Copiii nostrii speciali...*4*
Raspunsuri - Pagina 19
adrianapop spune:
babette- multumim de urari,,sa te auda D-zeu si sa traim toti 99 de ani fericiti impreuna alaturi de soti ,copiii,nepoti ,,etc
Si parintii mei au aniversat in iarna 33 de ani de casatorie, socrii chiar 35 ,,,in familia noastra toti sant cu ani grei de casatorie la activ si totusi inca mai au putere sa rada si sa se distreze ca si in tinerete,
Eu cu sotul meu avem 12 ani de relatie ,si acum santem cum zice el,,,
Draga mea acum parca ne iubim mai mult,,ca ne cunostem mai bine si ne-am format unul dupa altul,,,numai ne uitam unul la altul si stim ce vrem,,
Si oricum ne-am programat la batranete cand scapam de copii sa calatorim si sa recuperam noptile dormite separat din cauza copiilor
Atunci sa vezi distractie asta in caz ca nu imi plaseaza fiica-mea copii ,,,asa cum fac eu cu mama
Sa dea d-zeu numai sanatosi sa fim,,,ca restul le rezolvam noi
vera-la ce spital esti? ca poate iti fac o vizita luni,,,nu promit dar daca am o jum de ora libera trec sa va vad,,,
madalina- va pup pe toti
restul fetelor? au dezertat?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
nikena spune:
Buna tuturor!
Intradevar va citesc cu mare placere in fiecare zi! Sunteti minunate! Debordati de energie si optimism!Ma distreaza atat de mult discutiile si povestirile voastre!
...Plus ca mai aflu si eu una alta despre ce ma intereseaza (Baietelul meu de 6 ani sufera de parapareza spastica)...Si astfel imbin utilul cu placutul...
ADRIANA, multumesc mult de invitatie! Chiar imi lipsea putin curajul! Imi pare rau ca nu am vazut mesajul de aseara. Chiar eram pe forum si mai "dereticam" pe ici pe colo, prin postarile mele...Mi-ar fi facut mare placere sa mai stam la taclale!
Pt restul fetelor: va doresc sa o tineti tot asa! Vesele si optimiste!
Sa ne mai molipsim si noi de la voi putin...
As mai sta cu drag sa mai povestim , dar sunt singura cu 3 haiduci care scot untul din mine...(am in total 3 flacai... de fapt si cu sotul 4!)...iar eu scriu atat de incet...
Va doresc tot binele din lume si multa sanatate voua si familiilor voastre!
adrianapop spune:
Nikena
ti-ai facut curaj repede,,eu am citit 1 an pana mi-am facut curaj sa scriu
Ce ma distrez de tine,,,o sa fi soacra cu 3 nurori
era cat pe ce sa fiu si eu ca tine mai ales ca imi doream doar baiat cand eram insarcinata cu fata,,,DD sa ma ierte ca acum nu as schimba-o pe o suta de baieti sanatosi
Ce ma face Cristi? mai are dureri?
ai mei dorm dusi la ora asta si eu sant libera la calc,,,uraaaaaaa
fetelor atat sant de bucuroasa,,,azi cineva mi-a spus ca arat mult mai tanara asta dupa ce aseara m-am culcat dezamagita rau ca am riduri si imbatranesc aseara m-am vazut cam de 40 de ani Sper ca nu l-o fi platit sotul sa vina sa imi ridice moralul
Va pupacesc pe toate
nikena spune:
Adriana, probabil ca as fi citit mai mult de un an si tot nu as fi scris...dar daca asa o fata finuta ca tine m-a invitat ...puteam eu sa refuz...sunt oricum, dar nepoliticoasa nu...era sa cad cu scaunul cand mi-am vazut numele acolo, pe lista de apel...
...Si mi-am zis: acum vrei nu vrei bei Grigore aghiazma ...
Si m-am pus pe scris! Prima data m-am straduit din greu si am pus si emoticoane, ca asa-i frumos...dar am sters din greseala tot mesajul...
Asa ca l-am mai scris odata fara, ca ma gandeam ca nu mai postez eu asa nici pana maine dimineata....dar poate ma invat si eu pana la urma...
Azi la 6.30 la mine s-a dat scularea! asa ca la 8.00 eram cu totii in parc, pe racoare ...sa prindem ultravioletele...la 10 ne-am intors iar la 12.15 deja luasem pranzul ...mai avem un pic si ne pregatim de cina...(glumeam!)
In parc l-am dat si pe Cristi jos din carut sa mearga sa dea papa la rate, ca la noi pe lac sunt multe , salbatice, si lui ii place tare mult sa le dea painica... Cred ca a uitat sa se mai vaite ca a mers atat de frumos si corect de-am ramas ca la dentist...dar n-am zis nimic, m-am facut ca ploua...asa ca eu cred ca e si un pic de show la el cu durerile astea...numa'zice: au! si-am si sarit toti ca fripti...s-a obisnuit asa astea 2 sapt si ii place sa faca instructie cu noi.
Acum ne perpelim de cald in casa, ca e prea cald sa iesim afara.
Va pup si mai vorbim!
nikena spune:
Adriana, stai ca am uitat ce era mai important!
Vezi ca cine rade la urma , rade mai bine! vezi sa nu ajungi tu soacra cu trei nurori ....si-un ginere!, ca deh,... tanara esti, ...frumoasa esti, ....unde mai pui ca ai inceput sa primesti si complimente!
...si, vorba aia, femeia la 30 de ani...ehe!
Mai vedem noi!
Te pup si sper ca nu te-am suparat!
adrianapop spune:
uite am gasit niste citate si franturi pe forum,le-am adunat,lipit inmultit asa cum am putut ca talent de mare poiata nu am
si uite ce a iesit
Eu sant copilul care nu poate sa mearga:
Eu sant copilul care nu poate sa mearga,dar poate eu sant sansa,,,crucea voastra
Purtati-ma asa cum sant,cand mai usoara cand mai grea
Eu sant copilul redus la incapacitate care poate devenii invatatorul tau,
Daca imi dai voie,te voi invata despre ceea ce e mai important in viata.
Despre IUBIRE , SPERANTA SI CREDINTA
ItI voi oferi dragostea mea neconditionata,increderea mea inocenta,
Iti voi arata dependenta mea de tine ,iar lacrimile si zambetul meu ale tale vor fi
Eu sant copilul pe care lumea uneori pare sa nu-l observe,
Copilul in ochii caruia vezi dorinta de a alerga,
Dorinta de a parasi acest scaun si a se juca cu ceilalti copii,dorinta de a fi ca ceilalti
Ei nu ma observa sau o fac curios si rautacios,dar eu intodeauna Va observ
Si niciodata nu simt invidie sau ura,doar DORINTA ,
Dorinta de a sta drept,dorinta de a fi independent ,dorinta de a merge
In ochii mei puteti vedea fericirea cand va apropiati si imi zambiti
Pe fata mea puteti gasi bucuria cand imi acordati atentie si iubire
E chiar atat de greu sa ma iubiti si ajutati neconditionat?
Eu va cer iubire si atentie,dar va dau in schimb un dar nepretuit.
Darul de a fi constient de marele vostru noroc,de picioarele sanatoase si capabilitatea de-a va descurca singur
Eu sant copilul care nu poate sa mearga,,,dar reuseste orice,,
Descoperiti-ma si veti vedea ca EU POT
sper ca v-a placut,,,mi-am dat tot interesul
ptr mamele si copii speciali
andru_mami spune:
oauuu oauuu-adriana esti super;si eminescu ungea la suflet cu poeziile lui,dar tu ai smuls lacrimi din ochii mei cu versurile astea.
a si apropo sa stii ca am trimis mail directorului despre "d-na"asistenta si sa vad eu ce se face pentru asta.-merg sa fac un pic de ,l-am plasat pe andrei soacrei mele sa ma destind si eu un pic,ca merit si eu ,nu?POZE ANDREI
wnimra spune:
oau ....am citit poezia in speranta ca nu plang ...aiurea la jumate eram varza , ai cuprins Adriana tot ce vad in ochii copilului meu secunda de secunda....este minunat de trist , o suferinta minunata este micul meu pusti si il iubesc de nu mai pot.
Adriana tre sa scrii ceva... cu povesti haioase si poezii pline de adevaruri dulci-amare
babette ai un nepotel frumos, are niste ochi minunati de curiosi, astept ziua cand alex o sa stea asa ca el si cu o manuta sa se joace.
Nikena ma bucur ca ai intrat aici ....inca 3 mail-uri de la tine si ma apuc de facut copii, nu a ramas fara ecou , sincer apreciez cand cineva fara nici o obligatie isi rupe din timpul sau ca sa imi de-a si mie "ceva ...orice", invat si respect...bine ai venit si nu te oprii , scrie incet incet se aduna randurile, pupici piticului tau , povesteste despre el
Andru_m oricand te astept la noi(valabil pt toata lumea) si imediat fac un tort racoros ...sa dai de pereti de acum cu oricine te mai supara
mdanicoleta pooop pe ioana....alex sigur o pupa
pupici tuturor ......Miha ,akella , paula,mari_paun,evelinele,restul fetelor mai intrati si voi pe aici
poze Alex
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
nikena spune:
Andru_mami, iti multumesc mult pt urarea de bun venit!
Eu sunt din Bucuresti si daca pot sa te ajut cu ceva, cat stai la spital, nu ezita sa ma anunti.Iti trimit tel meu pe PM.
Multa sanatate!