Casnicia mea - incotro? - episodul 2 sau finalul?
Raspunsuri - Pagina 3
cristy74 spune:
Popescudora, asta e problema mea de fapt, ca inca il mai iubesc. Daca nu-l mai iubeam era totul foarte simplu, dar asa se complica lucrurile. E adevarat ca nu mai e dragostea aia mare de acum cativa ani, toate certurile din ultima perioada au erodat oarecum sentimentele mele, dar inca il iubesc.
Dar o sa fac ce cred eu de cuviinta pentru mine si fetita mea, iar el sunt sigura ca nu va divorta, ori va veni cu o solutie pertinenta pe care sa o accept, ori imi va fi alaturi in cele din urma. Faptul ca tot vorbeste de divort intruna, cred ca vrea sa ma sperie, sa cad pe spate, dar a vazut ca nu e asa, eu chiar m-am schimbat, nu-i mai accept orice si am inceput sa lupt pentru ce cred eu ca este important. Iar el este oarecum descumpanit, nu stie ce sa creada, pentru ca asta se intampla de putin timp.
madau spune:
Din ce povestesti tu am senzatia ca sotul tau e foarte imatur si ca-i e teama sa ia decizii tocmai din aceasta cauza. Iar treaba cu "daca iei casa eu divortez" e iarasi dovada de imaturitate. De curiozitate, l-ai rugat vreodata sa-ti expuna, cu argumente, de ce crede ca e mai bine pt voi 3 sa locuiti cu socrii, in loc sa locuiti singuri aici? Atentie...sa se gandeasca cum e mai bine pt TOTI, nu doar pt el. Sunt sigura ca n-are nici un argument, vrea sa se mute acolo pt a scapa el de responsabilitati, mamica si taticul se vor ocupa ei de tot, pt a-i fi lui mai bine... Asta e parerea mea. Sfatul meu...IA CASA....eu zic ca nu va divorta (n-are curaj). Vrea doar sa te sperie. Halal motiv de divort
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
stefania_97 spune:
Cristy in primul meu an de casnicie faceam exact ca sotul tau. Cred ca i-am spus sotului de 1000 de ori daca nu iti convine divorteaza.
La fiecare discutie ii aruncam in fata divortul. Pana intr-o zi cand saracul s-a saturat si mi-a zis: Auzi stii ceva pana in momentul ina care esti ferm decisa sa divortezi si nu mai vezi alta solutie sa nu te mai aud cu acest cuvant. Atunci mi-am dat seama cat de mult il raneam de fiecare data si nu am mai mentionat niciodata cuvantul in fata lui.
Am luat o decizie, casatoria e la bine si la greu, chiar daca suntem de acord sau nu. Trebuie sa ne respectam diferentele. Si credema ca e greu sa gasesti 2 oameni mai diferiti ca noi.
Am crescut, m-am maturizat. El e inca la faza de copilarii. O sa fie nevoit sa creasca vrand nevrand cand va da de greu.
Multa bafta si intelepciune sa iti urmezi drumul tau
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
babyblue spune:
dc dupa 14 ani de relatie nu s-a maturizat......cand o va face?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
cristy74 spune:
Madau argumentele lui sunt: suntem in plina criza si nu stim cum va evolua cursul de schimb, de asemenea nu stim cum vor evolua dobanzile, acum EURIBOR este destul de jos, dar ce garatie avem ca peste 2 ani nu va ajunge la 10% sau mai stiu eu cat, ca preturile la apartamente sunt inca unflate artificial. Pe de alta parte nu vrea sa se indatoreze pe o perioada atat de mare, 30 de ani, sa munceasca pentru banca, sa plateasca de 2, 3 ori suma imprumutata. Cel mai bine in viziunea lui este sa ne mutam la parintii lui, pentru ca este casa foarte mare, are o curte imensa unde fetita noastra se poate juca in voie cat e ziua de lunga, aerul e mai curat si mai sanatos decat in Bucuresti.
Nu zic ca nu sunt niste argumente solide si ca pe alocuri are dreptate. Dar pentru nimic in lume nu vreau sa ma mut cu soacra-mea, iar dobanzile nu cred ca vor creste chiar asa de mult cum se sperie el. Astea mi se par niste gogorite pe care mi le arunca in fata ca sa justifice lipsa lui de responsabilitate.
madau spune:
Cristy de acord cu tine, argumentele lui par ok, judecate la rece ar fi foarte bune. Insa trebuie sa puna in balanta si linistea ta, ceea ce vrei tu, si impreuna sa ajungeti la o solutie. Eventual ii poti propune varianta de a lasa copilul la bunici, la curte si aer curat pe perioada vacantelor, mai mergeti cu el acolo cand aveti timp liber...dar asa, sa faci naveta zi de zi 100 si mai bine de km mi se pare infiorator de obositor!
Sper sa gasiti solutia cea mai buna....
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue dc dupa 14 ani de relatie nu s-a maturizat......cand o va face? _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Cand va pierde tot ce are sau niciodata
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
hellene_n spune:
draga mea, am trecut printr-un moment asemanator si daca nu luam atunci o decizie capitala, ar fi fost naspa si acum in casnicia mea. vine un moment intr-o casnicie aflata la inceput, cand sotia trebuie sa stie sa-i taie cordonul ombilical sotului, ca altfe.......asa va fi toata viata - DE FUSTA MAMITICII!!! iar asta e tare rau pentru familia voastra! prin urmare, de vreme ce doar gandul de a sta cu soacra te sperie, DE CE te mai gandesti sa te muti acolo? eu as exclude din start gandul asta. daca nu reusesti cu vorba buna, treci la amenintari, daca nu merge nici asa....treci la fapte!!! adik.....ia-ti o casa sau luati-va o casa doar a voastra!!! e regula de aur pentru a avea un teren bun pentru o familie, mai ales la inceput!!!
apoi....incet, incet, vezi care este modul prin care trebuie sa-l abordezi pentru a-ti acroda tie credibilitate. modul prin care puteti sa ajungeti la o situatie de mijloc. incearca si vezi ce merge la casnicia ta. la noi, de ex. merge negociere. ok, el vrea cauciucuri la masina, eu vreau vopsit la coafor!!! facem SCHIMB!!!eu ii ofer cauciuri si el.....vopsit la coafor. dar....relatiile difera si.....trebuie sa vezi ce merge la voi. in ceea ce priveste alimentatia, cand aveti divergente, ca sa nu va certati, pentru a afla o solutie NEUTRA da un search pe net si vezi cum se face acel lucru sau cul il fac altii.
sper sa-ti fie bine, dar asta nu se va petrece fara ca tu sa fii mai radicala aici si sa iei casa cu sau fara ajutorul lui. de vreme ce va iubeste, o sa vina dupa voi. doar nu o sta cu masa
babyblue spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefania_97
Cand va pierde tot ce are sau niciodata Stefania mamica Buburuzei Catarina www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
da....trist.
de cele mai multe ori, isi cam permit sa NU se maturizeze, pt ca sunt destule femei disperate sa faca compromisuri, doar pt ca stiu ca un deznodamand de genul divort, e dureros. iar ei stiu asta si profita la maxim.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Marox spune:
Eu nu inteleg cum se poate lua o casa de unul singur atunci cind nu esti divortat. Bunurile cumparate in timpul casatoriei nu se impart in 2, in mod egal, in cazul unui divort ulterior?
Referitor la credit, banca nu poate acorda o garantie privind dobinda, adica sa nu poate creste decit pina la un anumit plafon? Nu stiu, zic si eu...In Franta ni se spune regulat in presa si la TV sa evitam creditele cu dobinzi variabile pt a evita indatorarea excesiva.