PRIETENE FARA TITLU (42)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Apropo de nascut ce zicea MIRA pe 15 august ... Sper sa nasc pana atunci! Altfel ce ma fac? Mi-a zis o tipa de la aradence ca de ce nu merg sa imi faca inducere cand e medicul de garda .. io am zis ca fac io inducere pana atunci
MONI
37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ursoaica spune:
Da si eu am "pana mea" si am inceput sa ma blochez la "p..." si ana il inghit si binenteles ca repeta acum
Moni pe cestrada stai stiu un link misto de tot.
Ursoaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 Apropo de nascut ce zicea MIRA pe 15 august ... Sper sa nasc pana atunci! Altfel ce ma fac? Mi-a zis o tipa de la aradence ca de ce nu merg sa imi faca inducere cand e medicul de garda .. io am zis ca fac io inducere pana atunci ![]() ![]() ![]() |
Mai poti?
monica70 spune:
URSULINA n-am inteles ce link?
BRANDUSA tu n-ai picioare umflate? Sunt butuc desi la medic pe hol mi-a zis una ca n-am deloc N-am pe naiba,dar eu de obicei sunt ingusta la picior nu in halul asta.Si-s alba nebronzata si mie se vad acum toate venele groaseee ... Horror nu alta
Si Ghita are tic din asta verbal.Zice "fa asa ca daca nu, iar te pocnesc" . Mor de ciuda! Si nici nu pricepe sa se schimbe
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
URSULINAAA cum sa nu mai pot mai ales ca din 6 iulie de cand mi-a zis ala ca pot naste in orice moment ... pauza
Dar in we asta ... am deja 38 saptamani (dupa masuratori 39 ) si e si luna august deja. Asa ca ...
MONI
monica70 spune:
Am bagat in mine acum seara juma' de cutie mare de finetti de nervi ce avui dar io am mancat si mancare,deci am voie
Noapte buna si tie BEE!
Am mai ramas io cu Ursulina ... nu? Merg sa imi aduc apa rece,mai arunc un ochi pe presa si la nani cu mine ... daca nu mai aveti nimic de declarat azi
MONI
Ursoaica spune:
Pe cai nene
www.norc.ro/" target="_blank">Aici va puteti vedea casele on-line ... pozele sunt facute anul trecut ... dar tre sa le cautati...
monica70 spune:
URSULINOOOO super de tot link-ul mi-ai dat de lucru acum
MONI
dana_ene spune:
La multi ani, Ana!
Numai bine iti doresc!
Ursulina, tare bine mananca Raisa. Si e foc de simpatica.
Am vazut, citind mai pe fuga, ca puneati in discutie ce mananca copilasii. Eu zic ca frunzele mele mananca bine, dar, culmea, nu se vede daca te uiti la ele. Sunt slabute amandoua. Asta e felul lor, n-am ce face.
Dimineata Roxana mananca fie lapte cu cereale (un castronel), fie 2 iaurturi naturale amestecate cu cereale, fie un ou cu branza topita si paine, fie sandwishuri cu cascaval/muschiulet. PLUS - inevitabil - un biberon mic de lapte.
Pe la 11 mananca fructe, de mai multe feluri, dar Roxana prefera banana, iar Oana orice alt fel de fruct.
La pranz mananca ciorbita cu carne, 3 polonice de fiecare, cu paine, bineinteles. Uneori mai adauga si cate o farfurie de cartofi prajiti sau altceva ce poftesc. Roxana suplimenteaza cu biberonul mic cu lapte.
Dupa somnul de dupa-amiaza mananca de obicei iaurturi sau o prajitura cu fructe sau sandwishuri.
Seara masa e diversificata, in general mancare gatita sau pizza sau cartofi prajiti cu salate. PLUS biberonul mic cu lapte inainte de somn (Roxana).
Si, de obicei, se mai intampla sa mai ciuguleasca si altceva: biscuiti, prajiturele, etc.
Mananca bine, nu?
Hai ca fac o pauza de scris si promit sa revin cu alte randuri despre noi.