PRIETENE FARA TITLU (42)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Ursoaica spune:
Fetelor vad ca tot scrieti de biberoane ... inca mai beau din biberon? Si au si tetina pusa?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Buna fetele!
Eu iar cu actele ca mi-a mai adus mami o "portie" azi ... Diana inca doarme,deci trag tare sa termin pana nu se trezeste.
URSULINA da cu sticla + tetina ,la care ii zicem bibe bea inca Diana (si nu doar ea ...) Cum e obosita,suparata sau ii e somn cere bibele cu lapte/iaurtel dupa caz.Plus dimineata cand se trezeste,mai leneveste in pat sau la desene la Tv cu bibele in gura.Si daca nu ii dai cand il cere,plange cu lacrimi de crocodil si nu se opreste nicicum din vociferat.Ca am incercat sa o refuz,dar degeaba .La gradinita doarme bine mersi la amiaza fara asa ceva,dar acasa ... scandal monstru! Si evident stie sa bea bine cu cana,pahar,sticla.
DANA ce sa mai zic,nici eu nu cred ca mananc cat printesele tale !!!! Super bine mananca! Asteptam continuarea ...
MONI
37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ursoaica spune:
Eu nu ziceam ca ai vostri copii nu ar sti sa bea cu canita ... eu ma refeream la faptul ca: nu se plictisesc sa il bea asa, ca Raisa ar adormi cu el in gura, sau ati facut gaura mai mare la tetina?
Lui Raisa daca ii este sete, apai vrea sa bea apa nu sa picure ca se enerveaza. Ea nu mai vrea sa bea nici din cana ei cu antipicare, tipa la mine ca ea vrea cu cana mare ca a noastra.
monica70 spune:
Pai tocmai asta e ideea,ca vrea sa adoarma cu bibele in gura Si pana acum ii faceam o gaura mai mare la ele, evident.Acum tocmai i-am cumparat tetine noi si nu i le-am mai gaurit,sa se chinuie asa ,poate se lasa de bibe odata ... mai incerc si asa.Ieri chiar mi s-a plans ca nu curge
I-am zis ca treaba ei,alea asa sunt pentru bebelusi,n-are decat sa se descurge.Sa vezi ce mai tragea de vartos
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
dana_ene spune:
Of, uite ca a trecut ziua de munca si nu am mai reusit sa intru aici. Sper sa o fac maine.
Ursulina, daaa, cu biberonul "de bebelush".
Asta e!
Roxana e topita dupa lapticul asta baut asa, din biberon.
Cum oana nu a mai pus gura pe lapte de la 8 luni, pe mine m-a bucurat ca asta mica bea lapticul, si am fost comoda (recunosc) si am acceptat sa continue sa-l bea cu biberonul.
Apropo...
Intr-o zi am intrebat fetele ce fructe vor sa manance. Oana mi-a spus ce ar vrea, dar Roxana ... pauza.
Asa ca am mai intrebat-o o data:
"Roxana ce fruct vrei tu?"
Raspunsul ei: "LAPTE!"
Ursoaica spune:
Moni poate fura Diana biberonul lui Tudor sau poate iti face o cerere cu direct de la sursa si ea
... ar trebui sa ii pui Dianei in bibe niste lapte de la tine cand o sa ai, sa vezi ce fata va face atunci. Mie cand mi-a dat mama nu prea am fost incantata ... chiar deloc!
Dana si pentru mine laptele este cel mai bun "fruct" ... de cand cu regimul nu prea m-am mai destrabalat cu laptele ... zace pe balcon si eu fac ture in jurul lui.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Salutare,
Mai intr-o nopate ati scris 8 pag si ieri toat aziua nici macar 1, pai e corect,mi-a trebuit 40 min sa citesc ce ati scris, noroc ca ea linist epe aici ca sunt sedinte inca
Am pus cateva poze in drop,cate primesc atatea pun, si m-am conversat cu Emma, care nu prea mai vrea sa vb engleza,cica enormal dar mie nu prea imi place, si pt ca din 10 aug merge la socrii,s avezi atunci dc mai zice ceva,desi mama zice ca dc ii cere ecav si mama nu executa se apuca sii ii vb pe engleza
Ursu-legat de saltea,. cat mai buna si cat mai tare,asta sunt standardele pt copii, noi le-am luat duble si cu o perna pe deasupra, cica aia e sa nu simti dc dorm 2 pers cand se intoarce cealalta, si cam asa e
La noi Emma a renuntat la biberon in iunie ca i-am zis c anu ne priemste in avion cu el ca ea e fetita mare si acum bea din cana sau dintr-un pahar special al ei cu dora, are si pai dar uneori nu vrea cu ala, ca dureaza mai mult.Doar A e indragostit inca de biberon,probabil prin noiembrie il voi scoate si la el,sa invete cum treb sa bea cu paiul intai. Dar stiti care e culmea, ca desi A papa mai consistent ca E, mama zice ca nu a pus pe el,pe cand E are 18kg clar, am si obs la fata ca asta e mai linistita, pe cand A face 2-3 km lejer pe zi, tata zice ca dc nu isi face turele, e jaleDeci E e pe la 107cm cu 18kg si Alex e pe la 13kg dar nu stiu inaltimea inca,treb sa
Cu mincarea, ai mei sunt cam asa:
1)Dimi- ou cu brinza, sau fructe cu iaurt(banane, piersici, mere. avocada cu biscuite)-A, E baga si sandvish cu diverse si o budincuta de casa sau 2-3 bucatele mici de cioco, Emma a dat de gustul inghetatei,seamana cu masa si acum cere premiul din asta.
Gustare cred ca ce apuca, ma oftic ca le mai dau si pufuleti si popcorn, in afara de suc si fructe,dar asta e, la gradi vor fi clar numai cu chestii sanatoase.
2)La prinz maninca ciorba cu carne si 1 biberon de lapte A, iar Emma ori felul 2, dar putin, ori o felie de sunca cu rosii si apoi cere bombonele-azi minca M&M,ieri a mincat clatite si mi-a zis ca sa ii fac cand vine la mine acasa, auzi la ea.A si i-a cerut tasu sa ii dea si lui si i-a zis ca nu poate ca ea e la buni, si Dr trimite-mi prin email si ea radea si i-a zis ca nu se poate,ca sa vedeti cat e de smechera
3) la 5 cand se trezesc Alex baga felul 2 si Emma fructe cu iart, sau ce deserturi le mai face mama-piure, paste, mamaliga cu brinza si smintina, din astea.
4) Seara iarasi ceva mai usor, gen spanac, sau sandvish emma, ba cu pateu, ba cu brinza sau sunca, Alex e la stadiul sa invete cum treb s a pape bucatele si el mai trage un biberon, Emma bea si ea cam 250-300ml de lapte.
Faza e ca lui A ii plac mult ciorbele si vegetalele si fructele(banane si avocada si pere mereu), E e mai mult cu carnea si proteinele-gen oua, bag a lejer 2 deodata(sa vedeti cum cere sarmale si cum le papa)-mai nou cica a descoperit painea, ca pina acuma o minca doar cu deep cheese si cu salaat de vinete, si aia ii place la greu-ii maipalc pateurile cu brinza, din alea mici date la cuptor-asa ca sa ma mai mir ca are 18kg-noroc ca e inalta, toti zic ca are 5 ani prin Ro,nimeni nu o crede pe mama, mai ales ca cica a deventi tupeista si se baga in vb cu copiii mari
Bee- ai grija cu odihna si spor la gasit si costumasul dorit pt bb3-care e numele?
Mira, Irina si Jani-pupici,merg sa rezolv ceva si revin!
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Ursu-cafea iti recomand pe cea organica si decafeneizata-nu stiu de acolo vreun brand, tot ce stiu e de aici, dar ma uit la polonezi in magazin si tii spun-stiu ca Tchibo avea una, si era ok. Ma gandesc insa cum sa iti trimit de aici-sa vad dc in oct cand vine o bunica are loc sa iti trimit o punga de 900gr.
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
Ursoaica spune:
Denisa multumesc mult! Eu ziceam si de ce firme aveti voi acolo, asa ca sa imi fac o idee. Tocmai ce mi-am luat ieri un Tcibo, este ok, vad ca nu am mai avut tremurici. Daca ar putea bunica sa indese pe acolo un pachetel ar fi super!
monica70 spune:
URSULINA dar de ce n-ai voie cafea? Ai tensiune?
Tocmai l-am inebunit si pe frate-meu cu linkul ala
MONI