Ginecologi din GALATI / BRAILA (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilu. spune:

Mii de multumiri tuturor.
M-am emotionat foarte tare.
Am gasit in voi prietenele mele care suntem impreuna si la bine si la greu.
Multumesc din suflet.
Ani G scuze de faptul ca nu am stiut de ziua ta.
Iti spun cu intarziere LA MULTI ANI iar LA ANUL DE ZIUA TA SA IL TII PE BEBE IN BRATE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui singura75

Ani G ,la ce medic mergi pt monitorizarea ovulatiei?
Sa iti spun ca luarea temperaturii nu e relevanta( e influentata de multi factori) si e o metoda invechita(my opinion,desi si eu mi-am luat-o vreo saptamana si am constatat ca ma stresez degeaba).Aveam ciclu neregulat, asa ca momentul ovulatiei era greu de prins.Nu functiona nicio socoteala, pana cand am fost foooarte atenta la corpul meu si m-am prins exact cand ovulez(am facut baiat doar).Asadar semnele mele erau durerile usoare in zona ovarelor,mucusul(putin) specific (ca albusul de ou) , chef desi intuitia

La madam Puschita... Stiu ce o sa ziceti, insa din cate stiu ea face, Tovarnac-parca(la care nu am fost) si Tudosa care IESE din discutie...deci ar ficam singura.
Si eu am cicluri fff neregulate, doar cu Brocriptin am avut ciclu normal insa atunci nu am fost la monitorizare ca era in concediu .
Continui cu temperatura pana cand ma conving daca e relevanta sau nu, adica sa imi confirme si ecografia si temperatura ovulatia.
Ma "ocup" cu monitorizarea de 2 luni doar, asa ca nu pot trage inca o concluzie.
Felicitari pentru ca ai ajuns sa-ti cunosti corpul asa de bine. E extraordinar !

Orice sfat al vostru e binevenit

[/quote]

Mergi la inceput

copilu. stai linistita. Nicio problema ca nu ai stiut. Niciodata nu e prea tarziu. Iti multumesc.
Cat despre mersul la Galati, crede-ma ca daca as putea as merge si pe Luna, insa mi-e imposibil acum. Cred ca intelegi motivul. De aia stau si ma chinui pe aici cu medicii nostri "faimosi".
Atat mi-as dori ca atunci cand voi ramane insarcinata sa raman dupa o ovulatie prin Z28...asa...ca sa vada si ei ca se poate si sa mai invete si ei putina medicina

P.S. vezi ca ai niste PM-uri, care mie imi apar ca necitite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ce faceti fetelor? sarbatoriti?

la multi ani si sa traiti cu numele celor care azi sunt sarbatorite.

Blog

Mergi la inceput

Salut fetelor.
Am o problemuta mie si frica sa sper.
Mai intai sa va spun datele ultimelor 3 menstruatii: 15 iunie, 12 iulie, 7 august.
Astazi suntem in 9 septembrie si nu a venit.
Dupa socoteala mea ar fi trebuit sa vina pe 4,5 .
In fiecare zi spun sa mai treaca o zi si sa nu vina.
Am sanii foarte mari si durerosi atat.
Ieri am facut un test si a iesit negativ dar l-am facut in timpul zilei.
Am zis sa mai astept pana vineri .
In afara de sani nu am nimic, nici nu stiu ce sa cred ca o fi prea devreme sa imi fac sperante, habar nu am , totul e o dilema.Intarzieri atat de mari nu am mai avut de ani buni.

Mergi la inceput

Nu pot decat sa ma rog pentru ca visul tau sa se indeplineasca

Pana la momentul in care o sa refaci testul, te rog eu nu te stresa .
Ce test ai facut ?
Totusi vad ca ai un ciclu regulat (al meu e terci ), stiu nu e totul, dar...
Ce probleme aveti de nu reusesti sa ramai insarcinata ?

Mergi la inceput

copilu cum eeeee ???

fetelor eu maine incep monitorizarea pe luna asta. Am emotii. Sper ca va fi bine, desi sunt Z9 si inca mai e maro pe col...

Mergi la inceput

In urma cu doua zile am facut test care a iesit negativ. Am facut Clear Blue care se pare ca este sigur, in prospect scrie ca sa il fac pe urmatorul peste 3 zile, asta inseamna ca maine. Intarzierea tot este iar sanii tot mari si durerosi in rest nimic.
Asta e mai astept imi pune rabdarea la incercare dar astept ce sa fac.
Sper sa iasa 2 liniute, Doamne ajuta-ma sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ani succes in noua luna.

copilu mama ce fain ar fi.... Doamne ajuta!

denisa, ce face burtica?

Blog

Mergi la inceput

copilu Sa dea DD sa fie BB !

Eu...fost la monitorizare...foliculi incapatanati sa fie mici, sau cine stie poate ca asa va fi o perioada, ovulatie fff tarzie.
Z10 = 8.5 mm

la toate fetele

Mergi la inceput