Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(17)
Raspunsuri - Pagina 19
guzelnico spune:
Maaai, fetelor, io cand am tot zis sa veniti, n-am glumit. Chiar va astept cu mult drag.
Menics, daca vii, poate te si maritam aici! ![]()
galliciana spune:
nico, nu am vecine din-alea.....................![]()
![]()
![]()
si daca as avea, ![]()
![]()
,le-as da una in cap.....![]()
menixule, nu programa mare lucru, lasa-le sa vina de la sine...
vei vedea, ca va fi bine, la un anumit moment!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Maaai, fetelor, io cand am tot zis sa veniti, n-am glumit. Chiar va astept cu mult drag. Menics, daca vii, poate te si maritam aici! |
nico, pai daca nu iese nimic pe aici, trec si frontiera in cautarea lui, poate ca pe acolo ma asteapta si eu ... imi pierd timpul...
galli, eu le las sa vina , dar intalnirile, trebuiesc programate, nu?
ieri ma gandeam sa le dau la toti intalnire la aceeasi ora , in acelasi loc, iar eu sa apar si sa trec pe langa ei cu masina... asta dupa ce un amic m-a intrebat daca imi poate da nr de tel unui baiat, pe care-l cunoste si stie ca este serios...deci erau patru ieri...ma si gandeam ce fete ar face, cred ca apaream pe la stiri ...batuta de astia... fetelor nu aruncati cu rosii, caldura+hormonii+ oboseala = mi-a luat-o mintea razna..
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
babyblue spune:
buna fetelor!
ce faceti? cum va simtit cele cu stimulare? doare ceva? va e rau cumva?
eu nu cred ca prinde la mine, luna asta..prb o sa ajung sa fac si eu stimulare...:( si eventual si o histerosalpingo...
nu simt nimic, nu am sanii tari...ma simt doar balonata.:(
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
soricica spune:
dragele mele, ce active sunteti
.
nico, vacanta placuta si multumim de invitatie.data viitoare cand ajungi in ro ,neaparat vreau sa ne vedem.
galli, bakaceala placut asi azi.
menics, aida e dulcica foc, eu i-am vazut poza.
azi am fost la prima monitorizare si iata ce mi s-a spus:
ovarele au inceput sa miste, ceea ce este f bine, endometrul e cam mic, dar suntem la inceput.important este ca avrm o baza buna , iar analizele hormonale sunt bune.
de azi soarecul o sa imi faca cate 2 injectii, iar luni merg din nou la control.
nu pot spune cum ma simt inca de la injectii pentru ca e un amalgam de bucurie, caldura fff mare, speranta, durere de la injectii( pe mine nu ma dor cand le face, ci dupa).
va pup pe toate mult, mult

guzelnico spune:
Babyblue, fii optimista! Esti abia in Z4 de la IA, probabil de aceea nu simti inca nicio transformare. 
Soricica, multumesc pt urare. Cu siguranta ne vom vedea. Vorba aceea, suntem in acelasi cartier, daca strigam mai tare, ne auzim. ![]()
menics spune:
babyblue... e devreme pentru a-ti simti sanii durerosi... va fi bine, la mine primul semn de sarcia a fost baloneala, eram parca tot timpul cu vezica plina... abia dupa ce s-a pozitivat testul au inceput sanii sa doare , asa ca stai linistita ca mai ai timp de simptome..
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Buna dimineata, fete dragi! Ancutica, ce prompta ai fost cu listuta (ora 00:00)! Il felicit pe tatal tau ca nu va "indoctrinat", inseamna ca este o persoana f. deschisa. Dar tot asteptam pareri. ![]() Galli, nu baga in seama marlanii, sunt peste tot. Din pacate, in locurile publice nu ne putem alege "compania". Macar te-ai racorit la rau? Gratarul a fost bun? Asta e important. ![]() Menics, asa, asa, preselecteaza! Iar in privinta domnului de la Sapard, da, ai dreptate, e "suspect" de insistent. Lumy, pozez si io o intrebare: daca tot faci stimulare si la control ai rezultate bune, de ce nu pui de-o IA de- acum? ![]() Soricica, din pacate, nu ajung in RO saptamana viitoare. A venit sotu' ieri, cu un zambet larg si un voucher pentru un hotel din Antalya. Puteam sa-l refuz? |
Bau! fetelor caldura asta ma terminaaaaaaaa..........
Nico, luna asta fac stimulare fara Gonal doar cu Closty, Ovitrelle si Luveris.... sa vedem cum raspund ovarele mele dragutze///acu nu stiu daca la dr la care sunt acu se fac IA sau nu..tb sa vb mai intai cu el, si daca nu sa imi recomande pe cineva...
cabinetul este f dotat, au si laborator de analize si ecograf si medicina de fam si medicina a muncii.. 0 sa vad sapt viitoare cum o sa facem

Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
pe site nu scrie ca s-ar face IA la ei... poate ca nu e actualizat site-ul..boh
oare exista si o lista acreditata a cabinetelor care fac?
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
eu am fugit...tre sa apara soata, si sa iesim cu finii (primii, nu cei de care va ziceam zilele trecute).. undeva la o inghetata
sau alternative 

Never say never!!!