caut donatoare de ovule

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Buna si LA MULTI ANI!!!!!!

Eu va pot spune ca in Spania sunt ffff des intalnite donatiile de ovocite. mai in toate clinicile se face si in general la clinicile bune si vestite procentele de reusite sunt f mari iar costul in jur de 6000€. Sunt si clinici mai mici unde este mai ieftin dar nu iti cauta o donatoare foarte asemanatoare tie. Se poate face si la o luna fivul pentru ca sunt donatoare ''disponibile'' dar se pot folosi si ovocite vitrificate unde procesul de descongelare este de 90%. Bineneteles ca mai este si adoptia de embrioni. Daca va pot ajuta cu mai multe info o fac cu mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Blanchemultumim. Da, cand mai ai timp da-ne niste locatii exacte. Eu m-am mai uitat pe site-urile celor din Barcelona, dar nu au preturi bineinteles. Intrebarea ma, era trebuie sa merg la o prima vizita? Inca nu m-am hotarat dar pe anul asta studiez mai multe alternative so oricum Spania nu am vizitat-o pana acum cu nici o ocazie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am si eu o mica nedumerire. Cineva din familie, verisoara, sora, nu poate dona pt tine?Ce riscuri implica aceasta donare de ovule, de embrioni pt persoana care doreste sa doneze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Ca tot intreaba cineva ce riscuri sunt pt donatoare:

- 27-30% din paciente fac hiperstimulare usoara
- 3-5% hiperstimulare medie
- si 1% severa

Eu am fost la cea medie si asta la 39 de ani cu doar 150 puregon pe zi. Am avut 21 de ovocite dar m-am umflat ca un tamfoi, cam 9 kg de lichid in burta si picioare. Am stat cu perfuzii cateva zile.
Am avut burata umflata ca la 3-4 luni si mi-a fost rau cateva luni.
Imunitatea s-a dus naibii si am facut 4 infectii urinare si vre-o 3 amigdalite, plus nenumarate raceli anul trecut.

Desi aveam ovulatie naturala in fiecare luna s-a dat peste cap si vre-o 6 luni n-am mai avut.
ET-urile nu au reusit...., am mai imbatranit cu un an.
... m-am ingrasat dar asta a fost cea mai mica problema

Hiperstimularea severa duce la deces.

daca o sa mai fac stimulare? DAAAA, o sa fac, cu alt doctor cu alte doze si sper sa fie mai bine de data asta.

As folosi donatoare dar neaparat de la o persoana tanara, cu varsta scade calitatea ovocitelor desi AMH-ul meu e f bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

cum inteleg de ce este asa de greu de gasit donatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori70 spune:

Buna fetelor,
Eu nu am mai facut nimic astept sa fac rost de bani si sa vad incotro o iau (la ce clinica)
Oanademunck am o rugaminte la tine daca ai timp, sa ne dai mai multe detalii: cum se numeste clinica, cat te cost, la ce medic. iar daca ai mai scris spune-mi unde anume ca sa nu caut in zadar.
Iti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Blanche, te rog imi poti da mai multe informatii de spre clinicile din Spania?

Daca stii ceva de clinicile din Madrid( acolo as avea eu prieteni), preturi, ( 6000 am inteles ca era maxim?), daca au o rata mare de reusite.... ceva preturi mai bune

Mergi la inceput

Am mai gasit cateva clinici in Grecia la preturi mai acceptabile si am auzit lucruri bune despre ei ca ar avea o rata de reusita destul de mare. Preturi intre 3500 Euro - 4500 Euro
Doua dintre clinici au lista de preturi la a treia le-am cerut informatii sa vedem daca raspund.
http://www.neogenesis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=39&Itemid=87
http://www.ivf-embryo.gr/en/pricelist.htm
http://www.fertilitycenter-crete.gr/default.aspx?id=4&lang=en

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha spune:

Salutare fetelor si pupici la toate.
Eu nu am mai facut nimic, incerc sa ma reglez (dupa ultimul tratament sunt un pic dereglata) si sa-mi fac din nou analizele.
Este ultimul an in care vreau sa incerc.
Din pacate bani ptr strainatate nu am.
Salsa, PM-ul meu e activat.
Va urez succes la toate si sa auzim numai vesti bune.

Oanademunck ce ai mai facut?

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Nimeni nu mai scrie pe aici.
Am primit raspuns de la clinica din Creta. Au fost f draguti si mi-au trimis foarte multe informatii.
O sa va spun lucrurile principale si cine doreste sa ma anunte si le trimit documentatia pe e-mail.
Deci se procedeaza ca la FIV-rile din Europa (Austria) adica se trimit analizele pe e-mail, la ET trebuie sa stai 7 zile acolo
Procedura costa 5000 Euro.
Atasez o parte dintr-un fisier

Citat:
he cost of your treatment will be
5,000. euros for the program of egg donation
you will have to send 1,200. euro deposit to reserve your donor then 3,800.euro to be pay in cash euro at your arrival ( they will be Nothing else to pay in chania about this treatment.) except the 300 euro for cryopreservation of your left over embryos.

EXTRA COST FOR TREATMENT BELOW ONLY IF NEEDED

200 euro for ICSI-IMSI if needed
Assisted Haching of the embryos no charge
900 euro for TESA ( clinic, anesthesis,meds and laboratory included )
200 euro for sperm donation if needed
300 euro for cryopreservation of the embryos for the first year if needed

2,600. euro for PGD ( Pre-implantation diagnosis ) ( screening of 7 chromosomes and XY Aneuploidy screening analysis )

excluding accommodation, and travel.

Mi-au trimis si informatii cu cazare.
Nu au specificat termenul de asteptare dar din cate am inteles depinde de noi cat de repede demaram treburile.
Mai ramane sa fac rost de bani si sincer m-as indrepta catre ei.
Va doresc numai bine, va astept cu vesti bune.
Pupici

Mergi la inceput