buna sant lumi.copilasul meu ,darius,a fost operat de tumora chistica pe trunchiul cerebral.denumirea exacta ASTROCITOMA PILOCITICO GR 1 WHO.stie cineva cu ce probleme ramane copilul an viitor ?se poate recupera si an ce masura?si care e cauza aparitiei acestei tumori?e posibil de la alimentatie,de la lovituri?mentionez ca nu sa nascut cu aceasta tumora.
buna "disperatule",
Cu siguranta mai este cineva cu aceleasi probleme ca si tine dar probabil e mai greu sa va gasiti.
Si nepotelul meu are o boala rara si greu am gasit pe cineva cu acelasi diagnostic (in Canada!), dar efectele bolii uneori se trateaza la fel, asa ca e posibil sa comunicam pe acest forum.
Ca sa obtii date cat mai repede despre diagnosticul fiului tau, cauta pe google denumirea pe care o ai. O sa apara detalii in engleza si ai posibilitatea sa traduci tot cu google la "translate". N-o sa gasesti o traducere super dar e posibil sa intelegi. Eu asa am facut si timp de o luna am citit si tradus seara de seara cam tot ce gaseam. Acum m-am lamurit si stiu ce am de facut.
Poti sa incerci si tu.
S-auzim de bine!