ONU si OMS acuzate de bioterorism

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Cand am dat prima data peste subiect.. gandit: ei, subiect bomba/fabricat/gen Libertatea. Mai ales ca suna si asaaaa...

Apoi funny, aparea si in alte locuri. Putea fi real? Femeia aceea, ziarista austriaca este reala? Dosarul chiar exista?

Normal, nu am toate raspunsurile.. si poate unele idei vehiculate gen "exterminarea nord-americanilor" mi se par apocaliptice rau..

Dar eu nu cred ca -de mii de ani- oamenii s-au schimbat prea mult. Sub spoiala de civilizatie se ascunde aceeasi lupta pentru influenta si putere. Aceeasi cruzime. Ascultam de reguli si legi (democratice sau nu) numai cat suntem obligati s-o facem.. cum se intampla ceva cum devine dominanta legea junglei: al mai tare fura hrana si resurse de la al mai slab, respectiv il foloseste in folosul sau. Oamenii sunt, in continuare, prea usor de mani****t.. si in numele religiei sau altor interese ucid si schingiuesc. Chiar in inima Europei.. ce pretentii sa mai ai de la Africa, Asia, ..

Si stiu ca, dintotdeauna au fost unii -clasa dominanta/stapanii/liderii- si toti ceilalti, multi care ii serveau. Care acum poate nu se mai numesc sclavi, robi, iobagi, muncitori exploatati, lalala. De ce s-ar fi schimbat lucrurile in esenta lor? Eu nu cred ca s-au schimbat. E adevarat, acum liniile despartitoare nu mai sunt asa strict trasate si poti ajunge sus.. sau poti cobori.. Plus, in societatile vestice, atat de confortabila clasa de mijloc. Acolo, in zilele noastre, cei mai multi nu mai simt ca sunt de partea cealalta a baricadei.. iluzia functioneaza . Caci totul este acum mult mai subtil.. fratele cel mare vegheaza.

Avem nevoie de lideri, avem nevoie de conducatori. Dar eu nu cred ca traim intr-o lume ideala unde liderii se gandesc la binele lumii, la binele celor multi. Ar fi prea putini cei care ar face-o. Sunt prea putini Oameni.. si prea multe fiinte obisnuite. De sus, de jos...

Si zau ca nu crez ca cei din grupul Bilderberg se aduna in acele intalniri ultra-mega-pazite&secrete ca sa discute despre floricele pe campii si cum sa aiva toata lumea acces la ingrijire medicala de calitate fara sa imbogateasca in prealabil mogulii industriei farmaceutice, sau alte vise frumoase..

Normal, numai parerea mea si va rog nu dat quote la ea.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Ruxandra sb imi cer scuze ca o sa deviez un pic, dar scriu pentru cele din Olanda care gandesc oarecum ca mine, daca exista asa ceva pe forumul DC,sunt un pic optimista sa va spun ca se discuta pe www.nujij.nl despre amprenta digitala din noile pasapoarte si despre faptul ca s-au facut deja demersurile pentru incriminarea acestei legi care incalca drepturile omului si va fi pe 26 septembrie in Den Haag vrijheid parade...eu o sa fiu acolo oricum, si chiar ma bucur ca olandezii au curajul de a-si spune pasurile public, atata vreme cat nu se tine cont de parerea lor.

Poate n-are legatura cu subiectul, dar atat vreme cat inca mai "respiram liber" eu continui sa cred ca mai avem o speranta sa ne hotaram singuri "soarta" si sa incercam cel putin sa ne opunem lui "matrix".

Scuze inca odata pentru off topic.
Acum, chiar am fugit, doei.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Ruxandra sb imi cer scuze ca o sa deviez un pic, dar scriu pentru cele din Olanda care gandesc oarecum ca mine, daca exista asa ceva pe forumul DC,sunt un pic optimista sa va spun ca se discuta pe www.nujij.nl despre amprenta digitala din noile pasapoarte si despre faptul ca s-au facut deja demersurile pentru incriminarea acestei legi care incalca drepturile omului si va fi pe 26 septembrie in Den Haag vrijheid parade...eu o sa fiu acolo oricum, si chiar ma bucur ca olandezii au curajul de a-si spune pasurile public, atata vreme cat nu se tine cont de parerea lor.

Poate n-are legatura cu subiectul, dar atat vreme cat inca mai "respiram liber" eu continui sa cred ca mai avem o speranta sa ne hotaram singuri "soarta" si sa incercam cel putin sa ne opunem lui "matrix".

Scuze inca odata pentru off topic.
Acum, chiar am fugit, doei.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

la mitingul ala as veni si eu.

dar stii care e problema capitala cu textele astea conspirationiste? ca-s folosite numai de conspirationisti. cred ca s-ar baga si oameni onesti si informati sa cerceteze problema, daca n-ar exista deja anatema asta a documentarii superficiale, a informatiei trunchiate si exagerate si panicarde. cand le citesc, nu reusesc sa vad scopul altul decat frica po****ra. si mai departe de asta, ce se urmareste, oare? vezi, eu is mai conspirationista decat papa, ca pe anti-conspirationisti ii banuiesc in primul rand de conspirationita.

nu se poate sa fii un om cu o educatie medie si-un iq tot mediu si sa citesti textul intial si sa nu-i gasesti o gramada de hibe care nu se pupa intre ele logic si validat de realitate. si ce faci? daca esti mai sceptic asa, ca mine? nu poti trece cu vederea. adevarul cuprinzator, daca exista, e format din adevaruri partiale, nu din abracadabre cum e aia cu obama membru in conspiratia de exterminare a americanilor - cine poate crede asa ceva, intreg la minte fiind?!

dar dar DAR! exista grupurile oculte pomenite, aia este real. totusi, dezinformarea la nivelul asta amatoristic nu face altceva decat sa le serveasca scopul. creca se cracaneaza de ras iluminatii cu pricina cand citesc insailarile astea fara cap si fara coada.

dosarul pentru fbi e format din documente, se spune in text. eu as vrea sa citesc macar unul, mai ales ca se accentueaza clar pe cuvantul "dovezi". jurnalist fiind si eu, mai logic mi s-ar fi parut ca jurnalista sa publice o dovada-doua macar in presa independenta, inainte sa le paseze spre fbi. in felul asta, ar fi avut credibilitate. dar cum sa aiba acum, cand ii citesti protestul pe siteurile ezoterice si apocaliptice?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
... Si-asa, din dilema-n dilema bitii care insotesc aceasta postare pe DC mai consuma cateva grame echivalent carbon aruncand in atmosfera alte cateva grame de dioxid de carbon ce vor ridica cu cativa picograzi temperatura medie la sfarsitul secolului.

Altfel spus, daca am fi cu totii morti, sau macar daca am sta ca mortii , am fi foarte eco-friendly, nu?
Si n-am mai dauna atāta planetei, dānd prilej de tānguiala "celor care cad īn plasa pseudostiintei", cum bine te-ai exprimat adineauri...

Mergi la inceput