caut donatoare de ovule

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, eu cu ceva timp in urma am gasit niste clinici cu donate, unde se afiseaza mare pe site-ul lor si in Finlanda. Unele dintre ele sunt in colaborare cu Rusii, ca doar au avut legaturi istorice in trecut.....Dati cautate si vedeti ce ati gasit! Eu chiar le-am si scris, mi-au raspuns f. repede, dar cu ceva info de baza evident, apoi nu le-am mai scris. Nu mai am mailul ca a fost demult, dar oricum cred ca o sa gasiti. Scrieti-ne si noua, poate la ei asteptarea e mai scurta. Numai ca o sa va iasa sigur blonzi cu ochii albastrii ca asa sunt nordicii!
Eu una cred ca voi trece peste etapa cu ovocite donate direct la adoptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

KITTA,eu deja am aprox 3 luni trecute din cele 12-14 de asteptare la Ferticent.Dureaza asa mult pt ca in Slovacia o femeie nu are voie sa doneze decit de 2 ori.Mai repede ar fi mers in Spania(cam 6 luni cu totul),ma trimiteau cei de la Kider...,dar nu am mai avut putere sa bat Europa in lung si in lat si in plus distanta.

Flori,abia astept sa vad ce iti raspund clinicile.La brno adapteaza mail-ul de la Ferticent si trimite-le in engleza poate se gaseste cineva sa inteleaga.

Mergi la inceput

KITTA,dar tu pina la adoptie ce mai mesteresti?Mai incerci?Uite eu ma duc pe 1 la dr grec al Catalinei poate scoate el macar un ovocit victorios din fsh-ul ala de 8-9 al meu,chiar daca altele sunt bunici la virsta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha spune:

Salutare fetelor
N-am mai intrat pe aici de ceva vreme (sint in deriva)si vad ca se intampla lucruri noi.
Misa_21, am citit si dincolo, vad ca te-ai hotarat sa mergi la greci.
Abia astept sa vina 1 oct sa ne dai vesti.
Mai ca imi vine si mie sa-mi fac programare dar vreau mai intai sa repet hormonalele saa vad ce se mai intampla.
Astept vesti , poate e cu noroc, iti tin pumnii.
Flori70
Kitta
S-auzim numai de bine.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Da Kasha,desi am zis ca nu ma las prada tentatiilor nu am reusitsa fiu cuminte.

Asa sunt eu pina nu imi spun toti ca sunt depasita nu ma las.Insa din cele ce am citit sper ca acest dr. sa imi dea o sansa si un tratament cu care sa dobor statisticile.

Hai ca iti tin pumnii sa ai hormonale bune si sa reusesti aici.

Dar,aveai o oferta de ovule de la o fata ai renuntat?

Mergi la inceput

Buna Misa_21. Si eu sper sa fie bine, iti tin pumnii si te urmaresc asa ca ai grija ce faci, sa nu ma dezamagesti.

Poate se indura cel de sus si de noi.
Ai dreptate am avut o oferta dar, fata care s-a oferit sa ma ajute, face si ea fiv si trebuie sa-i reuseasca ei mai intai, asa ca iii tin pumnii.
Si m-a mai contactat cineva, dar cred ca nu i-a convenit pretul, oricum mai mult decat i-am oferit, nu am posibilitatea.
Nici nu stiu ce sa mai fac, acum sunt optimista acum cad in partea cealalta(tocmai a venit ciclul la 21zile nu stiu ce naiba se intampla).

Sa vad ce fac cu hormonalele , poate ma potolesc de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori70 spune:

Buna fetelor,
Desi am vorbit telefonic la Kiev si Brno promitandu-mi ca-mi raspund la e-mail nu au facut-o. La Brno a recunoscut ca nu au mai verificat demult e-mailul.
Am primit raspuns de la Ferticent de fapt de la Kinderwunschzentrum
Goldenes Kreuz Privatklinik, in care imi cer sa fac programare la ei, costul va fi in jur de 6000 Euro si se asteapta la 12-18 luni dar au uitat sa-mi ataseze niste documente insa e cam mult pentru mine.
Misa_21 de abia astept sa ne spui ce ai facut la clinica
Am mai gasit niste adrese din Danemarca si Finlanda o sa le atasez mai taziu sunt in jur de 5000 Euro.
Kasha si eu astept vesti dar nu vor sa scrie. Asa cum am mai scris sora mea cred ca se va duce saptamana viitoare la cea din Kiev cred ca este cea mai ieftina dintre toate.
Pupici la toate si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Flori70, multumim ptr informatii.
Timp de asteptare destul de mare si pretul ....
In conditiile astea nu prea am variante.

Mergi la inceput

Flori70, multumim ptr informatii.
Timp de asteptare destul de mare si pretul ....
In conditiile astea nu prea am variante, din pacate.

Mergi la inceput

Scuze! se pare ca am trimis mesajul de 2 ori

Mergi la inceput