Porumbul fiert si nefericirea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604
parasute tipatoare

Gabi, poate distorsioneaza teveu' asta online sau am eu vedenii, dar parasutele-s in guvern, parlamente si etc

Alea din guvern samd = parasute stilate, buey
. Aranjate, cu taior, cu deux-pičces pe ele... nu d'alea cu buricu' gol, tricoul decoltat-mulat cu paiete, nu mai au unghii roz-vinetii... he-he!

Io ma gāndeam la paparudele care umbla cu parvenitii care-au atins o conditie financiara medie... nu de protejate prezidentiale, sau prietene de beizadele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Scuzatz! Tot pe langa subiectul cu porumbii, caci nu-mi revin din nauceala. Am recitit protestu' lu' peste, doar-doar oi pricepe ce-a apucat-o pe ipochimena de-i asa de revoltata. Cred c-am deslusit-o:

Citat:
E un blowjob mult prea scump! Refuz sa mai platesc taxe la stat – de ani de zile platesc sute de milioane de lei impozite pentru un stat care nu ma sprijina in nici un fel...

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

off topic-
Supa crema de PORUMB- se taie un praz in bucatele si se fierbe in apa sarata 3 min. Se prajeste in ulei costita taiata in felii subtiri in asa fel incat sa fie crocanta.Se scoate din grasime si in grasimea ramasa se caleste prazul .Se adauga porumbul si putina supa de legume. Se lasa la fiert 20 min.Se pun in oala costita prajita si prazul oparit , sare , piper , ardei iute si otet dupa gust

Se serveste calda rasfoind academia catavencu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Tomecica
Da' ce naiba facem noi din diaspora, n-avem de unde lua praz...si ce, nu suntem si noi tot romani?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Tomecica
Da' ce naiba facem noi din diaspora, n-avem de unde lua praz...si ce, nu suntem si noi tot romani?

ceapa estem? Atunci pofta buna . Dar catavencu aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Catavencu avem, da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ah, topicu asta e de o mie de ori mai misto ca articolul - care iata, pina la urma a fost bun la ceva.

da' io-s curioasa de numele intreg al doamnei CCB.
ca nu pot sa caut pe google "CCB, prietena lui Fratellui, Sucu, Jucan etc"

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ma intreb daca Mindruta o fi citit si articolul www.dilemaveche.ro/index.php?nr=284&cmd=articol&id=11081" target="_blank">asta
si cam ce parere are

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

ah, topicu asta e de o mie de ori mai misto ca articolul - care iata, pina la urma a fost bun la ceva.

da' io-s curioasa de numele intreg al doamnei CCB.
ca nu pot sa caut pe google "CCB, prietena lui Fratellui, Sucu, Jucan etc"

China Construction Bank sau Casa de Compensare Bucuresti

Mai am o varianta- TAXI Bacau-CCB

Mergi la inceput
Mergi la inceput