Fibrom uterin (24)
Raspunsuri - Pagina 11
Tanaion spune:
Draga Cristela stiu cum e cu sotul. Al meu doar 4 luni a trebuit sa faca "la comanda" si era foarte stresat si deloc in apele lui. Dar cand ii ziceam de alte fete care incearca sa ramana insarcinate de ani de zile si sotii lor trebuie sa "presteze" volens nolens de atata timp la ovulatie, nu mai zicea nimic saracu'.
Referitor la dr ginecolog, acum sunt la dr Badiu de la Sp Municipal, este si la CMU. Nu am vrrut sa merg la un dr foarte renumit, cu mmulte paciente, pentru ca stii cum sunt, greu abordabili, greu dai de ei. Am incercat inainte, dupa cum am mai povestit, si cu alti ginecologi, dar au fost speriati ori de fibroame, ori de alte pb de sanatate pe care le am si ma descurajau total in ceea ce priveste o sarcina. Asa ca pana la urma am ajuns tot la un dr renuumit, foarte ocupat, unde imi fac greu programare, dar deocamdata sunt multumita si sper sa nu ma dezamageasca.
Tana
cristela spune:
Tanaion, multumesc pentru raspuns. Am auzit si eu de Dr. Badiu, ma bucur ca te-a incurajat atunci cand alti medici au dat inapoi, foarte frumos din partea lui.
Banuiesc cum este sa-ti faci programare la el, si eu am aceeasi problema la eco la Medlife, ginecologul la care am mers ultima oara pentru a doua opinie e foarte cunoscut acolo mai ales pentru ecografii si in august cand am sunat pentru programare nu mai avea nimic liber nici pana la sfarsitul anului, asta in conditiile in care la Dr. Herghelegiu am sunat la sfarsit de iunie pentru programare si am gasit loc liber la eco in octombrie. M-am enervat si nici n-am mai intrebat anul viitor cand are liber, m-am gandit ca la consultatii era mai liber pana acum si cand merg la el la consultatie, sa discutam eventual despre operatie, gaseste el o solutie si pentru eco.
Despre sot, ai mare dreptate si al meu a inteles situatia, ca altii incearca ani de zile si nu reusesc, dar tot e foarte stresanta chestia asta pentru el, cu calculat perioada fetila si teste de ovulatie si prestat cam "la comanda" (desi am incercat sa nu fac testele si calculele "pe fata", ca sa nu-l stresez, tot banuieste el ceva, ca doar nu-i batut in cap...Cred ca ne-a dat foarte tare peste cap pe amandoi chestia asta cu daca nu reusesc in 6 luni (pana la sfarsitul anului) sa raman insarcinata, trebuie sa ma operez...ca asta a fost verdictul ginecologilor- ori sarcina cat de repede, ori operatie...De parca eu nu vroiam oricum cat de repede...Iti dai seama cum e- sa te duci la un control de rutina si pentru analize ca te-ai hotarat sa incerci sa ai un copil si vrei sa faci totul cum trebuie si sa primesti o astfel de veste...Dar reusim noi pana la urma, incerc sa fiu optimista si pozitiva, cu tratamentul asta naturist, mi-am facut pana la urma pe 19 sept si o programare la acupunctura, reusesc eu sa le tin pe loc macar cresterea, daca nu pot sa scap de ele, pana raman insarcinata!
Ninia81 spune:
Tana sa te ajute Dumnezeu sa ajungeti cu bine pana la termen si sa iti tii minunea in brate!
Esti inca o dovada ca se poate! Si nota 20 medicului pentru ca te incurajeaza!
Cristela, si eu sunt la ovulatie zilele astea! Poate iese bebe luna asta la amandoua!
Visul nostru 
Tanaion spune:
Ninia, Cristela va tin pumnii stransi stransi sa fie luna asta.
Cristela si incerca sa nu te mi gandesti la termenul asta limita de 6 luni, ca iti faci rau. De ce tocmai 6 luni? au dat si ei un termen asa ca sa pun presiune, parc asta te-ar ajuta cu ceva...
Tana
cristela spune:
Ninia, sper sa fie cum zici tu. Mie astazi mi-a iesit testul de ovulatie pozitiv...deci...te pup si bafta si tie, sa fie o luna cu noroc!
Tana, multumim pentru incurajari. Poate ai dreptate, acum ca am inceput tratamentul cu tincturi si poate de pe 19 sept (am prima sedinta) si acupunctura si o sa reusesc sa tin cresterea fibroamelor pe loc, daca nu se reduc...si atunci o sa am mai mult timp la dispozitie...vedem.
O seara placuta si week-end frumos!
cristela spune:
Si dupa capitolele 21-24, astazi am mai citit si capitolele 1-5 din urma, 2004-2005, nici nu mai stiu ce faceam acum 5 ani, cred ca abia terminasem facultatea, pe la 23 de ani si abia ma angajasem, eram la primul serviciu....dar oricum nu ma gandeam sa am un copil si nici ca ar putea fi o asa mare provocare sa ai unul..si iata-ma acum! Frumoasa povestea lui Rachel, un adevarat exemplu si ea ...si fetele din Canada cu tratamentele naturiste...a avut o evolutie frumoasa acest forum, dincolo de problema comuna care le-a facut pe fete sa scrie aici!
Ninia81 spune:
Cristela, felicitari pentru testul de ovulatie pozitiv! Sa speram sa o sa ai II si pe testul de sarcina de luna asta!

Visul nostru 
ina40 spune:
Buna dimineata, Nu am somn pe aici prin Georgia si incerc sa raspund la niste intrebari. Cineva a intrebat de cantitatea de alchool din tincturi. Dragele mele este infrima si puteti conduce. Nu e nici o problema. Sfatul meu este sa beti si un pahar de apa dupa si sa interci sa te duci la toaleta daca intr-adevar ti-e frica. In principiu nu e nici o problema.
Cristela, ma bucur ca incerci si cu acupunctura. Si eu o sa incerc cand ajung in Romania.
Spuneti-mi va rog daca aveti dureri si modificari de CM de la fibroane? Mie, incepand din ziua a 15 de CM pana imi vine, am niste dureri groaznice. Mi s-a modificat si CM, de la 29, 30 acum imi vine la 23-24. Problema este ca nu mai suport durerea timp de 10 zile. Voi ce ati facut?
Tanaion spune:
Draga Ina, referitor la schimbarile de la CM din cauza fibroamelor, in cazul meu s-a scurtat, imi vine la 24-27 de zile. Alte modificri nu am remarcat.
Tana