Ginecologi din GALATI / BRAILA (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilu. spune:

Ani G hai sa mergem impreuna la dr. Calin la Galati.
Eu am masina si am merge impreuna . Daca te hotarasti spune-mi.
DATI-MI ADRESA DE CONTACT A DR. CALIN, VA ROG MULT .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Tu vrei sa ne certam de ziua ta ?
Ce vorbe-s astea ? Cum ai imbatranit degeaba ?
Fiecare are ce-i al lui pus deoparte. Uite de exemplu Denisa.

Ia gata cu astea si da de baut mai bine !

LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilu. spune:

DENISA FELICITARILE SINCERE.
Doamne ce minune. Sa va apere Dumnezeu sa fie totul bine.
Sa ai grija de tine si de bebelus.
Mi-au dat lacrimile.
Dumnezeu nu te-a lasat a avut grija de tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

copilu, La multi ani, iubita! sa fii sanatoasa si bb mult visat sa vina la tine si la noi toate!

fruntea sus! asa cum spune si ani, ce-i al nostru e pus deoparte! denisa e un exemplu!

adresa cabinetului dr calin alina este: Strada Albatros Bl.N 4, Ap.20, Galati. telefon: 0236 494 656. multa bafta!

astazi am fost la dr, foliculul meu a crescut in z11 pana la 18/14mm, iar endometrul tot 8. maine, trebuie sa merg din nou la dr sa ma vada. mi-a dat deja pregnylul, l-am bagat la frigider. maine imi va spune cand sa-l fac. dupa aceea, in 24-36 de ore, facem inseminarea. Doamne ajuta!

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

copilu LA MULTI ANI! si din partea mea. sa fii sanatoasa si sa iti trimita DD un pruncusor cat mai curand posibil. te pupic.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

Fetelor nu pot sa nu va spun si voua am facut Bhcg si am val...420,96deci sunt de acum incepe greul, sa dus cu , mai mult la pat(eu sunt o agitata din nastere)si ma rog la DD sa fie bine atat ptr.mine cat si ptr.voi.
va pup ma duc sa
Felicitari pt sarcina! sa dea DD sa iti tii puiutul in brate si sa fie sanatos.Iei ceva pt sustinerea sarcinii??

Drumul pana la mine e intortocheat.
Toate m-au rasucit,metamorfozat,ciuntit,deformat.Sunt un fel de membrana ultrasensibila,fixata in plina bataie de vant.

Mergi la inceput

Ani G ,la ce medic mergi pt monitorizarea ovulatiei?
Sa iti spun ca luarea temperaturii nu e relevanta( e influentata de multi factori) si e o metoda invechita(my opinion,desi si eu mi-am luat-o vreo saptamana si am constatat ca ma stresez degeaba).Aveam ciclu neregulat, asa ca momentul ovulatiei era greu de prins.Nu functiona nicio socoteala, pana cand am fost foooarte atenta la corpul meu si m-am prins exact cand ovulez(am facut baiat doar).Asadar semnele mele erau durerile usoare in zona ovarelor,mucusul(putin) specific (ca albusul de ou) , chef desi intuitia

Toate m-au rasucit,metamorfozat,ciuntit,deformat.Sunt un fel de membrana ultrasensibila,fixata in plina bataie de vant
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Copilu. La multi ani si sa dea DD sa-ti indeplimesca cea mai arzatoare dorinta a ta, a ceea de a fi mama. Daca tu esti batrana 15 juma,eu ce sa mai spun la 18 jumatate

singura75 Am o intreaga lista cu medicamente de la ora 7 dim. pana seara la ore 22, sunt putine acum 6 prize (7,11,12,15,19,22) dar la inceput mi-am facut orar sa nu cumva sa le uit, aveam medicamente care nu se pupau unele cu celalate si trebuia sa le iau la interval de 3 ore diferente, dar nu ma deranjeaza finalul ma intereseaza.
Stiu ca o sa fie foarte greu dar ce doreste Maica Domnului, nu avem nicio putere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

singura75 Am o intreaga lista cu medicamente de la ora 7 dim. pana seara la ore 22, sunt putine acum 6 prize (7,11,12,15,19,22) dar la inceput mi-am facut orar sa nu cumva sa le uit, aveam medicamente care nu se pupau unele cu celalate si trebuia sa le iau la interval de 3 ore diferente, dar nu ma deranjeaza finalul ma intereseaza.
Stiu ca o sa fie foarte greu dar ce doreste Maica Domnului, nu avem nicio putere.

wow, multe intr-adevar! Sa dea Domnu sa fie bine,caci se merita tot chinul.Ai mare, mare grija de tine!

Toate m-au rasucit,metamorfozat,ciuntit,deformat.Sunt un fel de membrana ultrasensibila,fixata in plina bataie de vant
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

denisa te ajutam si noi daca vrei

orice pentru bebele denisei...

Doamne ajuta-va!

Blog

Mergi la inceput