Regasiri (35)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
La multi ani, Dbunny!
Sa ai parte numai de bucurii si sa ti se implineasca toate dorintele!
Nu dai si tu o bere?
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Va multumesc f mult pt urari...din pacate n-am facut tort, dar ma revansez eu altadata
Am petrecut ziua intr-un Water Park. pt mine a fost o simpla piscina, ca eu nu ma bag in topoganele alea buclucase, in schimb Dani a delirat pe ele. Daca nu s-a dat de 40 de ori niciodata. deci am petrecut in piscina copiilor. am sa pun si putinele poze aferente.
de dimineata paco l-a adus pe Dani sa-mi cante La Multi ani, el care canta zilnic oricui, n-a vrut. A zis ca nu-i ziua lu' mami, e a lu Dani. na nu-i bai...am primit un ceas de la Hilfiger de la Paco.
in rest...n-am invitat pe nimeni. nu petrecem cu lume anul asta.
Pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![](images/user_woman.png)
dastefa spune:
Dbuny mai primesti urari intarziate de la ametiti?
numai bine si sa traiesti fericita alaturi de familia si prietenii tai
si cand faci tortul nu ne uiti da?Tu esti cumva cu un picior in butoi? nu stiu de ce am aceasta impresie dar sper sa m,a insel
Mihaela 14+
Daria-Stafania-16.11.2006
ank999 spune:
Salutare fetele!
Dodo votat si azi!
Miro tu te descurci?
Dbunny asteptam tort si petrecere. Se pare ca cel mai bine de ziua ta s-a distrat Dani
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Bai fetele iar s-a lovit pitica mea le genunchi (Miro nu vrea genunchiere si pace) si iar are buba si nu pot sa o curat decat in somn.
Hai sa va povestesc ce am facut ieri: aveam foarte multa treaba acasa (curatenie, calcat...)asa ca am scapat de la serviciu, l-am trimis pe sot dupa capra si am dat fuga acasasAnca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Hai ca a fugit mesajul...
...sa ma apuc de treaba, da am ajuns acasa tare obosita, aglomeratie in autobuz, caldura...si cheful a disparut complet. M-am asezat la calculator si am jucat Heros of might and magic vreo 2 ore pana a venit capra.
Tare harnica sunt, nu-i asa?
Asa ca si azi am treaba si trebuie sa ma duc dupa fata la mama...x10000000000
Anca cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
ank cauta leucoplast din ala cu Mickey sau Printese...la noi se vand la carrefour. O sa se indragosteasca de ele si n-o sa mai vrea sa le dea jos. si cauta o crema buna cicatrizanta. si-o doftoresti cand doarme ce sa-i faci...picura-i putina betadina pe buba cand doarme. ajuta f mult....zice paco.
nu nu nu-s cu picioru-n butoi..is prinsa cu Age of Empire joc ca nebuna cate 2-3 ore pe zi. in fine, il dezinstalez curand
www.flickr.com/photos/dbunny/3766427043/in/set-72157621171818482/" target="_blank"> poze de ieri
am editat. sunt 2 filmulete si 3 poze
o migdala sarata, o maslina si-n chips langa o bere rece v-ar priii? asa ca aperitiv
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
ank999 spune:
Dbunny nu se vad pozele! Vreau poze!
Ia sa ma uit de plasturi din aia la noi la carrefour.
Si da si pe la mine cu migdale si chipsuri si cu Age of Empire. Frumos si asta!
Fetiliiiiiiii! Unde umblati?Anca cu
dastefa spune:
dbunny bine ca esti bine.Si multam de aperitiv,berea o las celorlalte fete
Dani pare intr-adevar f fericit.Filmulete?!?eu nu am vazut niciunul
noi suntem pe acasa dar ma vantur toata ziua prin oras cu Daria prin parcuri,pe la prieteni(cu copii).Mai bagam cate o piscinuta mica in program si cam atat.Si vreau sa o duc la strand.La Iasi e intr-o locatie noua(de vreo 3 ani de fapt) si cica ar fi acceptabil- sa vedem
Ank ma tem ca esti singura pe baricade la munca la ora asta si spor la treaba daca nu te corupe iar jocul ala
Mihaela 14+
Daria-Stafania-16.11.2006
mayaione spune:
Ptiu Dbunny sa-mi stea inima cand am vazut copilul rasturnat si aterizand cu capul sub apa...El e obisnuit cred ca era vesel. Si poze mai de aproape cu tine de ce nu bagi??? Ca de la distanti arati
. Sa ma vezi pe mine chinuita la poze si ma cert cu toata lumea ca nu m-a luat din unghiuri care ma avantajeaza:)).
Ank eu jucam conquiztador, urla copilu de sete, foame, de nebagare in seama, nimic, o luasem razna rau si am renuntat cu greu.
Angi ce mai face Iulia?
Miro pupam cei doi frumosi.