Porumbul fiert si nefericirea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hai ma Gabi, imi strici topicul? Esti cumva de la concurenta? :))))))))

Topicul meu nu este despre mamsaturisme, ci despre ce mai cauta Mandruta in Dilema Veche (o mai veche dilema a mea :)), despre sa toleram burtosii, despre sa bagam compasul in buzunar fiindca nu ne foloseste la nimica sa masuram diametrul capetelor celor care ne respira aerul, despre sa nu ne consideram ne-sanatosi la cap daca alegem sa mergem la mare, despre sa toleram adidas, axe si nivea de la supermarket, despre sa nu ne fie frica de mamele cu prea multi sateliti nauci copii in jurul lor, despre sa avem curajul de a manca in public porumb fiert si mici daca asta avem pofta, despre sa fim in stare sa ne gasim un loc linistit la mare daca vrem liniste, despre sa nu ne intrebam indignati de ce e aglomerat pe autostrada tocmai cand inaltimile noastre s-au hotarat sa purceada spre mare, despre sa nu-i dispretuim pe cei care se simt bine la mare daca beau o bere rece la o terasa, despre sa lasam in pace siliconatele ca nu ne obliga nimeni sa traim viata lor, nici sa facem conversatie cu ele si despre, nu in ultimul rand!!!!, sa punem mana de la mana ca sa-i cumparam o insula pustie lui Mandruta :))))))).
Na, a scapat de hoardele cotropitoare de la mare (noroc ca a fost intelept si nu le-a privit in ochi ), da' de hoardele care vin la film, la filmul lui, la filmul pe care el si numai el trebuie sa il vaza, de hoardele venite to-ocma' din Rahova ca sa vaza acelasi film, doar unii cu bicepsi mari si cap mic sa-l mai poata scapa :))))))).

P.S. Conchita, io donez pentru insula, tu ii platesti pe baietii cu avioanele gri de la UPS, care sa-i duca Mandrutului ziarele din Romania si sa aduca spre Romania articolele care nu pot lipsi din Dilema veche :)))))).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Despre porumbii lu' Mandruta: ceva, ceva, cumva, nu'sh'cum... undeva intre intre Vax Albina si Ete, scartz!. Cam asa ceva. Sau cam p'acolo. Da', or'sh'cat, nu?

Scuzati, va rog, de off-topic, dar sunt ravasita. Totalmente.

Citat:
doamna Camelia Sucu, ajunsa in TOP Capital fara sa fure un leu, prin munca sa de ani de zile…
Thaaaaaaa!
Citat:
doamna Mihaela Nicola, guru-ul publicitatii din Romania…
Bai, ma lesi?
Citat:
fratii de la Fratelli, care cu creativitate, pasiune si munca s-au impus in viata de noapte a capitalei…
No coment!(?)
Citat:
Floriana Jucan, jurnalista erudita ce s-a incapatanat sa educe cititorul de presa din Romania si a reusit sa impuna pe piata o revista fara femei dezbracate si barfe dezgustatoare…
Mi-e rau! Aeeer! Aaaaeeeer!!!

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

hi hi, la afirmatia cu jurnalista erudita m-am repezit si io spre sticluta cu saruri, da' am zis ca poate confund personajul :D.

Totusi, nu aveam cum sa confund eu personajul daca, putin mai inainte, doamna CCB isi gasise sa il manjeasca tocmai pe Dinu Patriciu (pe care eu una il ador si fara de care viata romaneasca [...]. Nu vreau sa fiu off topic :)

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Nu se mai poate asa! Enough is enough! Romania nu este doar o tara de hoti, de agramati, de curve, de parveniti, de oameni fara balls si fara coloana vertebrala.

Cu toate eforturile doamnei CeCeBe ceva mai mult de 50% din pop'ulatia Romaniei nu va avea in veci balls.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
... despre sa toleram burtosii, despre sa bagam compasul in buzunar fiindca nu ne foloseste la nimica sa masuram diametrul capetelor celor care ne respira aerul, despre sa nu ne consideram ne-sanatosi la cap daca alegem sa mergem la mare, despre sa toleram adidas, axe si nivea de la supermarket, despre sa nu ne fie frica de mamele cu prea multi sateliti nauci copii in jurul lor, despre sa avem curajul de a manca in public porumb fiert si mici daca asta avem pofta, despre sa fim in stare sa ne gasim un loc linistit la mare daca vrem liniste, despre sa nu ne intrebam indignati de ce e aglomerat pe autostrada tocmai cand inaltimile noastre s-au hotarat sa purceada spre mare, despre sa nu-i dispretuim pe cei care se simt bine la mare daca beau o bere rece la o terasa, despre sa lasam in pace siliconatele ca nu ne obliga nimeni sa traim viata lor, nici sa facem conversatie cu ele ...

Pai de ce nu zici asa din prima, mey??

Sunt de acord cu treaba asta!...

Nici pe mine nu ma impresioneaza faptul ca lui Mândruta "îi pute" tot - si porumbul fiert, si bautul de bere în public, si fumatul în aer liber, si mirosul de mici... astea chiar mi se par snobisme-aere-capricii.
Nici Badea nu mi se pare decât vag amuzant, când se oripileaza desuet ca o femeie bea bere în public , saun manânca cârnatzi ... sau face ciorba acasa - vezi amanta lui Gorbunov ... sau când se oripileaza ca 97,852% din po****tie e supraponderala, dupe el... astea chiar mi se par copilarii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:

Nu se mai poate asa! Enough is enough! Romania nu este doar o tara de hoti, de agramati, de curve, de parveniti, de oameni fara balls si fara coloana vertebrala.

Cu toate eforturile doamnei CeCeBe ceva mai mult de 50% din pop'ulatia Romaniei nu va avea in veci balls.

De unde stii??... Coana CeCeBe e, de buna seama, convinsa ca EA ARE , în ciuda caracteristicilor morfologice înselatoare . Tipa pare a fi o feminista nemarturisita .

Mi-a placut cum s-a revoltat ea ... vezi primele rânduri ale "protestului": îsi ia jucaria cartea de munca si-a plecat... iar Statul va muri cu siguranta de rusine si de frica !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:

Silicon poate? Ah, nu, nesabuita idee! SLS* vegheaza. Si scriu. Mult! :))
_

Sensibili La Silicon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Oare fara enough is enough si balls nu putea nenica sa scrie?!!!
Fara suparare, dar dulcea limba englezeasca cu sound de Dambovita, pachet cu eruditia Florianei, astea-i fac pe alde Mandruta, Badea, Tudor Chirila (scosese si el una, nu?) sa apara ca ciupercile dupa ploaie.
PS. Faza cu benzinaria mi s-a intamplat si mie asta vara si am parasit frumos terenul ca altfel o incasam sigur, lant gros, ceafa si mai groasa, bmw icscinci sau sase nu mai tin minte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Oare fara enough is enough si balls nu putea nenica sa scrie?!!!
Fara suparare, dar dulcea limba englezeasca cu sound de Dambovita, pachet cu eruditia Florianei, astea-i fac pe alde Mandruta, Badea, Tudor Chirila (scosese si el una, nu?) sa apara ca ciupercile dupa ploaie.
PS. Faza cu benzinaria mi s-a intamplat si mie asta vara si am parasit frumos terenul ca altfel o incasam sigur, lant gros, ceafa si mai groasa, bmw icscinci sau sase nu mai tin minte.

Pai... daca scria balls în româna... trebuia cenzurat cu ****

Iar dreptul de autor pt. varianta româneasca "m-am saturat de România" îi apartine de drept lui Sabin Gherman... asa ca altii recurg la diverse variante... ca sa nu plagieze, probabil.

L-ai uitat din enumerare pe Bendeac... exact ala cu "faza cu benzinaria".

On-topic (ca sa nu se supere Denizel ): revolta, frustrarea, si "enough is enough " ar fi legitime... dar vad ca ele se îndreapta adesea în directie gresita: cel putin Huidu si Bendeac par a crede ca Tzara merge catastrofal pentru ca sunt multi burta-verde cu cefe groase si parasute tipatoare dupa ei. Ei, ash!? Taman asta era buba mare a RO, personajele din Atlasul de mitocanie urbana ? Vorba autoarei topicului: poate ca ar trebui sa nu ne mai speriem chiar asa de usorde burti, fumatori si mame cu copii multi ...

Totul pare sa alunece spre "capra vecinului"... ca de obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Citat:
parasute tipatoare

Gabi, poate distorsioneaza teveu' asta online sau am eu vedenii, dar parasutele-s in guvern, parlamente si etc

Mergi la inceput