O parere va rog, daca ati patit asa!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

se intampla ca testele sa dea un rezultat fals pozitiv . desi sunt impreuna cu sotul meu de 15 ani - si nu m-am protejat niciodata mai putin in perioadele de anticonceptionale vreo 6 ani - nu am ramas insarcinata si nici un test nu mi-a dat nici un raspuns fals . cred ca as fi in extaz si apoi in agonie sa stiu ca nu am fost .

oricum succes daca vrei un bb . noi ducem munci placute .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns perl spune:

Buna,
Eu am facut test Barza pe care am uitat sa-l citesc, m-am uitat la el mai tarziu- cam dupa 45-50 minute. Si era pozitiv. Apoi am mai facut unul pe care l-am citit rapid si era pozitiv...si asa a ramas!
Eu cred ca a fost vorba de un avort menstrual in cazul tau!
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Buna,
si eu cred k asa a fost, pentru ca dupa acel test, am avut un ciclu de 2 zile jumatate si acum mi-a venit dupa 20 de zile si a avut o durata normala.
In plus de asta mai cred ca oricum ar fi, nu iese fum fara foc, adica acel test mi-e greu sa cred k oricat ar fi de prost, ar activa o substanta daca nu are reactiv.

Poate gresesc in teoria mea, dar totusi cred ca a fost sarcina.

Citat:
citat din mesajul lui perl

Buna,
Eu am facut test Barza pe care am uitat sa-l citesc, m-am uitat la el mai tarziu- cam dupa 45-50 minute. Si era pozitiv. Apoi am mai facut unul pe care l-am citit rapid si era pozitiv...si asa a ramas!
Eu cred ca a fost vorba de un avort menstrual in cazul tau!
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema1122 spune:

Am si eu nevoie de o parere.

luna 1 - a intirziat 7 zile, nu am facut test, ameteli puternice, a venit
luna 2 - a intirziat 7 zile, un singur test pozitiv, ameteli puternice a venit
luna 3 - am facut pauza si a venit ceas la 29 zile cum vine normal
luna 4 - a intirziat 8 zile, nici un test pozitiv, ameteli puternice si rau mare si a venit. fara nici un fel de dureri

Ce ar putea fi, sa fie avort sa fi fost altceva ? Ati mai patit asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Rocado, daca ai facut test barza dupa doua zile si a iesit negativ nu inseamna ca ai fost insarcinata.Din cate stiu eu, hormonul de sarcina nu "dispare" asa de repede din organism.Cat despre "Barza" am aceeasi parere.Eu am facut Sure Check sau Clear Blue.Alea sunt sigure si detecteaza hormonul (cel putin la mine asa a fost) dupa 10 zile de la ET (in cazul tau conceptie)

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Spert k luna aceasta sa se intample ceva bun. In septembrie pe 15, mergem din nou la doc. si am sa ma consult cu ea.

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Rocado, daca ai facut test barza dupa doua zile si a iesit negativ nu inseamna ca ai fost insarcinata.Din cate stiu eu, hormonul de sarcina nu "dispare" asa de repede din organism.Cat despre "Barza" am aceeasi parere.Eu am facut Sure Check sau Clear Blue.Alea sunt sigure si detecteaza hormonul (cel putin la mine asa a fost) dupa 10 zile de la ET (in cazul tau conceptie)

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Buna fetelor,
sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu o parere.De cateva luni incoace fac teste de ovulatie,iar rezultatul pozitiv imi apare o singura data(doar intr-o zi);in schimb,luna asta,de 4 zile, am numai teste pozitive.Testele sunt de la diferite firme,le fac mereu in acelasi moment al zilei,deci corect,nu stiu ce sa zic...
Voi ati mai patit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

rocado dupa cum a spus si ellanik testul ar fi trebuit sa iti iasa pozitiv si dupa cateva zile.
dupa avortul spontan pe care l-am suferit dr mi-a spus atunci k testul poate aparea pozit si o sapt dupa dak sarcina era mai inaintata
eu zic k cel mai bine ar fi sa nu ne mai gandim la ce a fost ci doar la ce va fi.
cu siguranta vom fi si noi curand

ank

Mergi la inceput

eeee!!! speram si eu ce sa-i fac!? Nu am stiut aceste amanunte cum ca testul ramane pozitiv si dupa avort.

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

rocado dupa cum a spus si ellanik testul ar fi trebuit sa iti iasa pozitiv si dupa cateva zile.
dupa avortul spontan pe care l-am suferit dr mi-a spus atunci k testul poate aparea pozit si o sapt dupa dak sarcina era mai inaintata
eu zic k cel mai bine ar fi sa nu ne mai gandim la ce a fost ci doar la ce va fi.
cu siguranta vom fi si noi curand

ank

Mergi la inceput