Prietenie la plesneala *63* Virusatele

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Eeeehhh... de mult n-am mai scris un mesaj pe forum.... si mi-e dor de voi.
Dar sa stiti ca v-am citit, fara sa pierd un rand. Dati examen?

Noi suntem sanatosi cu totii, Andrei a luat vacanta la cresa, asa ca toata luna august nu servim cresa. Din septembrie gata, la grupa mare (de cresa, ce credeati?)
Nu stiu, sunt bulversata, sincer nu stiu ce cale sa apuc... e greu de explicat. Ma gandesc tot timpul la problemele mele, imi vine sa plang, n-am cu cine vorbi... caci n-are cine ma asculta... si ma intreb unde gresesc... Unde gresesc???

Dar ma bucur ca Andrei e un copil docil, intelegator si iubitor. Doamne, cat il iubesc... tot ce-mi doresc e sa fie sanatos.

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

noi,suntem aici sa te sustinem.....

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Off, Mihaelutzo, multumesc..., dar vezi, aici pe forum nu prea pot vorbi...

Dupa 15-20 august venim si noi la mare... ca are treaba G. in Costinesti. Poate apucam sa ne vedem.

Apropo, stiti vreo gazda buna, aveti rude in Costinesti? De fiecare data cand am fost am trecut prin cosmar cautand de dimineata pana seara o camera adecvata, pentru ca venim cu Andrei.

(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Off, Mihaelutzo, multumesc..., dar vezi, aici pe forum nu prea pot vorbi...

Dupa 15-20 august venim si noi la mare... ca are treaba G. in Costinesti. Poate apucam sa ne vedem.

Apropo, stiti vreo gazda buna, aveti rude in Costinesti? De fiecare data cand am fost am trecut prin cosmar cautand de dimineata pana seara o camera adecvata, pentru ca venim cu Andrei.

(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

in constanta stiu,dar in costinesti...

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69
asa fac si eu vinetele la cupotor,asta-i esplicizasem si io lui Kari dar facusem rezumatu'

Stiu ca uneori dau cam mult din...tastatura.

Data viitoare fac si eu rezumatul.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Va pupa fata !

Va doresc noaptw buna ca eu am program artistic .

Pupam !

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

andrushcandu, mihaela077
ce face\eti traznitelor, viruzatelor???
breeeeee, azi am avut ora de ...CONDUS...moamaaa ce mi-a placut!!!
abia astept sa ma fac mare ...si sa o plimb pe Ema.
pup traznitele

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

hop si eu ...in seara asta sigur vorbesc singura ...ai vrut careva sa ma contactezi pe mess si incepea id-ul cu ok.....???? eu l-am delete

Ana ,azi am cotrobait prin dulapuri,pod,camari si n-am avut timp ...maine sunt la job,abia poimaine ...sper sa fi fresh ...vezi ca eu vb. mult,defect profesional ,dar si zodiacal ...poti sa te gandesti la mine ca la Aida ...gemenii au cateva caracteristici comune:limbarnita,hlizeala,ironia ....si disparutul in ceata

Am vorbit cu Mari azi la tel.40min , ca de prima oara

Stati ca am facut poze la toale...al meu era sa dea pe spate cata maldaru' de rufe era in mijlocul casei

Andru, baga la mine mess-ul tau ...si asa dupa ora 12 noptea doar Oana si cu mine mai misunam pe net

Dephino,te-ai bronzat printre piciere ???

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

de-a lungul timpului,datorita problemelor cu mihaita,ne-am pierdut multi prieteni(nu mai eram atat de disponibil,ca inainte),insa de cand am reinceput sa frecventez forumul,ne-am facut mult mai multi prieteni,chiar daca la inceput au fost mai mult virtuali...aici,la plesnitele mele dragi,am inceput sa mai uit de problemele de zi cu zi ale lui mihaita,m-ati sustinut si mi-ati fost alaturi,ori de cate ori a fost nevoie ,in ultimul an,pe unele dintre voi v-am cunoscut si in viata reala,impreuna cu familiile voastre si zic eu ca ne putem numi prieteni(in curand sigur voi mai cunoaste dintre voi personal),insa azi,este ziua unei plesnite tare draga sufletului meu(toate imi sunteti dragi si va iubesc,sincer)...eu am pastrat intens legatura cu ea,chiar si cand a lipsit de pe forum....asa ca astazi,
La Multi Ani,Kariguld!

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

oooo, LA MULTI ANI, stimata doamna !

sa fii sanatoasa si fericita, Kari !

apropos de Hepi barzdei... azi plecam de la mama si din fata portii vad un nene cam bizar asa, cu un Canon cu tele bine strans in mana, care se tot fataia pe strada... stau si stau si stau si ma uit la el, nenea se indeparteaza si da un tel... si ma gandesc eu mai bine. stai nene, ca ala e un paparazzi care vrea sa faca poza la Mihalea (e in tara ca a fost ziua ei) si io, vecina constiincioasa, ca uitasem de ziua ei ii dau mesaj cu la multi ani, da vezi ca e unu care se chinuie sa iti faca poze pe-afara . deci sa vezi vecini responsabili, dom`ne, da?
acu cine ma mai vrea vecina? eee? ia sa vad ! ala io, ala io. promit sa va tin la distanta de paparazzi

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Cocoana Mihaelo,tu ti-ai pus ceasu', sa fi prima

La multi ani ,Karina! Sa fi iubita si sa ai parte de tot ce-ti doresti. Sanatate si multa fericire !

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput