de ce nu sunt fericita desi ar trebui sa fiu
Raspunsuri - Pagina 5
She spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilia_99 chitosenia,ia copilul din tine de minuta si ajuta-l sa creasca! sunt convinsa ca e un copil superb.... |
Frumos spus. Si eu ii zic la fel. Si as mai spune ca virtejul asta cu siguranta o va ajuta intro zi sa-si gaseasca "drumul" catre autocunoastere.
She spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chitosenia chitosenia va multumeste pentru toate parerile voastre! Si atunci ma intreb in ce moment al vietii mele am luat-o pe o cale asa gresita incat nu mai recunosc bunatatea ca ceea ce este si ajung sa pretuiesc indiferenta? |
Cred ca atunci cind ai inceput sa traiesti pt altii in loc sa traiesti CU altii..Gindeste-te la asta......
galactica spune:
Adevarat ca sunt multi care se apropie de Dumnezeu, dar in felul in care vor ei si nu cum vrea El; adica nu te poti imprieteni cu Guestus, Dumnezeu si sa traiesti tot in pacatele tale, ele trebuie marturisite lui Dumnezeu( si nu oamenilor)si sa lupti pentru a nu le mai face(bineinteles ca reusita nu va fi 100%, dar se vede un progres extrem de apreciat de Dumnezeu si chiar de oamenii din jur).
Depre prietenia cu demonii nu se pune problema, si nici sa-i intelefi nu-i nici un castig; cui ii place sa aiba in familie sau sa stea in prezenta unei persoane cu un caracter demonic(afurisit, antipatic, razbunator, barfitor etc)?Si.. apoi in timp nu cred ca-si doreste cineva sa aiba un asemenea caracter stand in prezenta la astfel de fapturi sau persoane.
Daca lucrurile astea sunt expirate poate hotara fiecare, cel mai bine dupa ce cerceteaza problema direct si personal; iar milioanele de oameni de pe tot pamantul care frecventeaza o biserica sau alta, constiinta carora le arata ca exista dumnezeire si viata dupa moarte, crezi ca si-ar mai pierde timpul daca nu au experimentat ceva ce nu tine de lumea materiala?