o prietena mi-a spus ca are o cunostinta care a nascut in anul 2005 cand indemnizatia pentru concediul de crestere copil era de 600 Ron. A fost nevoita sa se intoarca la serviciu, ea avand un salariu de 4000 Ron si pt asta a obtinut daune morale de la stat de 100 milioane lei vechi. Tot ea mi-a spus ca toate persoanele care au nascut in perioada 2005-2008 si s-au intors la serviciu pt ca nu puteau sa traiasca din cei 600 de Ron, obtin daune morale daca dau statul in judecata. Ati auzit de asa ceva?
N-am auzit si nici nu cred ca se intampla in tara asta.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
parca o avocata a dat statul in judeacata anul trecut sau anul asta ..nu stiu exact si a castigat.....cauta pe net ca o sa gasesti cu siguranta stirea.
Judecatoare.
Intai a fost sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care de altfel a formulat si recomandarea catre Ministerul Muncii pentru schimbarea legii (lucru care s-a si intamplat).
Actualul text, cu indemnizatia proportionala cu leafa, a eliminat inechitatea constatata de CNCD.
Acum nu se mai poate folosi acest temei, iar retroactiv nu merge.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa