Copiii nostrii speciali...*4*
Raspunsuri - Pagina 18
babette spune:
Adriana,
Sunt aici si eu, nu esti singura!
Am hranit familionul, i-am culcat, am facut o , si googalesc nitel. Ma gandesc sa pregatesc ceva special pt al meu sot de ziua lui.
De 33 de ani sarbatorim impreuna ziua lui.
Wnimra,
M-am balacit si azi, cum a fost? Dupa atata munca, ti-a prins bine, nu-i asa? Citeste maill-ul pana la sfarsit! Sunt si poze, nu le-ai vazut?
Cat despre retete, mersi, sunt o gramada, am sa le studiez, si o sa vad ce aleg pt aniversare.
Pt voi,
Noapte buna
wnimra spune:
Babette jur ca nu sunt poze , m-am uitat de 3 ori pana acum , m-am uitat chiar bine .Pls mai trimite inca odata, iti pot trimite mailul tau inapoi ca sa vezi ca nu sunt, poate nu sau trimis ca atasament.Am patit-o pt ca erau pozele prea mari mi-a refuzat atasamentul si a plecat mailul singur.
Am descoperit acele bloguri pe net din intamplare , mai sunt o gramada dar acestea sunt complete si incercate, am impresionat si pe mama soacra care m-a declarat cea mai buna bucatareasa.Urasc sa stau la bucatarie dar si cand stau tre sa fie delicioasa mancarea pt ca este o chestie de principiu plus ca sunt un taur veritabil si pap numai bunatati.
Daca va vine sa credeti ca domnul Alex chitaie la oara asta si nu doarme.El adoarme singur de obcei si cand sa adoarma sotul meu s a gandit sa culce copilul , copilul vesel s a pus pe jucat si acum sotul sforaie si Alex chit-chit, eu una nu am chef de el pt ca la ora asta sunt libera de contract.Vina mea ca l-am lasat dupa masa sa doarma mult si nomal ca este viu inca.
babette ce frumos ai zis "de 33 de ani sarbatorim impreuna ziua lui"
Sunteti doi oameni norocosi ca va aveti unul pe celalalt.
Parca am simtit ceva racoare in timp ce aspiram cu foc....dupa am intrat in cada de bloc si m-am balacit ca o "delfina".
Sunt seri in care imi privesc jumatatea dormind cu spume la gura nu m-am putut abtine...si ma gandesc ca acusi trec anii si o sa devenim bunici , sper ca o sa fim sanatosi , ma gandesc cat de mult o sa ne iubim, respectam ....ce prieteni o sa mai avem aproape.....ce rochii o sa imbrac cand o sa va insurati si maritati voi fetelor copiii.....normal ca ma gandesc si la asta , doar am minte destula si gandurile nu au facut rau la nimeni , scriu si rad ,....imi sunteti dragi si ma simt ok sa bat putin campii.
Pupici tuturor , fetelor care cititi hai si voi la scris
Noapte buna
poze Alex
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
adrianapop spune:
buna dimineata ,,,,Trezirea la cafea
Wnimra eu am spus ca am nevoie de consiliere,,,ca sant un pic supi ca m-ati lasat singura pe forum,,,
dar mi-a trecut ,,,cum sa stau eu suparata,,,azi e sambata
program cu familionul din dotare
va pup pe voi si va doresc weekend cat mai placut
babette- aniversare frumoasa si multi multi ani fericiti si sanatosi si de acum incolo
restul fetelor primiti un si o sa va mearga bine
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
wnimra spune:
helllooo
ms de cofe , iami bunaa ......cand se termina la adriana uitati si de la mine
Mi-am dat seama pt ce era cosilierea dar am zis si eu asa sa ma dau rotunda.Iti doresc weekend placut alaturi de familie si poop pe pici
Babette azi este ziua ceva mare ?Pai atunci ii urez multa sanatate si 100 de aniversari alaturi de tine
weekend placut doamnelor
poze Alex
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
helloooooo!
vine v-am regasit fetelor,ca tare mi-ati mai lipsit,pe cuvantul meu,simteam ca nu mai ajung acasa sa mai schimb si eu o vorba cu cineva drag,buna ca sunt cam ametita in dmineata asta,deja am bagat la spalat,sters praful,aspirat,mai am de spalat pe jos dar ma opri un pic sa mai scriu si eu pe aici ca voi ati fugit cu paginile mama-mama.si colac peste pupaza mai ma duc de luni iar pana vineri ca asa a fost programarea si simt ca nu mai pot,am facut niste cearcane,si ma luase o serie de nervi pe la spital ca sa vedeti si voi afirmatiile unei asistente de pe sectie:"credeti ca daca veniti si pierdeti timpul pe aici mai faceti ceva pentru rebuturile astea"?sa mor nu altcevasa spuna idioata aia ca noi avem rebuturi nu copiiimi venea sa o scuip in ochi si sa o las cheala fir-ar mamicuta ei a dracu sa fie de taratura,scuzati expresia dar m-a disperat aia,auziti voi,copiii astia cu probleme sunt rebuturi.in fine ceva bun si la noi,EEG a iesit super bine,sunt very happysi andrei incepe sa arate cat mai multe pe zi ce trece,cum am timp o sa pun si niste poze sa il vedeti,va anunt eu.va dulce ca ies un pic sa ma duc sa ii dau papi lui andrei si mai revin.mi-a fost asa dor de voi,e tare greu sa fii departe de cei dragi,pe cuvantul meu,am zis ca nu mai vine vineri sa vin acasa.pupici multi pentru voi si copii nostri specialiPOZE ANDREI
wnimra spune:
bunaaaa andru_m bine ai venit si pt Andrei , felicitari pt eeg ........iar pe aia te rog cand mergi acolo sa o lasi cheala
este o ipocrita ....mama cate imi vin in cap , ea este un rebut de om , un zero barat asa sa ii zici , pai de ce ai tacut ??? cine se crede ea , sa zici cum o cheama ca sa ii facem reclamatie , cine se crede idioata.
pupici de la noi si sa nu te mai necajesti
poze Alex
andru_mami spune:
da ma asa s-a intamplat;si mai vine si cate o mamica din asta care ea de abia stie ce diagnostic are copilul ei,si imi spune ca:"andrei al tau are lipsa de calciu" si ma uit la ea asa si zic da de unde stii tu ,poti sa vezi asa prin el?nu,da uite cum are dintii;si zic da cum ii are ca nu are nimic la dinti,si ea tot insista sa imi spuna ca are,eu ii zic ca in mai i-am facut absolut ttoate analizele la sange si i-au iesit f bine toate,nu are cum sa aiba asa ceva,si uite asa imi venea sa o strang de gat cu comentariile ei care practic nu isi aveau rostul,pt ca daca veneau de la cineva cu exp mai ziceam dar asa,asta e ,fel si fel de oameni.ma uitam la ea uneori si o vedeam practic i se citea pe fata gelozia,nici nu stiu cum sa zic,ii parea rau ca e andrei mai bine decat copilul ei,doamne niciodata nu mi-a parut rau ca al nu stiu cui e mai bine decat al meu,din contra,eu mereu zic in rugaciunea mea-da-i doamne sanatate lui andrei si la toti copiii si i-a boala de la ei si du-o in pustietati,pe cuvantul meu daca eu nu zic asa,si uneori nu ii inteleg pe ceilalti care se uita chioras la copilul meu.
-pentru toate mamicile cu copii specialiPOZE ANDREI
adrianapop spune:
vera- bine ai venit acasa ,,,ti-am simtit lipsa
Oameni prosti si invidiosi sant mai multi decat ne putem imagina,,,sa ne fereasca d-zeu sa avem de-a face cu ei
Iar tu draga mea ,,,ai fost prea simtita sincer,,,eu in locul tau spalam cu ea pe jos,,chiar daca numai din cuvinte
inca sant de parere ca trebuie sa faci reclamatie la director sau la protectia copilului,,,zi numele asistentei care a facut asa ceva si eu am o buna prietena la PC din SM si pot sa aflu nr de telefon de la protectia copilului B si faci reclamatie,,,
Daca toti tac si sufera in ei niciodata nu se va schimba nimic in tara asta iar copii nostri vor fi tratati ca niste carpe intodeauna
Noi ca parinti santem datori sa ii aparam de nesimtiti si oameni fara suflet ,care culmea prostiei lucreaza tocmai cu ei
Eu sant ff agresiva cand vad ca se uita chioras sau urat cineva la copii mei,,,adica cu ce drept?
eu ma sacrific si sufar ptr el,,,e responsabilitatea mea ,nu a lor asa ca cu ce drept sa il judece si condamne?
cat despre sfaturi intreab-o apasat? SANTETI DR CUMVA? asa mi s-a parut ca vb ca un DR atotstiutor,,,
A ,pai daca nu santeti Dr nu va obositi cu sfaturi ca nu ascult decat sfaturi specializate ca de astealalte imi dau vecinele pe strada non-stop si nu ma intereseaza .
Daca nu sant atata de destepte sa se prinda,,zile pe romaneste SA TACA ca esti satula
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
babette spune:
Andru_mami, bine ai revenit chiar daca doar pt doua zile!
Imi pare rau ca nu am ajuns la tine, am si eu o gramada de probleme! Da cine nu are?
De ce nu i-ai spus frumos "d-nei" respective ca daca nu existau copiii nostri speciali, ea din ca ar fi trait?
Mi se pare mie sau intr-adevar isi ia salariul de pe urma lor?
Wnimra,
Maine e ziua 33 de aniversare!
Multumesc pt urari!
Mi-ar placea sa ne intalnim dupa .....ani...... pana la 33 si sa-mi spui cum e.
Eu va doresc la toate de 3 ori 33 de ani impreuna, dar sanatosi, fericiti si plini de noroc si bucurii!
Adriana,
Buuuuna cafeaua!
mersi de urari, la fel la toata lumea!
Dupa 33 de ani de casnicie, nu regret nici o clipa alegerea facuta!
Daca toate casniciile ar fi la fel cu a mea, avocatii de divorturi ar da faliment!
andru_mami spune:
adriana-pentru tine si picii tai.da cred ca o sa ii fac citatie sa se sature sa mai vb,idioata ea mananca o paine de pe urma la "rebuturi" si in plus asta ii e meseria sa aiba grija de ei,daca nu iti place,go la gunoi ca poate acolo iti place.mai imi pare atat de rau ca nu avem centru in giurgiu,chiar si particular daca era,cel putin nu mai eram nevoita sa ascult toate tampeniile de la buc,de la toata lumea,pe bune.
wnimra-pentru mamica de alex-copil special-tare mi-ar fi prins bine o felie de tort de la voi,ca eu la nervi simt o nevoie acuta de dulciuri,asa ca data viitoare dau o tura pana in constata si ma racoresc,si la propiu si la figurat.mihaela-nu am uitat ce am promis,ma bucur mult pt mihaita,se pare ca a dat rezultat campania si sa dea d-zeu in continuare sa reusiti cat de cat financiar si mihaita sa iasa invingator.babette-ar fi bun un gratarel si o praji maine,nu?sa va dea d-zeu inca 50 de ani de acum incolo,sa sarbatoriti alaturi si sa va aduceti aminte ca ati fost impreuna si la bine si la rau,si d-zeu a fost alaturi de voi la fiecare pas.maime venim,sa nu incui poarta,ca pot sa sar gardul pt o praji sunt in stare de orice.mari paun;mdanicoleta;heer;evelinele;paula--voi ce mai faceti?POZE ANDREI