Suedia

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina11 spune:

Multumesc Dorel!
Eu restul de bagaje nu il iau pe avion ca e foarte scump...e 15 euro kg in plus:)) Trimit pachet prin Atlassib si ajunge in 4 zile. E greu pe autocar...ai avut mult curaj sa faci chestia asta...eu una recunosc ca nu m-as duce cu autocarul nici sa imi dea cineva banii. Cum e pe acolo Dorel? Ninge? Aici in tara ploua rau de tot ...in Bucuresti e inundatie de zici ca e o zi de vara dupa o ploaie torentiala:))
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_dorel spune:

Buna Ina,
pe aici a fost soare ieri si azi dar totusi frigut , nu se topeste zapada asa repede pe aici. Acum sunt cam -8 grade , sambata si duminica se anunta ceva mai caldut.

Bafta.

Mergi la inceput

Buna seara! Am ajuns in Suedia intr-un sfarsit. Dupa un 1 zi obositoare in sfarsit am reusit sa ajung la destinatie:))
Nu imi place vremea ...vreau sa fie cald si pentru asta cred ca o sa trebuiasca sa astept pana in martie aprilie:)) Voi ce mai faceti? Sper ca e bine, sanatoasa toata lumea.
Numai bine! Ne mai citim!:)))

Mergi la inceput

Buna Ina,
bine ai venit la frig si zapada, cat depre caldura mai e de asteptat din pacate.

Eu am fost sa-mi dea CNP ca fara ala cica nu poti merge la cursuri,
iar CNP-ul dureaza o luna, asa ca mai am de stat.

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ina, bine ai ajuns! Daaaa...la noi a nins si azi noapte de vreo inca 10 cm peste cei 60 pe care ii avem din decembrie. Anul asta cred ca vom avea de asteptat ceva pana la caldura, care vorba aia...nu e chiar caldura. In martie-aprilie...nu prea e cald nici in anii "buni" . Ah, ba sa nu mint...acum 2 ani am fost de un 30 aprilie/1 mai la plaja...la mare...erau 30 de grade. A tinut vreo doua zile apoi si-a revenit.

dorel, asa e...fara personnummer nu te iau la scoala. Succes! Cum ti se pare in Suedia?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

eu cand ma uit pe geam si vad stratul de 1 m de zapada ...trag jaluzelele la loc:)) m-am saturat de zapada si se pare ca nu o sa scap prea curand de ea. Marti am sa ma duc si eu pentru CNP ca sa ma pot inscrie la scoala. O seara faina in continuare! V-am pupat:)

P.S Ah chiar... ceva recomandari pentru weekendul acesta?Un film bun la televizor..ceva activitati prin oras?daca stii ceva va rog sa imi impartasiti si mie:D

Mergi la inceput

Salutare la toata lumea,
e frumos in Suedia , stiam cum e ca am mai fost, momentan e cam plictiseala ca nu prea am ce face.
Mie-mi place zapada dar nu si frigu , daca se putea sa fie si zapada si caldura era bine , dar intre iarna si vara prefer vara , si apropo de iarna incepand de pe 26 la noi o sa fie festivalul iernii http://www.ostersund.se/ , cred ca o sa fie f frumos .

week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

O primavara frumoasa tuturor , si celor care au si celor care n-au zapada! Ina si Dorel, am vazut ca voi nu duceti lipsa
Distractie placuta la festival, vad ca sunteti rasfatati pana la jumatatea lui martie!

Mergi la inceput

O primavara frumoasa si calduroasa Mihharo!
Zapada a inceput sa se topeasca....sper sa dispara pana la sfarsitul lunii...ca sa pot spune si eu ca intradevar a venit 'primavara' :))

Mergi la inceput

La multi ani fetelor!

A inceput sa se incalzeasca , sper sa scapam repede de frig

Azi am primit si personnummer-ul , zilele astea o sa ma duc sa ma inscriu la scoala.

O sapatamana frumoasa.

Mergi la inceput