bucuria credintei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Intr-adevar ajuta rugaciunea mintii (sau rugaciunea inimii i se mai zice, nu?), si eu o mai spun uneori. Ai vazut ca atunci cand repeti rugaciunea de mai multe ori, te ajuta sa te concentrezi, sa intri (si sa si ramai) in starea aia sufleteasca care te ajuta sa te detasezi de cotidian.

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

little reminders :)

1. When in doubt, just take the next small step.

2. Life is too short to waste time hating anyone.

3. Your job won't take care of you when you are sick. Your friends and parents will. Stay in touch.

4. Pay off your credit cards every month.

5. You don't have to win every argument. Agree to disagree.

6. Cry with someone. It's more healing than crying alone.

7. It's OK to get angry with God. He can take it.

8. When it comes to chocolate, resistance is futile.

9. Make peace with your past so it won't screw up the present.

10. Don't compare your life to others. You have no idea what their journey is all about.

11. If a relationship has to be a secret, you shouldn't be in it.

12. Take a deep breath. It calms the mind.

13. Get rid of anything that isn't useful, beautiful or joyful.

14. It's never too late to have a happy childhood. But the second one is up to you and no one else.

15. Burn the candles, use the nice sheets, wear the fancy lingerie. Don't save it for a special occasion. Today is special.

16. Over prepare, then go with the flow.

17. Be eccentric now. Don't wait for old age to wear purple.
18. No one is in charge of your happiness but you.

19. Frame every so-called disaster with these words ''In five years, will this matter?".

20. Always choose life.
21. Forgive everyone everything.

22. What other people think of you is none of your business.

23. Time heals almost everything. Give time, time.

24. However good or bad a situation is, it will change.

25. Don't take yourself so seriously. No one else does.

26. Believe in miracles.

27. God loves you because of who God is, not because of anything you did or didn't do.

28. Don't audit life. Show up and make the most of it now.

29. Your children get only one childhood.

30. All that truly matters in the end is that you loved.

31. Get outside every day. Miracles are waiting everywhere.

32. If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.

33. Envy is a waste of time. You already have all you need.

34. The best is yet to come.

35. No matter how you feel, get up, dress up and show up.

36. Life isn't tied with a bow, but it's still a gift.

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Elena eu vreau sincer sa te felicit, si sa te pup, ca frumos ai mai explicat si pe sufletul meu. Faptul ca nu preotii mantuiesc ci Domnul Isus Hristos.
Asa ca nu va mai impiedicati de religii, fratilor, este un singur Dumnezeu si e al tuturor si al fiecaruia in parte. Cine crede - crede, cine nu - nu. Credinta nu e obligatorie, avem liber arbitru.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

vai ce imi place subiectul asta, super!
Deci sa spun si eu:)
cand spun Tatal nostru si ma pierd in propriile ganduri, imi dau seama ca nu merge... din diferite motive, cel mai sigur acela ca sunt tulburata de ceva ce mi s-a intamplat, ceva ce am pe suflet si atunci imi spun sufletul exact asa cu e el lui Dumnezeu. Ii spun propria stare. E... si cand ii povestesc ce ma doare cu bune si rele cu bucurii si tristeti cu efectiv tot ce simt, nu am cum sa nu fiu atenta, caci sunt gandurile mele sincere. Abia dupa ce ma descarc, ma linistisc si il mai intreb si pe El ce mai face:)
Ca Andrei(4 ani), intr-o seara dupa ce isi spune rugaciunea imi zice: "Mami, dar pentru Doamne-Doamne nu ne-am rugat... ca sa aibe grija de El, sa nu i se intample ceva". :)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinell

vai ce imi place subiectul asta, super!
Deci sa spun si eu:)
cand spun Tatal nostru si ma pierd in propriile ganduri, imi dau seama ca nu merge... din diferite motive, cel mai sigur acela ca sunt tulburata de ceva ce mi s-a intamplat, ceva ce am pe suflet si atunci imi spun sufletul exact asa cu e el lui Dumnezeu. Ii spun propria stare. E... si cand ii povestesc ce ma doare cu bune si rele cu bucurii si tristeti cu efectiv tot ce simt, nu am cum sa nu fiu atenta, caci sunt gandurile mele sincere. Abia dupa ce ma descarc, ma linistisc si il mai intreb si pe El ce mai face:)
Ca Andrei(4 ani), intr-o seara dupa ce isi spune rugaciunea imi zice: "Mami, dar pentru Doamne-Doamne nu ne-am rugat... ca sa aibe grija de El, sa nu i se intample ceva". :)

Adinella

"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"

Andrei si Adriana

Ce frumos...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Adinell

Pentru tine:

http://www.youtube.com/watch?v=iFcCFF6qxLg&feature=related

_

Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.

Mergi la inceput

merci pentru melodie, am lacrimat cand am ascultat-o. Si pentru versuri si pentru imagini:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

La Sf.Ana era un ieromonah Mina, un om sfant. Nu manca niciodata cu untdelemn. Facea o nevointa foarte mare.
Odata, d ehramul chiliei sale, a venit la el un pescar si i-a spus:
- Parinte Mina v-am adus pesti proaspeti pentru hram.
- Bine, dar ieri a fost Duminica. Cand l-ai pescuit?
- ieri i-am pescuit.
- Bre, dar acestia sunt afurisiti. Vrei s avezi ca asa sunt? Ia un peste si-l arunca la pisica!
Atunci pisica, mirosind pestele, si-a intors capul cu scarba si a plecat.

Cel care se lupta de mult timp si nu vede sporire duhovniceasca,are mandrie si egoism. Sporirea duhovniceasca exista acolo unde exista multa smerenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinell

Adinella

"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"

Andrei si Adriana

M-am topit...cat de puri sunt copilasii, dragii de ei...

asta imi aminteste de mine, numai ca eu eram mult mai mare, cred ca aveam vreo 10 ani, intr-o noapte dupa ce mi-am terminat rugaciunea, din nu stiu ce motiv(la 10 ani nu-mi amintesc sa fi avut vreo problema)am bufnit in plans, si L-am rugat pe D-zeu sa nu cada in depresie din cauza rautatii oamenilor, si sa nu se sinucida....habar nu am de unde mi-au venit mie astfel de ganduri, banui ca auzisem,vazusem ceva pe la tv...

eram chiar ingrijorata ptr siguranta lui Doamne Doamne...

rugaciunea inimii o spun si eu cat pot de des, mai ales in momente de...nervi, eu fiind f impulsiva, si...ma calmez, efectiv...ma calmez.
Ma rog, ma rog, pana imi dispar din minte toate scenariile sangerandesi ma rog...pentru iertare doar, si mila...in rest...

si mie imi zboara gandurile, cand constientizez ca se intampla asa ceva, imi acord cateva secunde, imi urmaresc gandul, il duc la capat...iau o pauza, si o iau de la capat...

daca nu reusesc sub nici o forma sa ma concentrez,vb cu Cel de Sus mai...putin oficial, cu cuvintele mele,caz in care reusesc sa ma adun.

Insa am observat, si e si logic de altfel, ca imi zboara gandurile, atunci cand las ceva nerezolvat....o disputa, o ...dorinta, o cerere, nu stiu...orice.
De aceea nu prea imi plac "datoriile" caci ma urmaresc si imi rapesc linistea.

Si nu in ultimul rand, Elena, Crinuta un brat de pentru voi

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 15+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eu_logoped spune:

religia, ma rog, comportamentul religios este o foarte buna terapie!
am vazut copii si oameni ai strazii, aproape abrutizati din cauza conditiilor mizere, care participau cu placere si transfigurati la rugaciune, care se tineau de mana spunand Tatal Nostru si care isi urau Pace!
desi sunt mai putin credincioasa, asta a fost un miracol si m-am simtit bucuroasa ca am putut fi martora....

Andreea

Mergi la inceput