"Multumesc"
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Si eu multumesc mereu si peste tot salut.
Am ajuns sa-i zic Giuliei "la revedere" cand nu suntem salutate inapoi (n-am nicio jena sa salut eu prima ) la care fi`mea si ea "la revedere mami"
Sunt vanzatoare la piata la care merg pentru ca sunt amabile, pentru ca sunt in stare sa-mi zambeasca inapoi, chiar daca au avut si ele 10 ore de servici nenorocit, dar toate astea nu costa bani.
Este o farmacie non-stop langa noi (oradenii stiu - cea de langa Patria) ei bine, prefer sa merg juma de ora cu masina noaptea decat sa merg acolo, pt ca sunt acre, atotstriutoare si-ti vorbesc dp piedestal chiar si cand te servesc dupa reteta ce le-o prezinti
Mnoah cam asta e oful meu mare azi.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Gargoyle spune:
Fi-mea, la 3 ani, ma corecteaza pe mine daca ma pune sfantul si uit sa zic "multumesc". Sau si mai simplu, cand ofera ceva, zice direct "cu placere" si gata cu lectia de politete!
Mami de pisicuta (28.06.2006)
ariel_7000 spune:
da si eu zic multumesc oricui si buna ziua, indiferent ca e om de serviciu sau mare geniu. mi se pare in primul rand respect fata de mine insami.
pe alex am invatat-o la fel, inclusiv "sarut mana pentru masa", "poftim" si alte de genul.
cine nu foloseste aceste "politeturi", poate fi cat o fi de bibilit, caci pt mine tot un marlan este...
si inainte ma supara, dar m-am invatat sa nu ma mai otravesc eu cu marlania lor. traiesc foarte bine si fara ei.
daria, defectul carei zodii spui ca e? ca si eu am defecte d-astea (eu sunt taur)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ina_nz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Eu am ajuns sa spun multumesc si dupa ce cumpar ceva de la magazin sau de la piata. D'apoi in alte situatii, unde chiar se asteapta un multumesc. Sunt exagerata? Album 1 + Album 2 Micul paradis |
La faza asta sunt eu cu mama venita de curand din Romania: nu se oboseste sa zica un merci la vanzatoare, chelneri, lume care ii da pliante pe strada....etc....
Sau daca o intreaba cineva "vreti ceva de baut?" ea zice NU. Ce dracu a patit Nu Multumesc de cand am plecat eu de acasa nu stiu dar stiu sigur ca inainte zicea......ca doar ea mi-a facut mie educatia.
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
jessie spune:
of fetelor, oricate s-ar spune despre Canada, dar la faza cu "multumesc" si "sorry" cred ca sunt pe primul loc in lume!
calci pe cineva pe picior si tot el iti spune "Sorry" !
ca sa nu mai zic ca sefa mea ma roaga sa fac ceva (daca am timp) si tot ea imi spune multumesc pentru ajutor....
poate sunt chiar putin exagerati aici in privinta asta, dar ii prefer asa!
Ca sa nu mai zic ca aici in Toronto NU EXISTA situatie in care sa nu-ti tina usa cel din fata pana ajungi si tu. Oriunde ai fi si orice natie/ culoare/varsta/sex ar fi celalalt.
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 da si eu zic multumesc oricui si buna ziua, indiferent ca e om de serviciu .... |
Absolut remarcabil.
felicic76 spune:
mi-e rusine de nu mai pot
La mine pe strada vine o caruta cu pepeni, condusa de un rrom si piranda lui care tine in brate un baietel de 3-4 luni. Cumpar pepeni, am si un body sau o sanadaluta pregatita pentru copil, nu iau restul daca-i mai mic de 1 leu, la final spun multumesc Sunt de tot rasul, nu?
Nu inteleg? Cum sa nu spui multumesc? ce daca-i vanzatoare, om de serviciu sau geniu? Ce legatura are "multumesc" cu "valoare de piata" a omului, catalogat de fiecare dintre noi dupa propria-i perceptie? Nu ma intereseza sa primesc "cu placere", nu-l astept, eu ma respect pe MINE.
ce-ar insemna sa nu vorbesc in casa cu "te rog" si "multumesc", ce-ar invata copilul meu de la mine?
Guestus spune:
Daca nu iti spune asa zisul multumesc nu dormi bine...sau care e problema ta pina la urma. Yo dorm mai bine ca nicioadata si daca nu imi tine nimeni usa ..si daca nu imi zice nimeni nimic.. ba chiar atunci sint si mai happy. Imi pare ciudat al dracului sa te enervezi pe ce nu fac altii
szivarvany spune:
Sunt eu o demodata de ma deranjeaza in asa hal
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !