familia.
Soacra mea imi ia mie apararea si-mi spune ca trebuie sa lupt pentru familie si pentru ca copiii sa aiba si tata si mama, ca aceasta asa-zisa dragoste ii va trece.eu nu stiu daca pot sa-i iert atat faptul ca m-a nselat, dar mai ales faptul ca a dus o viata dubla in tot acest timp, cand dimpotriva ar fi trebuit sa ma ajute si sa-mi fie alaturi si nici nu stiu daca pot sa fac fata unui razboi dintre noi in eventualitatea unui divort, fara a avea pe cineva din apropiati alaturi sa ma sprijine char fizic, nu numai prin telefon si prin sfaturi.

acum am aflat si noi

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Ia decizia cea mai buna pentru copii si pentru tine.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui SufletDInger

Ia decizia cea mai buna pentru copii si pentru tine.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Off topic:

SufletDInger, tu scrii doar ca sa aduni puncte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

intai si intai trebuie sa ai dovezi ca el te inseala.Dovezi pe care sa le arati la divort ca sa stai linistita.
In al doilea rand eu in locul tau as divorta.

Atata timp cat va mentineti relatiile in limitele bunului simt de dragul copiilor acestia nu vor simti lipsa vreunuia.
Nu te face pres in fata lui si nu accepta sa traiasca cu amandoua.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

atatea cazuri si multe dintre ele se invart in perioada nasterii si dupa la cateva luni...barbati slabi si care nu stiu ce vor.

Mi-e mila de tine, mi-e mila de copii si de suferinta lor.
Eu in locul tau, as analiza ce vreau: vreau doar un ajutor din cand in cand in casa si un sot pe acte - as ramane cu el. Vreau un iubit, un suport real, un tata devotat - as divorta si mi-as cauta ce visez.

Iti doresc multa intelepciune si putere

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

off topic: care e faza cu punctele si postarile? la ce folosesc punctele astea?

albuta - ti-a reprosat ca nu ai fost dragastoasa si gingasa cu el, ca nu ai fost destul de femeie.. de ce nu ti-a spus asta la momentul ala cand era nemultumit si sa cautati amandoi o rezolvare.. oare de ce a lasat lucrurile sa mocneasca ca acum sa te insele 'pe la spate' de 9 luni.

Normal ca soacra te incurajeaza sa nu divortezi, sa mai astepti sa-i treaca.. adica el sa isi consume idila in liniste stiind ca nevasta ii accepta relatia extraconjugala. El sa fie cu amanta si cu nevasta si copiii, dar tu?
Eu as baga actele de divort, inainte sa vina el sa zica ca amanta nu se mai casatoreste cu ala si il vrea pe el.
Imi pare rau ca tu si copiii trebuie sa treceti prin asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acvamaryn spune:

Imi pare rau ca treci prin asa ceva! Daca vei accepta situatia va fi un consum enorm de nervi pentru tine pentru ca in fiecare zi si noapte vei trai cu spectrul asta. Depinde si cum esti, daca poti sau nu, eu una nu as fi in stare. Probabil s-a ajuns aici deoarece asa ii sta in fire sau nu a fost implicat suficient in viata de familie: sarcini, ajutor, copii, etc. Eu as zice sa te gandesti la cateva variante, sa i le propui civilizat, sa-i dai un termen si sa vezi ce alege.Nu accepta compromisuri, un compromis atrage dupa sine un altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Dar barbatii astia nu se pot abtine?! Culmea au descoperit la o alta fmeie ceea ce nu mai au acasa la sotie de mult timp...pai nu o sa se intample la fel si in aceea relatie??? ...tot timpul o sa fie alta mai buna decat ce are acasa...ptr ca sunt lasi, vor perfectiunea...nu o vor gasi...Ok, nu iti mai iubesti sotia, simti ca nu te mai atrage nimic la ea..ii spui, discutati inainte de a o insela...E greu ptr o femeie sa fie si mama si sotie si iubita in acelasi timp...mai ales cand ai in casa un copil asa micut care depinde te tine, ca mama...

Eu cred ca ar trebui sa porti o discutie serioasa cu el...sa vezi in ce ape se scalda...spune-i clar ca tu nu esti umarul lui de plans atunci cand se va desparti de dragostea lui..Ai si tu dreptul la fericire, la viata...Desparta-te de el ptr o vreme...traiti separat o vreme atat cat sa va puneti ordine in ganduri...si apoi ia o decizie care te avantajeaza pe tine si pe copii....
Si o intrebare pe care i-o poti pune lui..."Cat timp crezi ca v-a accepta respectiva iubita sa fie pe locul 2?" Ea renunta la statutul de locul 1 ptr locul 2? O sa vrea si ea o familie, un copil... o relatie stabila...sotul ta ii poate oferi o astfel de relatie doar daca divorteaza de tine...Deci...

Fi tare incontinuare si ai grija de tine si de copii tai...indiferent ce decizie ei ...importanti in viata ta sunt copii..

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Separa-te de el, chiar daca locuiti impreuna. Raspunde-i cu aceeasi moneda, iesi la fel de des ca el, cunoaste alti barbati, fii indiferenta, nu te mai arata dependenta de el. Daca se va schimba observand ca te pierde si sentimentele tale dispar, bine! Daca nu, poate vezi si alte moduri de a privi viata! Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

E OK sa o sfatuim sa reinceapa sa traiasca insa nu luam in calcul faptul ca are un copil de 10 luni.Eu zic ca ar trebui sa se gandeasca sa angajeze pe cineva care sa o ajute iar ea
sa se odihneasca putin si singura va decide ce e de facut.Va curge multa"cerneala"virtuala peste subiect,fiecare membra a forumului va raspunde din punctul ei de vedere insa decizia este a albutei.
Daca sotul nu te ajuta te inteleg in ce hal de epuizare ai ajuns.Pe bebe il alaptezi?Stiu ca acum e sezonul la mare,insa ai grija de tine si cauta pe cineva sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mda..o amanta nu e niciodata nici prima, nici ultima.fi convinsa de asta.

dar sotul tau are o adevarata RELATIE.

si isi permite sa ti-o spuna in fata, sa-ti spuna ca o iubeste (vai ce MAGAR!), pt ca e atat de sigur pe fraiera (scuza-ma), care ii gateste, spala, calca, face copii, de 11 ani, ca i se rupe de ce SIMTI tu si ce spui tu.
ba e convinsa ca vei accepta situatia, ca vb aia, el tot a incercat sa te pregateasca, spunandu-ti periodic ca are iubita. IUBITA! nu amanta.

in ochii mei, situatia este asa: el are o iubita si o menajera/sclava. super dom'le!
cu una se simte barbat, se alinta, se dragosteste, iar menajera sta acasa, ii creste copiii, face curat si mancare si spala haine. sotul tau are o viata ideala pe care si-o doresc 99% din barbatii planetei.

ce ai draga cu omul????

aa, pardon..sa inteleg ca nu-ti convine statutul....da, logic.

ce sa faci?

sa iei naibii ATITUDINE mai repede. du copiii la parinti, rude,undeva, cateva zile. fa scandal monstru, fa-i bagajele, scuipa-l intre ochi, da-l afara din casa, sparge-i capul, depunde actele de divort si mai scuipa-l o data intre ochi. fi o fiara si matura cu el pe jos. mkr sa te descarci si sa=i arati tu lui iubite.

sau fi fraiera, "inteleapta", "matura" si plangi in perna, cazi in genunchi in fata lui, implora-l etc...

sau..ignora-l. dc poti...desi pt el ar fi situatia ideala. sa taci si sa-l lasi in pace.

eu personal as face circul de pe lume si la final tot l-as parasi. in plus m-as razbuna. chiar dc mi-ar fi greu cu copiii. dar in tot cazul n-as juca rolul de victima, ca personal m-am cam saturat atat din exemplul din viata mea cat si a altora, de rolul de victima.

si intre timp...poti sa-i spui sa te plateasca gros pt a accepta ca are amanta. ca esti de acord contra sume uriase de bani+menajera+bona pt copil, ca altfel faci circ si bagi divort si il spui la rude, la parinti, la seful de la serviciu etc...

si dc ai acces la cardurile si conturile lui.....scoate-i toti banii si joaca-l pana la epuizare psihica. sa vedem dc ii mai arde de iubite.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput