Raspunsuri - Pagina 2
hristina spune:
Cred ca in cazul meu Rufus are dreptate.
Cat despre faza asta cu amiabilul, am inteles de la niste persoane de sunt asiguratori, ca e cea mai mare ciudatenie.
Daca nu stii toate adevarurile si dedesubturile, poti lua multe plase din inocenta si necunostinta de cauza.
Rufus spune:
Pai, ce naiba de constat amiabil e ala, daca nu se inteleg partile?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
lorellay spune:
of..greu cu nervii
ne-au sunat de la asigurari..ne dau 50% culpa comuna
nu a fost culpa comuna, dar al meu nu mai poate dovedi acum, ca nu are nici o proba.
oricum ala vira la stanga, al meu tot asa vira la stanga si venea din dreapta.deci oricum avea prioritate de dreapta.in fine, nu mai conteaza asta.
am vorbit cu cineva care lucreaza in asigurari, chiar inspector daune si treaba sta cam asa (asta ca sa nu va frigeti ca mine), adica ce sfaturi mi-a dat el, eventual pentru de-acum incolo:
-comisia de la asigurari nu stabileste culpa dupa regulile circulatiei, ci cam "cum li se pare lor";
-in 90% din cazuri dau 50% despagubire;
-daca nu esti multumit de raspunsul asigurarilor trebuie sa mergi la politie sa se faca pv care bate constatul amiabil si sa iti suni asiguratorul tau sa opreasca plata spre celalalt.
Acum al meu nu merge la politie pentru ca:
-nu are nici o dovada clara ACUM ca nu a avutnici o vina, daca stia nici nu muta masina...si atunci era altceva;
-respectivul are pile....mari si nu ne putem pune cu pilele, si nici sa ramana al meu fara permis...
In concluzie....O INJURATURA..nepermisa aici pentru constatulamiabil...
aveti grija cu asta...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]