caut donatoare de ovule
Raspunsuri - Pagina 5
kasha spune:
Kora, bineinteles ca mai incerc, a zis doctorita mea sa incerc pe ciclu natural ptr ca si la doze de ursoaica(6 menopur/zi 10 zile) , cel mai mult am avut 2 ovocite care s-au fertilizat dar nu s-au mai divizat.Mama surogat iese din discutie (nu am rude sau prietene care ar face asa ceva) chiar si ptr celelate proceduri mi-e greu acum din cauza banilor. Si da, ai dreptate! Simt cum trece timpul pe langa mine si imi vine sa mor. Si cu greu recunosc, am inceput sa ma gandesc la adoptie, dar inca nu ma pot opri, nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea ca n-o sa am un copil in burtica. Sper sa reusesc sa trec peste asta. Vom vedea!
Multumesc ptr incurajari si nu uita ca sunt cu ochii pe tine!
Sper din suflet sa reusesti de data asta!

Flori70 spune:
Intr-adevar speranta nu moare asa usor chiar daca menstruatia vine la 80 de zile si asa sub tratament, chiar daca valoarea FSH-ului se incadreaza la valorile menopauzei, tot mai sper intr-o minune.
Am trimis acum 2 zile mesaje la 2 clinici si anume Kiev si Brno dar nu am primit deocamdata niciun raspuns. O sa scriu in cazul in care primesc informatii.
Nici una dintre noi nu trebuie sa renunte si oricum nu renuntam.
Si la mine problema este de bani dar nu se stie niciodata.
Va doresc numai bine
kasha spune:
FLORI70 nu au trimis raspuns? Au trecut cateva zile de cand le-ai scris, sunt tare curioasa.

Doamne ajuta!
Flori70 spune:
Buna Kasha
Nu am primit niciun raspuns desi i-am bombardat cu multe e-mailuri pe ambele clinici, chiar nu inteleg de ce nu am primit nici macar un cuvant.
Nu-mi mai ramane decat sa sun iar sora mea o sa ajunga la Kiev si ramana sa afle ea mai multe despre clinica de acolo.
Am mai auzit de un caz asemenator cu menopauza precoce si in urma FIV-ului a reusit sa produca foliculi fiind insarcinata acum, FIV-ul la facut in Grecia dar trimisa de la un cabinet din Bucuresti
Te tin la curent cand o sa aflu cabinetul si numele doctoritei.
Poate ne mai ajuta si alte fete cu informatii noi.
Pupici si sa auzim de bine
misa_21 spune:
Buna!
Cred ca numele clinicii din grecia e Mitera,iarin Buc e Biogenesys.Vedeti ca este subiect cu aceasta clinica.Si vorba unei fete inimoase de pe forum careia iti multumesc din nou,,acolo gasiti toate informatiile.
Flori,cred ca ar trebui sa suni daca nu iti raspund la mail.Si eu am scris la o astfel de cilinica si dupa ce le-am scris ca ma grabescsi ca timpul meu este f limitat mi-au scris si acum sunt in asteptarea donatoarei.Asta nu inseamna cu nu ma bag si la greci.Se pare ca sunt cei mai tari in Rom in acest moment.
Flori70 spune:
Buna fetele,
Misa_21 ne poti spune clinica de care ai amintit si mai multe detalii despre ea.
Poti sa-mi trimiti pe e-mail.
Multumesc
misa_21 spune:
Flori mai multe despre aceastra clinica Biogenesys gasesti la subiectul deschis separat de pysypisi FIV LA BIOGENESYS.grabeste-te ca dr vine in tara pe 1 oct.
Succes!
Flori70 spune:
Buna seara,
Misa_21 multumesc pentru informatie cred ca o sa ma programez ca sa mai cer o parere dar nu cred ca am mari sanse la un FIV normal cand am FSH-ul 32 chiar azi am luat rezultatul si TSH-ul la fel marit.
Daca esti draguta poti sa-mi dai relatii despre clinica cu donatoare pentru ca asta e singura mea sansa de a avea copii FIV cu ovule donate.
Astept raspunsul tau.
Multa bafta la clinica.
misa_21 spune:
Fori imi pare rau pt acest fsh astronomic
Clinica se numeste Ferticent si e la Bratislava ca si o filiala a clinicii Kinderwunschprivatclinik Viena,din cauza legislatiei permisive din Slovacia.Perioada de astepatre e cam de 12-14 luni dupa ce le pui la dispozitie tot ce iti cer ei.
Eu in prima faza am scris la Ferticent,nu mi-au raspuns dupa o sapt si apoi le-am scris din nou putin mai hotarita,iar ei mi-au raspuns ca mail-ul meu l-au retrimis la Viena si sa astept raspunsul de acolo.Dupa vreo 2 zile am primit mail-ul de la Viena cu j'demii de formulare pe care le-am completat si imediat a 2-a zi dupa ce au primit raspunsul meu am avut progranare la prof Obruca la interval de o luna.
Eu zic ca merita sa incerci aici,costul procedurii e de 6000eur,iar cu ocazia aceasta mai faci si o minivacanta excelenta la Viena.
Daca mai ai intebari,sunt aici!
Flori70 spune:
Buna
Am citit azi de o veste incredibila, Amalia SA care era diagnosticata cu menopauza precoce este insarcinata, asta de minune.
Ea ne-a scris la "Menopauza precoce si donare de ovule" .
Este nemaipomenit cand auzim astfel de vesti.
Am sunat la Kiev, a ramas sa-mi raspunda la e-amil iar la Brno domnisoara nu stia nicio alta limba si urmeaza sa sun maine pt ca este o alta persoana ce stie engleza
Va tin la curent
Misa_21 Multumesc, am scris la Ferticent astept sa mi se raspunda
Sa aveti o zi buna si sa dea Domnul sa ni se intample si noua astfel de minuni.
Pupici