trebuie sa muncesc de acasa....
Salut!
Eu am avut ghinionul sa-mi dau demisia de la job cu 3-4 zile inainte sa stiu ca astept al 2-lea bebe. Am facut tot posibilul sa ma reangajez dar am avut perioada de pauza si noul patron nu se grabea sa-mi faca cartea de munca( banuind ceva) si..in final nu ma simteam prea bine si am renuntat. Nu am vrut sa renunt la copil ptr ca l-am dorit foarte mult. Am zis ca sunt tanara si dupa ce se va naste..o sa ma descurc eu si in plus am toata viata la dispozitie sa muncesc.
Am nascut de Revelion o bombonica de baietel dar nu am mai avut si concediul acela de 2 ani.
Din ianuarie s-a declansat boala. De 1 an si ceva alerg la zeci, sute de dr si inca nu stiu cu precizie ce am.
Amorteam, aveam dureri etc. La RMN au aparut leziuni cerebrale si au crezut ca am scleroza multipla dar din fericire nu este. S-a stricat o artera la nastere, de la o scadere brusca de tensiune ( spasm) si de aici leziunile. In prezent am doar durerile de cap....cu fata amortita si paresteziile din corp s-a mai aranjat treaba.
apoi au aparut spasme musculare, nu-mi simteam mainile sau picioarele si unii dr credeau ca am depresie postpartum. In final dupa ce intepenisem cu coloana si 1 picior s-au gandit la o boala autoimuna:spondilartropatie seronegativa cu HLA B 27 +. Asta e! Am dureri mari de coloana, zona sacrala, genunchi, umeri, coaste si articulatia tempomandibulara. Mi-au gasit si o prb de coagulare ( sindrom antifosfolipidic). In prezent sunt in observatie si ptr Boala Behcet. De cateva luni ma tratez si ptr astm.In fine un intreg balamuc.. si faza e ca am fost la cativa profesori renumiti care spun ca nu e chiar asa de grav si ca nu-s acelea diagnosticele.
Am renuntat sa mai caut raspunsuri....si dupa ce am incercat toate tratamentele prescrise si m-am simtit si mai rau...am hotarat sa nu mai iau imunosupresoare ci sa apezlez la medicina naturista si la regim sanatos de viata. Cu unele e mai bine cu altele e mai rau.
Nu am bunici care sa ma ajute cu copii( 5,9 ani si 1,7 ani) si sunt nevoita sa stau acasa. Oricum nu ma vad stand 8 ore la job in conditiile astea.
Ma innebuneste ideea ca stau acasa si nu "produc" nimic.
Am nevoie de ceva de munca de acasa.
Am lucrat ca profesor suplinitor, secretara etc.
Nu am experienta prea multa.
Ma tot gandeam ca exista meserii care se pot face de acasa.. dar nu-mi vine nici o idee. Sunt acele siteuri cu vanzari online sau....ceva de mesterit de acasa.
Dati-mi o idee, un sfat ceva!!!!
Am fost la un medic si mi-a spus ca in situatia mea ar fi foarte bun un tratament cu venin de albine ca e faza de inceput a bolii si ca a avut cazuri rezolvate. Din pacate nu am avut bani sa-l fac nici pe ala. Asa ca m-am gandit ca trebuie sa fac ceva sa ma ajut singurica.
Acasa as putea cand ma simt bine sa lucrez..cand nu mai pot sa ma intind putin.. apoi iar sa o iau de la capat.
Cred ca asa nu m-as mai simti atata de vinovata ca m-am imbolnavit si as fi si utila cumva. E adevarat ca 2 copii iti mananca cam tot timpul....dar cateva ore tot raman.
Doar ca nu am idee ce as putea face....
Raspunsuri
marius spune:
Citind ce scrii - ma gandeam la afectiunea ta si mi-au trecut prin cap doua variante:
1. Lyme
2. SM
Te-as ruga sa consulti si:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139471
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139294
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
rall spune:
Salut nictatiana,
eu lucrez numai de acasa (online) de prin 2002 si de atunci am cooptat cam toti prietenii in mediul acesta, pentru ca e atat de placut si usor.
Ceea ce ai omis insa tu sa spui sunt abilitatile tale. Stii engleza? Design? Stii sa faci un site, la ce nivel? Stii sa mentii un server, html, css?
Sau poate contabilitate? O limba straina mai putin pop.ulara? etc
Multa sanatate si succes!
anda141 spune:
In primul nu tu esti vinovata ca te-ai imbolnavit si incearca sa nu te mai acuzi pentru asta. Imi pare rau pentru situatia ta , dar incearca sa gandesti pozitiv. Se putea si mai rau.
De lucrat acasa nu prea stiu ce sa zic...poate daca stiai ceva contabilitate , puteai lucra acasa 2-3 firme, sau ceva traduceri...depinde ce anume stii sa faci. Poti incerca un MLM...(vanzari de produse gen Avon...sau altceva)
Iti doresc multa sanatate si nu te lasa !
Alina86 spune:
Nu vreau sa te dezamagesc dar cu MLM-ul nu castigi prea mult (100-200lei max) si multe anunturi sunt facaturi, eu sunt in cautatrea unui job pt acasa de un an si tot n-am gasit nimic avantajos si am ceva experienta.
Mare grija la anunturile care iti cer sa cumperi anumite pachete de start!!
aniela23 spune:
Tatiana, daca as fi in locul tau cred ca as incerca sa gasesc o familie care are nevoie de o bona pt 3-4 ore pe zi, ideal copilul ar fi de o varsta apropiata copiilor tai, si ti l-ar aduce la tine acasa cat parintii sunt ocupati. Probabil nu te vor plati la fel de mult se cat plateste o bona care acorda 100% atentia copiilor lor, pt ca tu trebuie sa te imparti la 3 copii, ai tai si al lor, dar macar ar sti ca o sa ai grija de copilul lor la fel ca de ai tai si ca o sa-si faca prieteni.Si faci si tu un ban pe deasupra. Mie mi s-ar parea o idee grozava. Ce zici?
Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina86 Nu vreau sa te dezamagesc dar cu MLM-ul nu castigi prea mult (100-200lei max) si multe anunturi sunt facaturi, eu sunt in cautatrea unui job pt acasa de un an si tot n-am gasit nimic avantajos si am ceva experienta. Mare grija la anunturile care iti cer sa cumperi anumite pachete de start!! |
Nici eu nu vreau sa te dezamagesc, insa eu asta fac in timpul meu liber, un MLM si crede-ma, castig cat as castiga daca as merge 8-10 ore la un job. Si da, am cumparat la inceput un pachet de start. Pentru ca asa functioneaza acest sistem. Nu pot sa spun decat ca am avut multiple avantaje pe toate planurile cu acest job.
Elle
http://www.immunocalromania.blogspot.com/
http://www.immunocal.md
Alina86 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Elle_seb
Nici eu nu vreau sa te dezamagesc, insa eu asta fac in timpul meu liber, un MLM si crede-ma, castig cat as castiga daca as merge 8-10 ore la un job. Si da, am cumparat la inceput un pachet de start. Pentru ca asa functioneaza acest sistem. Nu pot sa spun decat ca am avut multiple avantaje pe toate planurile cu acest job. Elle http://www.immunocalromania.blogspot.com/ http://www.immunocal.md |
Poate am avut eu ghinion....
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina86 Nu vreau sa te dezamagesc dar cu MLM-ul nu castigi prea mult (100-200lei max) si multe anunturi sunt facaturi, eu sunt in cautatrea unui job pt acasa de un an si tot n-am gasit nimic avantajos si am ceva experienta. Mare grija la anunturile care iti cer sa cumperi anumite pachete de start!! |
Ai incercat tu si doar atat ai castigat? Pai depinde de firma.
Vrei sa iti demonstrez concret ca se poate castiga minim de 10 ori mai mult?
Ideea este ca nu e bine sa dai informatii false, doar prin prisma experientei personale.
MLM-urile, daca se fac cu cap, aduc multi bani, si cu efort minim.
In afara de asta, sunt si alte tipuri de activitati care se pot desfasura de acasa, si nu au nici o legatura cu MLM, insa, veniturile sunt mai mici, iar eforturile sunt mai mari.
Tatiana, in primul rand trebuie cumva sa ii dai de capat bolii tale, ca asa nu merge, .
In ceea ce priveste munca de acasa, eu te incurajez, indiferent ce ai alege sa faci. Iti spun doar ca se poate, si inca foarte bine, daca intr-adevar te tii de treaba, chit ca asta presupune ca muncesti doar 3-4 ore pe zi. Daca o faci organizat, gandit, esti perseverenta, vei vedea ca vin banii.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
pics
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
Alina86 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crinuta
Ai incercat tu si doar atat ai castigat? Pai depinde de firma. Vrei sa iti demonstrez concret ca se poate castiga minim de 10 ori mai mult? Ideea este ca nu e bine sa dai informatii false, doar prin prisma experientei personale. MLM-urile, daca se fac cu cap, aduc multi bani, si cu efort minim. In afara de asta, sunt si alte tipuri de activitati care se pot desfasura de acasa, si nu au nici o legatura cu MLM, insa, veniturile sunt mai mici, iar eforturile sunt mai mari. Tatiana, in primul rand trebuie cumva sa ii dai de capat bolii tale, ca asa nu merge, . In ceea ce priveste munca de acasa, eu te incurajez, indiferent ce ai alege sa faci. Iti spun doar ca se poate, si inca foarte bine, daca intr-adevar te tii de treaba, chit ca asta presupune ca muncesti doar 3-4 ore pe zi. Daca o faci organizat, gandit, esti perseverenta, vei vedea ca vin banii. Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC pics www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta |
Da atat am castigat si am fost ff dezamagita , si am spus "poate am avut eu ghinion"
ang3lt0uch spune:
Exista joburi de acasa DACA stiti sa faceti ceva din domeniile: traduceri(de preferinta nu din eng, ci sin limbi mai putin cunoscute) pe (www.proz.com), writing,design,programing,web content,intetinere website, SEO si altele legate de internet pe (www.rentacoder.com ; www.elance.com).
Sper sa nu fie considerate reclame ilegale, acestea sunt site-uri consacrate in domeniul freelancing, si repet, ptr o persoana perseverenta care se procepe la unul din domeniile respective reprezinta o adevarata oportunitate. Sunt mai mult, eu doar pe astea am lucrut si pot garanta pentru conditiile oferite. Intrati si cititi TOT ce este de citit la user guides, unele au si filmulete sa va ajute.
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic