caut donatoare de ovule

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

ti-am lasat messaj privat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Flori, te rog, poti sa-mi trimiti mai multe amanunte despre clinicile de la care ai primit raspuns? Ai scris numai in Grecia? Ai incercat cumva si in Spania, stii care sunt preturile acolo? Mai trebuie facute alte analize fata de cele necesare pt FIV?
Si eu sunt intr-o situatie disperata, am 42 ani, IA si un FIV nereusite, ma pregatesc pt al 2 lea FIV dar fara sperante prea mari. Cred ca singura solutie pt mine ar fi FIV cu donatoare de ovocite.

Mergi la inceput

se face daca ai donatoare (cum zic fetele daca vi cu ea de mana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori70 spune:

Buna Adria
Iti inteleg situatia pt ca si eu sunt in aceeasi.Nici eu nu stau prea bine cu varsta fac 40 anul asta.
Eu am scris la Ferticent, Brno si la Greci. In Spania nu am scris pt ca am citit pe aici ca preturile sunt destul de mari aprox. 10000euro
La Ferticent este 6000 euro si timpul de asteptare 12-18 luni, la Brno am atasat e-mail-ul la o pagina 7, este ceva mai ieftin 4200 timp de asteptare 8-12 luni iar la Greci 5000 euro fara timp de asteptare sau f putin.
Cam asta stiu eu
Daca tu afli mai multe te rog sa ne informezi si pe noi ca ne prind bine noi stiri.
Eu deocamdata nu pot face nimic cauze financiare.
pupici
Daca vrei formulare de la greci poti sa-mi spui si ti le trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori70 spune:

Adria
la pagina 8 ai ceva informatii de clinicile din Spania costul este e in jurul a 6000 euro si am auzit lucruri bune de ele dar nu mai stiu unde anume sunt mai multe informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Flori, multumesc tare mult pt raspuns. Cred ca o sa ma orientez catre o clinica din Grecia, dar deocamdata vreau sa mai incerc un FIV in aprilie cu ovocitele mele (sa vedem cum raspund la stimulare, daca o sa am tot un singur ovocit, nu stiu daca o sa merg pana la capat). In Spania am vazut pe net ca cea mai performanta clinica este Instituto Marques din Barcelona. Nu are afisate preturile pe site, dar am citit pe un forum al unor englezoaice ca ar costa cam 9000 de euro. Nu au lista de asteptare, iti gasesc donatoare in 2-4 sapt, dar pretul mi se pare prea mare pt bugetul meu ( trebuie sa adunam si costul biletelor de avion, cazarea,etc).
Daca mai afli ceva nou te rog scrie-mi si mie.
Multi pupici si sper sa ni se implineasca si noua intr-o zi visul!

Mergi la inceput

flori nu ai mai intrat pe mess ..ce ai mai facut?ca eu am fost la sibiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorin Spania este cel mai scump si fiti atente ca trebuie sa mentioneze cu sau fara tratamentul de stimulare al donatoarei. In Spania am inteles ca il mai pltesti separat si pe asta, pe cand in Cehia mentioneaza ca e totul inclus. Deci, chiar si eu care am ajuns la fabuloasa suma de 15.000 eur la un FIV in Innsbuck, ma rog nu va mai explic, am avut stimulare mai lunga si a trebuit sa cumpar de acolo medicamente si dadeam ca popa 200 eur la 2 zile + PBD.....deci, nu as da banii astia pe donate.
Cu ce nu mai sunt eu de acord: cu venitul donatoarei de mana, pai m-ar urmari toata viata obsesia cum seamana copilul meu la nas, gura, ochi,e tc. cu donatoarea. Prin tari civilizate tocmai de asta NU se vinde cu dansa (donatoarea) de mana. Deci, sfatul meu, nu deveniti asa de disperate ca sa nu dati in altceva dupa....
Despre Grecia, nu am auzit lucruri prea bune cu donatoarele, adica in sensul ca conationalele noaste de culoare cam fac bani pe acolo din asa ceva + scandalul din Creta, Corfu sau nu mai stiu ce insula exact cand au sechestrat-o pe una si au "tratat-o" ca sa ii ia ovulele. A fost si la noi la TV, nu inventez!
Se mai practica si prin tarile nordice (mai ca m-as alege cu o blondina de pe acolo ) dar durata de asteptare te omoara. Desi, am zis si eu ca ma bag pe o lista pana ce mai incerc ceva cu ale mele, ca de faci 1 -2 FIv-uri si trece anul, tot nu am reusit sa ma adun......
De la Brno am primit si eu o gramada de acte de completat + formular cu istoricul ca sa nu te mai duci acolo la prima consultatie si aici am zis ca poate prin un zbor ieftin sa le povestesc pe viu, decat sa scriu eu istoria celor 8 FIV-uri ale mele
Ne plangem ca asteptarea e mare, dar la mine au trecut 4 luni in care nu am facut nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pai si spaniolii de unde crezi ca gasesc donatoarele? Tot ca si grecii- moldovence, romance, albaneze, ucrainience.....ca doar nu s-o duce suedeza, nemtoaica, grecoaica sa isi doneze oo-le pentru 1000 de eur sau cat le-o da.

Edit - aia a fost sechestrata de fratii nostri romani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alabala08 spune:

monaramona, mai da-ne ceva detalii despre sibiu, ar fi prea frumos sa fie adevarat :-)

Mergi la inceput