Cititi si voi si dati timpul inapoi
Raspunsuri - Pagina 10
maraki spune:
Cea mai mare isprava am facut-o pe la 12 ani impreuna cu doi copii Gasise un pustiulica o petarda metalica si spunea ca este pt sinele de tren, am tot aruncat-o noi in sus sa pocneasca la aterizare dar nu ne-a iesit si ce am zis? hai sa mergem la ghena la etajul 8 si o aruncam de acolo Cu mana mea i-am dat drumul sa cada la ghena de la etajul 1 si s-a auzit un maaaare BUM urmat de o flama uriasa pana pe la etajul 3 + o zgaltaitura puternica in tot bloculGeamuri sparte la ghene pana la etajul 4, vecinii alergand disperati in jos pe scari si strigand " cutremur " Asta a fost efectul petardei noastre, parintii au platit daunele si noi ne.am ales cu teorii, fara bataie.
Vara cand se insera faceam foc mare, fiecare venea cu cartofi si-i infigeam in bete sa-i coacem
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Lali_mete spune:
Maraki,sunt mai mare ,sunt in august .Parca ma simt prost spunandu-ti pe nume... am fost educata sa ma adresez altfel celor mai mari ca mine... Si totusi,aici parca toti suntem la fel,ne punem pe tava amintirile unii in fata celorlalti,le impartasim cu toata lumea. Fiecare generatie are evenimentele ei,reperele ei,modelele si idolii ei. Copilaria mea a fost grea din punct de vedere material,dar frumoasa in privinta sentimentelor. Am fost crescute cu atata dragoste(suntem 3 surori),cat sa avem sa dam si la altii,am primit o educatie,zic eu,bunicica. Avem amintiri frumoase cu duiumul.Of... eu am crescut la tara,cu mers la sapa de mica(la inceput caram apa pentru oamenii mari ),cu chirpici facuti in fiecare vara,cu pui de gaina,ratuste,curci si bobocei de gasca aproape hraniti unul cate unul,cu purcei la care trebuia sa le adunam o gramada de iarba zilnic,cu vacuta de care imi era frica (vazusem eu ceva de genul unei coride la Zorro,la tv ) si in preajma careia nu purtam niciodata rosu.Cu adunat de corcoduse pentru tuica(of,si ce mai voiam sa ma joc,nu sa adun galeti intregi de corcoduse zemoase),cu baloti de paie "calariti(din aia cilindrici pe care nii inchipuiam turnuri de castele),cu coronite din maci,elasticul ,coarda,cuci,sticluta cu otrava,si mai jucam un joc,stiu ca cineva ne invartea pe rand,si spunea ceva care se termina in "cum te pun asa sa stai" si trebuia sa ne miscam numai cand nu ne vedea persoana care ne invartea ... Eu sunt cam off topic,nu am avut copilaria in aceeasi perioada cu cine a scris subiectul,dar parca voiam si eu sa ma "laud"...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
Cainele moare de drum lung,si prostul de grija altuia...( nu stiu cine a scris-o,dar 4 ani am auzit-o aproape zilnic).
maraki spune:
Lali din ce povestesti, ai avut o copilarie frumoasa Eu nu am avut unde sa ma duc la tara dar tare as fi dorit pt ca auzeam copiii cum se distrau in vacante Tu aveai corcodusii in curte, noi mergeam intr-o livada la marginea cartierului si " furam " corcoduse, cand venea paznicul nu stiam cum sa coboram mai repede si sa fugim Stai linistita ca nu sant atat de " batrana " Am facut primul copil la 17 ani si un pic, asta e norocul lui ca sant foarte intelegatoare in multe situatii si de multe ori ma gandesc cam ce faceam si eu la varsta lui.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
indu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dry_votka ...nu stiu cum se face, dar cred ca mai fiecare corcodus avea o "doamna de la parter" care il pazea cu strasnicie!! simtul umorului nu a murit |
apropo de pazitorii de copaci de la parter, imi aduc aminte ca pe cand eram eu mica, la un bloc de la mine din oras, un baiat a murit electrocutat pentru ca mosneagul "responsabil" cu nucul din fata geamului sau pusese ceva curent in copacul respectiv sau. Cand se apropia vreun copil, baga in priza firul legat la copac ca sa-l sperie.
Din cat imi aduc aminte, mama copilului aruncase o sacosa pe balcon ca sa mearga copilul sa cumpere ceva. Sacosa s-a oprit in nucul mosneagului, iar copilul a dat sa se urce sa ia sacosa. Mosul l-a vazut si a bagat firul in priza. Din pacate copilul a murit curentat.
Tin minte ca ne-am adunat copiii de la bloc si am mers sa-l vedem pe baiat. Probabil ca eram si noi curiosi, ca altfel nu-l cunosteam pe baiat si nu am fi avut ce cauta acolo. Povestea se imprastiase oricum in tot orasul, fiind un oras foarte mic.
Si legat de intamplarea asta, tin minte ca ne spuse noua cineva (probabi un copil mai mare), ca sunt oameni care se afla in moarte clinica si ca exista posibilitatea sa invie. Stiu ca am sperat si eram foarte increzatoare ca o sa invie copilul respectiv. Si am fost foarte necajita ca l-au inmormantat pe copil si nu a apucat sa invie
Lali_mete spune:
O doamne..saracul copil...daca ar fi pus fiecare om de la tara curent pe garduri,nu ar mai trai nici unul de varsta mea. Oamenii de la oras care aveau gradini in satul meu nu apucau niciodata sa isi culeaga capsunile sau strugurii care se coceau primii,cred ca noi,cativa cati eram acolo,stiam tot ce avea fiecare prin gradina.De-ar fi stiut mama ca noi eram,ce bataie imi luam...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
Cainele moare de drum lung,si prostul de grija altuia...( nu stiu cine a scris-o,dar 4 ani am auzit-o aproape zilnic).
mirchea spune:
Citat: |
.De-ar fi stiut mama ca noi eram,ce bataie imi luam... Lali Lacra de Paul-Iulian http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian Cainele moare de drum lung,si prostul de grija altuia...( nu stiu cine a scris-o,dar 4 ani am auzit-o aproape zilnic). |
Si tu crezi ca nu stia?
alinuk spune:
Dragi prieteni,
in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si tuturor celor care va sunt dragi
sunt o mamica cu doi copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare
iat-o
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!
va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin
poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat
sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)
sau orice alta idee de sprijin e binevenita
s'auzim de bine,
Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................