Ginecologi din GALATI / BRAILA (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

kiki minuni se intampla. sunt multe fete aici care au ramas gravidute cu o trompa. de asemenea, stiu multe fete care au zis ca urmeaza sa faca aceasta procedura si nu au mai apucat ca au ramas gravide.

cati ani ai?

fi optimista ca asta face mult.

bafta. te asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chance2008

fetelor, astora li s-a pus pata pe maternitate....
azi a aparut un articol in viata libera http://www.viata-libera.ro/index-Medicina.html si cred ca ar fi bine sa sprijinim si noi personalul de acolo... haideti sa lasam cate un comentariu ca sa se vada ca si viitoarele mamici sprijina functionarea in continuare a acestui minunat spital!!

mami de maria- 27 iulie 2009

am citit. nemernicii... sa dea domnul sa nu inchida maternitatea, ca ce doamne iarta-ma facem in spitalul judetean? murim de scarba inainte sa ne omoare ei, sau mai rau sa omoare pruncii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikisen spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

kiki minuni se intampla. sunt multe fete aici care au ramas gravidute cu o trompa. de asemenea, stiu multe fete care au zis ca urmeaza sa faca aceasta procedura si nu au mai apucat ca au ramas gravide.

cati ani ai?

fi optimista ca asta face mult.

bafta. te asteptam cu vesti bune.

Si eu sper sa se intample,numai ca de 2 ani de cand am avut extrauterina....nimic
P.S am 29 de ani spre 30

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

Citat:
citat din mesajul lui chance2008

fetelor, astora li s-a pus pata pe maternitate....
azi a aparut un articol in viata libera http://www.viata-libera.ro/index-Medicina.html si cred ca ar fi bine sa sprijinim si noi personalul de acolo... haideti sa lasam cate un comentariu ca sa se vada ca si viitoarele mamici sprijina functionarea in continuare a acestui minunat spital!!

mami de maria- 27 iulie 2009

am citit. nemernicii... sa dea domnul sa nu inchida maternitatea, ca ce doamne iarta-ma facem in spitalul judetean? murim de scarba inainte sa ne omoare ei, sau mai rau sa omoare pruncii...

Asa de rau este la sp judetean? nu stiam...din fericire am fost internata/operata la sp giulesti!!

Mergi la inceput

Salutare!!!
Am sunat azi la cabinetul dr. Statescu si am aflat ca histerosonografia nu e dureroasa decat daca am trompa infundata si costa 300 ron(daca intereseaza pe cineva)
Acum urmeaza sa imi vina CM si dupa, sun sa imi fac programare...
O zi buna va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Hristos a inviat!

Happy, sa stii ca sectia de maternitate de sp judetean e complet renovata de UNICEF si combinatul de la Galati: tot mobilier e nou si modern,iar bebelusii stau acum inca din primul moment cu mamicile. O parte din medicii de la Buna Vestire s-au mutat deja la Sp Judetean (Calin Alina).

Mergi la inceput

adevarat a inviat!

am auzit si eu ceva zilele trecute sorina ca ginecologia-obstretica si cred ca et 7 (sau 8?) sunt cele mai moderne acum din tot spitalul. nu am vazut insa cum e acum.

si o minune, pot sa zic... cum zilele astea am treaba zilnic in judetean, la et 9, neurologie, mai sunt inca mirata de cum se poarta personalul. or fi fost asa mai mereu? sau doar de ceva vreme? asistentele sunt atente si isi fac treaba, nu lasa pe nici un bolnav ne-vizitat (destul de des). la fel si infirmierele. la neurologie sunt pacienti ce nu stiu de ei si necesita schimbat de pampers, va inchipuiti ca nu e ceva placut, si totusi am vazut ca verifica in continuu pacientii pt a ii schimba in caz de nevoie. Doamne ajuta sa ramana asa si in continuare.

si asa sorina, zici ca dna calin s-a mutat la judetean? inseamna ca acum mergi acolo, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

Hristos a inviat!

Fetelor imi puteti spune va rog unde pot face HSG in Braila?

Va multumesc
Pupici

Mergi la inceput

am vazut "din usa" noua sectie de ginecologie din spital. var proaspat, usi termopan, linoleu nou pe o nuanta de galbui, placuta de altfel. nu stiu cum arata saloanele, dar am auzit ca ar fi ok.
dincolo, in dreapta, la obstretica , nimic schimbat... a, ba da, la cabinet geamuri de termopan, atat.

modernizarea asta a constat in inlocuirea usilor si a geamurilor? sau a aparaturii medicale si a profesionalismului cadrelor medicale? trebuie sa raman gravida ca sa aflu, nu?

la neurologie, la etajul 9, mi s-a spus ca au o parte din paturi noi... eu nu am vazut niciunul!

ca sa nu mai zic ca desi erau 3 saloane cu de la 3 paturi in sus, dar cu un singur pacient in salon... totusi!!!!!!!!!!!! intr-un salon, un pacient cu accident vascular sedea pe o targa asezata pe linoleul care nu mai este bleu, e galbui... aha, ma intreb, paturile acelea goale nu erau bune pt bietul bolnav? o fi cerut dumnealui sa stea pe targa aia?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutaaa spune:

salutare fetelor,
eu sunt mai noua si abia mi-am facut curaj sa scriu
kiki si eu am aceiasi problema ca si tine, de la pop la stateasca,dar la care nu am ajuns inca(luna asta)
si la mine din analize rezulta prea putin progesteron iar la sot oligospermie
tu ce-ai mai facut la histerosonografie?
multumesc anticipat de raspuns

Mergi la inceput