Muresence.................la apel!!!!!!!!!!!! (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

bianca:de la cit la cit e cursul?lizzy poate veni dupa sase,am inteles ca si olim prefera seara,eu miine sint de dupa masa la servici,deci pot veni doar marti,oana la fel.se poate marti dupa cursul tau???mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Kover cursul e la de la ora 18 la 20 sigur.
E primul curs in care facem teorie si nu as vrea sa lipsesc cu toate ca as putea dar...
Propune-ti voi o ora si sa o sa vad ce fac...
Nu stiu Olim daca a venit ca nu m-a sunat. Cumnatul ei a fost dupa scaun.
I-am vandut masina electrica a lui Dani, am sa ii cumpar o motocicleta de politie sau un scuter..ma gandesc...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

am revenit si noi in RO asta seara... pozxe, ceva mai incolo, dupa ce prelucreaza soatza mea a fost fff fain, insa cu final "apoteotic" - Paul iarasi a facut bronsita...
Maine seara a aparaut si la mine ceva, din pacate.... si peste zi, umblu cu Paul la doctori...
, mai vb

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Oana..dar unde ati fost? Imi pare rau de Paul..insanatosire grabnica.
M-a sunat azi Olim spunea ca va pleca pana la Cluj dar ca saptamana viitoare va reveni la Mures. Asa ca poate intra sa ne spuna ziua cand va fi aici sa ne mobilizam la o intalnire.
Doar marti sa nu fie si e ok .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Chiar nimeni prin zona? De atatea zile?

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sunt trista...

Eu m-am saturat de medicii pediatrii din oras... mai exact, de spitalul judetean. Nu-s genul sa dau spaga asa, ca sa ma ia in seamna... si refuz sa devin genul care arunca cu bani pana impresioneaza, dc asta e motivul pt care mi-e tratat asa aiurea pruncul, cred ca ma duc si le impusc pe toate ametitele alea...
A facut Paul o bronsita acum o luna.
Apoi in Turcia, cand am intrat in hotel, dupa ce m-a socat umiditatea de afara, m-a izbit aerul conditionat - m-am asteptat sa-l puna in cap pe Paul care abia isi revenise din raceala - si aia cred ca tot cu AC i-am "executat-o" - clar e ca ma trimite pediatrul meu la spital, la alergolog, care tanti ma trateaza la misto, ma trimite la raze, primit sec diagnostic de pneumonie - eu nu cred ca are asta, eu am avut vreo 5 si te doare in spate de te seaca, copilul nu s-a plans deloc de dureri - si ne-a trantit 3 zile de azitromicina (eu n-am suportat antibioticul asta, am facut o criza de-am crezut ca mor).
Azi merg la control si ii spun ca se plange ca-l mananca pielea, la care tanti doctor da din mana plictisita "ce stii tu mamico..."
Imi zice ca eurespalul poate fi cu mancarimi, si imi zice sa-i dau in continuare pana termina sticla si Paul a fost in feb internat cu edem si urticarie la un pas de moarte!
Ma distruge sa vad atata nestiinta si nepasare... nu stiu ce sa-i mai dau, am schimbat 3 pediatri pana acuma, la spital sunt criminali, of, imi vine sa plec in lume...

Na, de bine nu-s in stare sa zic atata...
Insa musai sa "ma scot"
Ana e mare si e o dulceata, se iubesc amandoi de-ti vine sa-i mananci, se pupa si se dragalesc - normal ca se paruiesc periodic pt jucarii, dar sunt asa legati unul de altul Asta ma mai tine pe linia de plutire..
In fine, caminul mai asteapta, sa-si revina intai cu sanatatea...

Asa ca... n-am ajuns nici sa povestesc nici sa pun poze din Turcia...

muresencele!

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Of Oana... azi cum sunteti? Sanatate multa!

Noi am revenit dar azi o taiem spre Cj....cand ne mai adunam promit sa intru mai des.

Azi incepe show-ul. Scoala. Gradi. Multe `succesuri` pruncilor scolarei si gradinari, sanatate si minte deschisa spre tot ce se poate, si putere parintilor.

O saptamana magique!

Cu intalnirea ce se mai aude?

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna dimineata! Am inceput si noi gradinita cu o gramada de "vesti bune". Vom avea 3 educatoare in acest an, 28 de copii in total, contributia pentru hrana copiilor se majoreaza de la 6 lei/zi la 8 lei/zi ca doar e an de criza. Primaria nu mai aloca fonduri pentru gradinite absolut deloc, asadar inclusiv produsele de curatenie se vor cumpara pe banii parintilor. Restul noutatilor le vom afla la prima sedinta cu parintii.

Despre intalnire nu stiu nimic. Vad ca nimeni nu zice nimic, e liniste totala aici, de cand ai lipsit tu nu s-a intamplat mai nimic.

Printisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Criss75

Chiar nimeni prin zona? De atatea zile?

Printisorul meu

io am incercat joi la greu sa scriu dar nu mergea forumul.
vineri am fost libera iar in w-end am avut musafiri, nu am apucat deloc sa intru...
va pup, ma duc sa vad daca ne intalnim sau nu. eu in continuare sunt dispo dupa 6pm.
marc e racit din nou, de saptamana trecuta, daca se complica nu garantez ca ajung, dar sper sa nu fie cazul de bronsita urata...
deocamdata suntem doar pe homeopate, ne straduim sa facem fata asa. oricum e prima data cand nu intram direct in pufuri si pilule...
sanatate la pitici...
u all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Criss75

Buna dimineata! Am inceput si noi gradinita cu o gramada de "vesti bune". Vom avea 3 educatoare in acest an, 28 de copii in total, contributia pentru hrana copiilor se majoreaza de la 6 lei/zi la 8 lei/zi ca doar e an de criza. Primaria nu mai aloca fonduri pentru gradinite absolut deloc, asadar inclusiv produsele de curatenie se vor cumpara pe banii parintilor. Restul noutatilor le vom afla la prima sedinta cu parintii.

Despre intalnire nu stiu nimic. Vad ca nimeni nu zice nimic, e liniste totala aici, de cand ai lipsit tu nu s-a intamplat mai nimic.

Printisorul meu

si la noi se majoreaza taxa zilnica, dar anul trecut era 5 lei, deci anul asta va fi probabil 6... nu stiu cum de la voi e asa mult. sunt curioasa dupa sedinta cu parintii cu ce noutati vin si eu
ianis e in grupa mare e mandru tare...
marc ar fi trebuit sa inceapa azi, dar amanam, dat fiind ca tocmai ne luptam cu bronsita lui peste

Mergi la inceput