andrasonia eu am facut HSG la maternitate la Braila cu dr.Gradea.....mi-a gasit ambele trompe ff subtiri si ff putin permeabile...am stat 8 zile internata timp in care mi-a facut 3 instilatii(perfuzii utero-tubare)...nu sun dureroare(durere ca la CM)...TE PUP MULTA BAFTA!
Aspiranta veche lajavascript:insertsmilie('
');
Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Micuta Lui sa aplece privirea catre mine si sotul meu si sa ne binecuvanteze cu un javascript:insertsmilie('
');
salutare fetelor,
am si eu o curiozitate: toata lumea(inclusiv eu) scrie despre diverse proceduri, medici, tratamente, dar sunt si reusite?
pt ca eu cam incap sa-mi pierd speranta
totusi.... ezi ma duc la histero la dr Statescu din galati... sa vad ce imi zice
pupici si sa ne dea dumnezeu un bebe mic si sanatos
buna fetelor! eu sunt pacienta dr ciobotaru de 1 an... mi se pare un om super ok! as vrea sa va intreb ceva: dintre pacientele lui, mai este cineva diagnosticat cu SOP (singromul ovarelor polichistice)?
Sunt o mamica galateanca, aspiranta acum cativa ani.
Vreau sa va felicit pentru subiect, cat de bine si frumos l-ati documentat, sunt foarte multe informatii utile pe prima pagina, aproape tot ce se poate
.
Va doresc din inima sa va atingeti visul! 
`neata, pe prima pagina apare top dr din gl si br. eu am nascut cu dr-ita Vatamaniuc Marina o tipa tanara si desteapta, dar din pacate a plecat din tara sa profeseze pe alte meleaguri si in spitale mult mai bune si mai dotate ca la noi.
dragastoasa de Drg