Regasiri (35)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
ank999 spune:
Neata fetili! Va doresc o zi super!
Dbunny tare bine s-a distrat Dani. Curajos baiat ai.
Dastefa am plecat tarziu de la munca, asa ca am mers direct un pic la joaca, iar apoi am reusit sa-mi fac treaba partial. Cat despre joc...eu dau rar drumul la calculator acasa si daca Capra-i in casa e al ei: ascultam cantecele, vedem diverse chestii de pe youtube...Asa ca Heroes...mai rarut ca-i mai dragut...
Maya dc eu fac ceva si copilul meu urla de nebagare in seama si zice ca e bb (asa vrea eu sa urle de foame)
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
scuze de disparitie de la subiect...
La multi ani leoaicei Dbunny !
Suntem bine ceea ce va dorim si voua...au aparut(si disparut intre timp)mici probleme(dar nu de sanatate)...
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
ank999 spune:
Votat Dodo!
Fetele va doresc un sfarsit de saptamana placut!
Noi plecam la tara la Dragoslavele maine si ne intoarcem duminica seara.
Maya voi luni plecati asa ca va doresc concediu placut!Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Salut fetele,
Dbunny, ce-mi place cat e de obisnuit Dani cu apa... Ma bucur ca nu plange ca ajunge cu capul sub apa. Bravo voua.
Noi suntem bine.
Pana astazi la pranz Iulia a fost perfect. Insa astazi dupa somnul de pranz nu stiu ce pitic avu ca se puse pe plans. Si planse, si planse, ca se inrosi in gat. Ii dadui imediat plantusin. Sper sa ii treaca repede. I-am zis ca daca o mai vad ca plange asa de rasfatz, o duc imediat la spital si nici n-o sa mai mearga la mare.
Avusei ceva discutii serioase cu ea si atunci paru sa inteleaga. Dar nu cred sa tina minte.
Maine avem zi de chefuit. Dimineata mergem la tara la mama mea ca a fost ziua ei acu cateva zile, iar seara serbam o prietena de-a Iuliei care face 4 ani.
Sa aveti un week-end frumos.
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
dastefa spune:
fetele v-am spus ca-s plimbareata rau in ultimul timp si asta se vede si dupa aparitiile mele rarute
adevarul este ca incep sa obosesc asa ca o voi lasa mai usor cu drumurile.Si nici nu cred ca-i de mirare ca ma resimt in conditiile in care am pus 2,5 kg in 3 saptamani-nici nu vreau sa ma gandesc unde ajung in ritmul asta
am fost si la eco-totul pare sa fie ok,astept si rezultatul la dublul test.In rest ma simt ok
Miro tu ce mai faci mami cum te mai descurci?ati avut botezul lui Raul?Ma gandesc ca din toamana cand merge Karina la gradi o sa respiri si tu un pic .Iar Raul e acusi baiat mare.Chiar asa de colici ati scapat?
Dbunny si eu ma minunam de curajul lui Dani.Daria e extrem de precauta.Cred ca nu s-ar aventura pe astfel de topogane decat pe la 7 ani
Mayaconcediu placut si sa vii cu poze si povesti frumoase de la mare si w/e placut
Mihaela 14+
Daria-Stafania-16.11.2006
dastefa spune:
dodo eu tot votez cand intru pe forum da multe voturi iti mai trebiesc! E vrun termen limita?
Mihaela 14+
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa dodo eu tot votez cand intru pe forum da multe voturi iti mai trebiesc! E vrun termen limita? Mihaela ![]() ![]() |
DA 28 luna aceasta
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Mi-a scapat ceva?Ce s-a intamplat cu Koko???
![](alcool.gif)
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Dani a fost intotdeuna indraznet. La inceput n-a vrut sa se arunce, nu de frica, ci n-a vrut sa stea la rand...noroc ca era cel mai mic si se strecura pe sub bratul baiatului care tria copiii
fetele, cum ati petrecut la tara?
dastefa si eu aveam luna in care puneam 4 kile, si luna in care puneam 400 de grame si culmea in lunile in care eu puneam 400 bebe punea mult, in luna in care puneam f mult bebe punea f putin, cine mai intelege si masuratorile astea ...mananci mult?
stiti ce-am observat? in perioadele in care mananc fructe zilnic am un apetit mai mare. nu-i de mirare ca copiilor li se recomanda zilnic 2 portii. dar eu ma ingras de la fructe promit sa ma las...in schimb am inceput sa beau lapte cu fibra, dani il bea in fiecare seara.
dupamasa asta mergem la piscina(sper!!) si diseara avem ziua unui verisor.
dodo eu tot votez chiar daca nu intru sa scriu...
pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dodo-pui spune:
caldura mare mon chertuturor...de ce numai intra KOKO?
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
dastefa spune:
dodo-prezenta cu votul.De Koko am intrebat si eu mai demult.dar s-ar parea ca nimeni nu stie nimic.Probabil e suparata pe cineva/ceva de nu a vrut sa ne mai dea nimic de stire
dbunny petrecere frumoasa la piscina si la aniversare.
cat despre mancare zic eu ca nu mananc exagerat dar sigur ca stand acasa ciugulesc mai mereu cate ceva -asa ca probabil se aduna
Mihaela 15+