Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(17)
Raspunsuri - Pagina 18
menics spune:
buna dimineata doamnelor,
mai harnice mai sunteti,
mayan, draguta aia mica a ta cu ouale... iar de tarte ce sa mai spun... eu am o lene de nici mancare nu mi-am facut...oricum pe caldura asta nu pot manca... si e bine ca se vede si la cantar...56 kg.
eu abia astept sa plec la plaja.. am invitatie si pt azi
... 
pe toate, cine a trecut la stimulare: mult succes,
spor la pregatiri pentru concedii,
eu fug ca am treaba![]()
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
menics spune:
gallli, nu draguta, acum sun in preselectii![]()
sa va povestesc faza:
pe chat, un tip 44-45 de ani, fara foto, din vorba in vorba imi spune ca e divortat, ca are un baiat mare stabilit in anglia ( iar copii mari?) ca si el umbla mult... ca ofera consultanta pt fonduri europene... si ma invita la un ceai, la care eu ii spun ca nu pot in ziua respectiva si ca pe nv nu ma intalnesc cu nimeni ( poate dau peste vre-un coleg, vecin, verisor , doamne fereste...) la care el se prezinta, si-mi insiruie CV-ul cu doctorate samd...
dau un serch pe google, si intr-adevar este seful "agentiei sapard" vad si foto ...ma calmez si felicit ca nu am iesit la nici un ceai... cred ca-si cauta o amanta,nu altceva...
ieri la munca: portarul ma anunta ca un domn comisar, bla, bla , stie ca dir este in co, dar vrea sa vorb cu mine in lipsa lui, eu incep sa ma agit, ce o vrea, e in ceva control, portarul se balbaise la telefon...
intra in birou, asteapta sa plece portarul... si se prezinta... suntX(- eu noroc ca stateam pe scaun... sa pic... )el : am avut drum pe aici, si m-am gandit sa trec sa te vad, sa te cunosc, si sa reinnoiesc invitatia la ceai.. nu sunt in interes de serviciu... statea si ma masura...fetelor, m-am simtit aiurea, cred ca aveam o fata, ca a spus, nu te retin, am trecuut sa te cunosc... eu sau sa verifici, daca lucrez aici, si daca foto este a mea?
groaznic, doamne ce senzatie de "violare" a spatiului personal... la munca? doamne, bine ca a plecat, i-amm spus ca asa sub presiune sigur nu pot accepta nici o invitatie...
off ce ti-e si cu barbatii astia, doamne..
Manu
galliciana spune:
manu, ciudatenie curata sa se prezinte la tine la servici......![]()
eu cred ca i-as fi dat una....![]()
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
fetelor, plec la riu si azi, e fffffffffffff cald afara.....
deja in casa sunt 27 grade......
sa fiti cuminti, pupici la gagici!!!

guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Ancutica, ce prompta ai fost cu listuta (ora 00:00)!
Il felicit pe tatal tau ca nu va "indoctrinat", inseamna ca este o persoana f. deschisa. Dar tot asteptam pareri. 
Galli, nu baga in seama marlanii, sunt peste tot. Din pacate, in locurile publice nu ne putem alege "compania". Macar te-ai racorit la rau? Gratarul a fost bun? Asta e important. 
Menics, asa, asa, preselecteaza! Iar in privinta domnului de la Sapard, da, ai dreptate, e "suspect" de insistent.![]()
Lumy, pozez si io o intrebare: daca tot faci stimulare si la control ai rezultate bune, de ce nu pui de-o IA de- acum? 
Soricica, din pacate, nu ajung in RO saptamana viitoare. A venit sotu' ieri, cu un zambet larg si un voucher pentru un hotel din Antalya. Puteam sa-l refuz?
Plecam pe 29 iulie si ne intoarcem pe 3 august. ![]()
galliciana spune:
nicoooooooooooooooooo
ce misto!!!
si eu vreau!!!!!![]()
voi, celelalte, ce faceti????
cucu????
pupici la gagici!!!

guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana nicoooooooooooooooooo ce misto!!! si eu vreau!!!!! voi, celelalte, ce faceti???? cucu???? pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Siiii, ce astepti? Hai!
galliciana spune:
sincer?????????????
nu stiu ce sa fac cu aida!!!![]()
![]()
![]()
pupici la gagici!!!

menics spune:
nico, ce fain, vorba lui galli , vreau si euuuuuuu,
galli, o iau pe aida, ce rasa este? eu am la ai mei o "babuta" de caniche... e mortala ce alintata este...
am trei candidati ramasi in finala, saptamana viitore , ma hotarasc, cu cine sa merg mai departe... e nasol si asa,sa-i invart, sa le fac programare ,suna aiurea cand sunt la alta cafea... e stresant...
Manu
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana sincer????????????? nu stiu ce sa fac cu aida!!! pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Ii faci o tarta vecinei si o rogi sa aiba grija de Aida.