trebuie sa muncesc de acasa....
Raspunsuri - Pagina 2
ang3lt0uch spune:
Exista joburi de acasa DACA stiti sa faceti ceva din domeniile: traduceri(de preferinta nu din eng, ci sin limbi mai putin cunoscute) pe (www.proz.com), writing,design,programing,web content,intetinere website, SEO si altele legate de internet pe (www.rentacoder.com ; www.elance.com).
Sper sa nu fie considerate reclame ilegale, acestea sunt site-uri consacrate in domeniul freelancing, si repet, ptr o persoana perseverenta care se pricepe la unul din domeniile respective reprezinta o adevarata oportunitate. Sunt mai mult, eu doar pe astea am lucrut si pot garanta pentru conditiile oferite. Intrati si cititi TOT ce este de citit la user guides, unele au si filmulete sa va ajute.
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
nictatiana spune:
Buna Fetelor! M-am mai gandit la ce mi-a zis Aniela23. Cat erau copiii mici chiar mi-era imposibil sa fac ceva. Intre timp m-am mutat in centrul Constantei, cel mare intra la clasa I si o sa-l dau si la un after school pana la ora 15 ca am gasit ceva ff convenabil si-l iau astia cu masina de la scoala ( sa nu merg eu cu cel mic de mana iarna sau pe ploaie sa-l iau la pranz)....si mi-am revenit binisor si cu sanatatea.Cand am renuntat sa alerg prin spitale se pare ca au disparut si bolile.Sunt ferm convinsa ca se inselasera in privinta diagnosticului. Vara asta am alergat cu copiii prin toate parcurile ( sa vedeti pe blog picnicul de acum 2 zile), plaja si locuri de joaca si acum vad avantajele de a sta in centrul unui oras mai mare (in Navodari era mai greu).
La anul o sa-l inscriu pe cel mic la o gradinita cu program prelungit, buna si vreau sa-mi caut si un job. Anul asta insa o sa ascult sfatul Anielei si o sa mai iau un copilas in grija ca tot am experienta cu 2
Nu mai vreau sa stau la birou, chit ca era mai rentabil.
Am invatat ca Dumnezeu aranjeaza lucrurile in timp. Eram disperata si acum sunt foarte optimista.
Intr-o zi am auzit la Tv de un tratament cu ozon.....am gasit o dr aici cu care m-am si imprietenit si m-a ajutat enorm si moral si...acum sunt foarte bine.
Deja iar am curaj sa visez, sa-mi fac planuri etc.
Merci de sfaturi!
Pupici!
white_lilly spune:
ang3lt0uch, mi-am notat si eu linkurile. As vrea sa te intreb daca ti s-a intamplat sa lucrezi si sa nu fi platita pe unul din aceste siteuri, sau daca ai intampinat vreo problema?
Multumesc!
giulia71 spune:
Buna!
Eu lucrez pe cel E*** si nu, nu mi s-a intamplat sa nu fiu platita.
Sunt seriosi, insa nici ei nu pot garanta pentru clienti.Insa,cel mai bine este sa vezi pentru cine licitezi,daca foloseste Escrow, daca clientul a mai acordat joburi, ce feedback-uri a dat samd. E pacat sa-ti irosesti connecturile care costa pe un client care vrea o munca titanica pe nimic sau este carcotas in a da feedback.
Din pacate, cea mai mare concurenta sunt indientii care ar lucra pe nimic 1$/ora, liciteaza mai pe nimic si trag piata foarte in jos.
Insa poti avea noroc de un client "cumsecade".
Bafta!
Citat: |
citat din mesajul lui white_lilly ang3lt0uch, mi-am notat si eu linkurile. As vrea sa te intreb daca ti s-a intamplat sa lucrezi si sa nu fi platita pe unul din aceste siteuri, sau daca ai intampinat vreo problema? Multumesc! |
Alizee spune:
Nictatiana, ma bucur ca te simti mult mai bine si ca ti-a revenit speranta intr-un viitor mai bun.
Sunt foarte dragalasi copilasii tai.
Si eu am vazut la televizor vorbindu-se despre tratamente cu ozon. Exista un tratatment scump si un altul accesibil tuturor, care consta in injectii cu ozon pe o perioada de timp.
Multa sanatate pt tine si familia ta.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
white_lilly spune:
Multumesc, giulia71! Mi-am facut si eu cont pe elance, deocamdata incerc sa-mi dau seama cum functioneaza, contul este cel free deci am putine connecturi de folosit. Mi s-a parut ciudata verificarea telefonului, dar daca asta e politica lor, banuiesc ca este ok. Am mai auzit si de guru.com, de acesta stii ceva?