"Multumesc"
Asta e problema mea, azi, acum sau de obicei cand lumea uita sa zica un "merci".
Sunt eu nebuna de tot ?
Cer eu prea mult de la oameni ?
Cer doar un merci si atat, nici pomenire vesnica, nici alte recompense, ci un simplu multumesc, fraiero
Vi se intampla si voua, va deranjeaza intr-atat de mult ???
Nu-mi place sa ma bat cu pumnul in piept, nu vreau sa stie toata lumea ce fac sau nu fac, vreau doar un "merci". Nu vreau flori si batai din palme si sa fiu rechemata pe scena ... ajunge acel "multumesc" spus cu juma` de gura, abia sa-l aud eu, nu trebuie sa-l auda nimeni ... pot citi si pe buze daca e necesar ...
Cer eu mult, mai mult decat foarte mult ?
Sau azi, in 14 07 09 se subintelege acest raspuns ???
Sunt o demodata ?
Ii repet mereu Giuliei sa salute si sa spuna multumesc, asta fiind minimul de educatie, bun simt, cum s-o numi ... E prea mult ?!
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Raspunsuri
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Ii repet mereu Giuliei sa salute si sa spuna multumesc, asta fiind minimul de educatie, bun simt, cum s-o numi ... E prea mult ?! |
Exact la faza asta suntem si noi acum ... invatatul "multumescului". Pe italiana insa, ca ii e mai usor (e inca mica ) ... si se pare ca da roade bune.
Nu, nu ceri prea mult si nu esti demodata ... nu mai pune la suflet, ce pot sa-ti spun?? Tu fii asa cum esti si lasa-i pe altii sa fie prost crescuti daca nu sunt capabili macar de un "multumesc" sau "buna ziua".
alina023 spune:
Daria, nu-i deloc prea mult un "multumesc". Niciodata! Doar ca tine de cei 7 ani de acasa si de valorile pe care se pune pret in timpurile noastre.
Stiu...si eu simt aceiasi tristete cand nu aud un simplu "multumesc". Si la fel ca si tine imi invat copiii sa spuna cele trei expresii magice: "te rog frumos", "multumesc", "cu placere".
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
poze cu noi Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
szivarvany spune:
Cred ca mi se trage de la zodie aceasta suferinta, dar chiar ma roade ca unii nu pot multumi.
De ce ???
Poate li se pare absolut normal si cred ca li se cuvine, pe undeva, sa fie ajutati . Dar zau ca acest cuvant magic face cat un cadou pompos
NU ma refer la cineva anume de aici, ma refer absolut in general, in viata de zi cu zi.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
ladyJ spune:
Stii ce fac eu? Cand nu mi se multumeste zic eu singura ´´sigur, sigur,cu placere´´
Atunci sa vezi reactie de ridicare a sprancenelor si un ´´multumesc´´ timid si rusinos.
Sau, la persoane mai cunoscute ´´sigur, nu trebuie sa-mi multumesti doar sunt obligata sa fac asta, nu´´? (asta doar o data am zis-o unei prietene)
Si da, si pe mine ma enerveaza aroganta aia falsa si proasta crestere.
YLARI spune:
Poate nu e chiar acelasi lucru, dar sa va spun ce am patit eu ieri: asteptam liftul care cobora (eu eram cu fetita in carucior). Iese din lift o doamna, s-a vazut clar ca nu vroia sa tina usa, aproape i-a dat drumul peste carucior, apoi s-a razgandit, imi tine usa, eu i-am zis si "Buna ziua", si "Multumesc frumos" dar nu am primit niciun raspuns. Nici la Buna ziua, nici la multumesc... Mi se pare bizar si asta... Si nu a fost prima persoana care nu mi-a raspuns in ultima vreme la multumiri. Asa ca ce pretentie sa avem sa zica ei "merci"... Pacat.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Annie80 spune:
citat din mesajul lui ladyJ Stii ce fac eu? Cand nu mi se multumeste zic eu singura ´´sigur, sigur,cu placere´´ Si da, si pe mine ma enerveaza aroganta aia falsa si proasta crestere. |
Si eu fac la fel, la nesimtiti.
multumesc de fiecare data, pe pici il invat la fel, cand uita sa zica thank you, imi da mie replica "stiu" pai spune daca stii ca trebuie sa spui.
Daria, nu pune la suflet, lasa si de data asta, sanatoasa sa fii ca de proasta educatie si lipsa de respect n-o sa scapam curand!
adi2003 spune:
Eu am ajuns sa spun multumesc si dupa ce cumpar ceva de la magazin sau de la piata. D'apoi in alte situatii, unde chiar se asteapta un multumesc. Sunt exagerata?
Album 1 + Album 2
Andrada spune:
citat din mesajul lui adi2003 Eu am ajuns sa spun multumesc si dupa ce cumpar ceva de la magazin sau de la piata. Sunt exagerata? |
absolut. e degradant, data viitoare ca sa fiti chit ii coflecesti o rosie pe fata vinzatoarei sa se invete minte ca doar nu-i THE QUEEN
adi2003 spune:
Ei, n-are nimic vanzatoarea cu adresarea mea politicoasa. Pur si simplu, la final, dupa ce platesc, imi iau cumparaturile, spun un "Multumesc" si "La revedere!". Salutul nu-i pe bani.
Album 1 + Album 2
gabidaniela spune:
citat din mesajul lui adi2003 Eu am ajuns sa spun multumesc si dupa ce cumpar ceva de la magazin sau de la piata. D'apoi in alte situatii, unde chiar se asteapta un multumesc. Sunt exagerata? Album 1 + Album 2 Micul paradis |
Dar ce e asa ciudat? Eu zic "multumesc" si dupa ce platesc taxele, cu toate ca la ce fete acre vad...
Edit: Insa trebuie sa mentionez ca oameni asa nepoliticosi cum povestiti voi pe aici nu prea am intalnit.
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!