fiv la cluj 25
Raspunsuri - Pagina 21
petrutaf spune:
ati vazut ieri emisiune de pe antena 2 despre fiv cu marele dr marinescu?eu am avut impresia ca pentru el totul era o gluma !nu regret nici o clipa ca am ales BUDAPESTA!
brunadria spune:
neata fetele..

pt fete, iar pt julia si kry laptic![]()
petruta, in septembrie esti pe baricade sa inteleg?
georgetani spune:

Moni felicitari scumpa mamica, sa fiti sanatoase, sa va bucurati de minunile din viata voastra
Enni tare dulci mai sunt, ca si tine dealtfel
Uratica era de asteptat sa iei, dupa atata furtuna in viata ta a inceput sa iasa soarele ,acum sa te tii bine cand va straluci la maxim vor venii si gemenii la tine si nu mai e mult pana atunci-si meriti cu siguranta

Bruni,Petru din cate am inteles voi urmati asa ca dupa cum vad ca au inceput sa mearga treburile....astept vesti bune.
pup toate fetele 
brunadria spune:
petruta,asa e si eu incep in septembrie , in 09 09 09 am programare si apoi decidem exact!
georgie ,ce mai faci draga? tu ce planuri mai ai?
pup fetele..
kry spune:

Uratica, felicitari, iti tin pumnii pe luni, va fi bine, cu siguranta.
Brunadria, Petruta, in curand e septembrie si va apucati de treaba
Cris, Iaura, Georgetani
vad ca unele au concediu , nu gluma....chiar asa, toata vara? 
va pup pe toate si astept vesti bune de la voi.
8+
anamy spune:
buna dimineata fetele

am zis ca i-au o pauza de net dar tot nu pot sta departe voi

Moniland
sa-ti traiasca fetitele,sa creasca mari si sanatoase,sa fie papacioase,insanatosire grabnica,asteptam poze

uratica
felicitari pt examen,vb iaurei,in curand tre sa ne ferim de tine pe sosele!!!
cris25
succes cu surcel,ai sa vezi ca vei fi fff multumita de el!!!
eu nimic nou,nici macar elan nu am sa ma apuc de analize,la sf lui august plec in germania si voi vizita o clinica de fertilitate din hannover,in zona sta fratele meu,sant curioasa ce imi vor propune cei de acolo!!!
restul fetelor

si va tin pumnii la cele care urmeaza sa faca FIV!!
turqoise spune:
ciao fetele!
greu va mai gaseste omu', pai tocmai pe pagina 3???stiu, lipseste uratica si v-ati luat si voi o mini-vacanta, nu?
moniland,proaspata mamica fericita de doua bubuline 
, iti doresc muuuulta sanatate si refacere rapida,asteptam povestea nasterii cand ai timp
kry,cum te simti?
burtica si iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara.
bruni, petruta, scot

pentru urmatoarele gravidute de 2009, cu pasi inceti dar siguri reusim si noi sa ne vedem visul cu ochii, sa dea DD sa fie bine pt. toate fetele
uratica felicitari pentru sala, cand urmeaza orasul?eu zic sa te imbraci cu jumatatea de fusta de care ziceai![]()
toate fetele si sa avem parte numai de vesti bune
turqoise spune:
anamy, la fel sunt si eu, ma simt legata de maini si de picioare, in acest moment nu ma simt in stare de nimic, de nicio analiza, sper sa iti dea vesti bune cei din germania, oricum nu e romania si asta e cel mai important, din pacate romania cade din ce in ce mai mult in acest domeniu. nu iti pierde speranta, sunt atatea fete care ne-au dovedit ca se poate, trebuie doar sa avem incredere si speranta
georgetani spune:
Bruni eu nu fac nimic interesant momentan, strang banuti si astept sa vad cand dau cei de la mine din Constanta drumul la fiv pentru a vedea cam cat va costa pe aici, ce aparatura vor avea,ce medici vor fi si apoi voi lua o hotarare. Oricum anul acesta nu am banutii necesari si sincer eu si sotul ne simtim un pic cam obositi si dezamagiti dupa 11 ani de incercari- asta nu inseamna ca abandonam NUUUUU doar luam un pic pauza timp in care ne refacem fizic, psihic si financiar pentru a o lua de la capat '' cu toate panzele sus'' si frumos e sa va dau voua celor mai vechi pe forum intaietate la bebici nu?![]()
Sunt sigura ca pe rand, mai devreme sau mai tarziu, ne va veni timpul la toate sa fim cele mai bune mamici.