Suedia
Raspunsuri - Pagina 15
mihaela_s spune:
Am mai gasit un site foarte bun pentru invatarea limbii suedeze:
http://www.digitalasparet.se/
Bafta!''dorel, ati ajuns in Suedia? Ce ziceti de iarna de aici?
Mihaela, de 2 luni la orice camera webb din Suedia te-ai fi uitat, tot zapada vedeai . Anul asta a fost de exceptie.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
i_dorel spune:
Salutare la toata lumea,
am ajuns cu bine dar sper sa nu mai apelez niciodata la autocar, de data asta am fost nevoit ca am avut multe bagaje dar sper sa fie ultimul drum cu autocarul , pe distante lungi ma refer
Zapada e ok aici , fata de ce incepuse in Bucuresti cand am plecat, acum sunt prin Uppsala si fulgueste putin , sa vedem cum va fi prin Ostersund
Mihaela multumesc pt link .
Mai vb , numai bine.
mihaela_s spune:
Dorel, uuuf...nu cred ca as avea curaj sa vin cu autocar, te cred ca e obositor. Noi mergem in Ro cu masina, facem 2 zile pe drum si e crunt! Asa ca te inteleg.
Bine ca ati ajuns cu bine, asteptam vesti si impresii.
Asa e, aici a viscolit acum vreo saptamana ca in Bucuresti zilele astea. Acum e placut, si la noi fulguieste...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ina11 spune:
Am revenit ! Am cam lipsit un pic...dar din motive medicale.
Ma bucur Dorel ca ai ajuns cu bine.
Eu mai am fix o saptamana pana plec. Am inceput deja sa impachetez din lucruri si parca tot nu se mai termina :))
O zi buna la toti!
mihaela_s spune:
Ina, sanatate multa! Si spor si tie la impachetat. Tu ziceai ca mergi in Göteborg parca?
Nah, eu cica invat...imi scriu primul test online la genetica,cursul pe care il fac acum la distanta...dar mai tot arunc cate un ochi si pe aici .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ina11 spune:
Multumesc mult Mihaela!
Da in Goteborg merg. Mierucuri dimineata aterizeaza avionul..sper sa nu fie nici o problema cu zborul...vremea la Bucuresti e cam capricioasa in ultima perioada.
Spor la invatat !
mihharo spune:
Dorel, bine ca ai ajuns cu bine! Si pe mine ma batea gandul de autocar, dar parca mi-e frica. Avantajul era ca ma urcam aici si ma dadeam jos acolo.
Ina, cu ce companie zbori? este vreun direct mai avantajos? vad ca suntem din acelasi oras , poate-mi dai idee de vreo ruta. Acum ca tot m-a facut Dorel sa-mi piara cheful de autocar
mihharo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Mihaela, de 2 luni la orice camera webb din Suedia te-ai fi uitat, tot zapada vedeai . Anul asta a fost de exceptie. |
Da, pentru toata Europa. La noi a fost o iarna cum era pe vremea copilariei. Adica adevarata.
Bafta la test! Tinem pumnii!
Ina11 spune:
pai in decembrie cand am fost am zburat cu Austrian airlines,180 e dus intors...Iasi-Viena, Viena-Goteborg.
Acum zbor cu Malev din Bucuresti(aveau si din Iasi plecari insa le-au intrerupt pentru o perioada si am inteles ca din aprilie reiau zborurile).70 e doar dus pe ruta Bucuresti-Budapesta,
Budapesta -Goteborg.
Plec la 6 20 din Bucuresti si ajung la 9 30 in Goteborg:D
Preturile la Malev sunt ok. La Austrian daca ai noroc gasesti zboruri ieftine asa cum mi s-a intamplat mie in decembrie.
i_dorel spune:
Salutare la toata lumea, si va multumesc, bine ca am ajuns .
Eu am fost nevoit sa merg cu autocarul ca te taxeaza la volum nu la greutate , mai poti indesa in geamantan , am avut multe kg, si daca as fi mers cu avionul am inteles ca dai cativa euro per kg, iar la autocar e 10 de valiza in plus. Eu am zburat mereu cu Czecs Airlines , Bucuresti-Praga-Stockolm, si din cate vad pe aici nu sunt cei mai ieftini dar a fost ok cu ei.
Ina spor la bagaje, si sa ajungi cu bine.
Bafta la test Miha!
Ne mai auzim , o zi buna.