fiv la cluj 25
Raspunsuri - Pagina 20
Ennni spune:
"Au hotarat sa vina pe lume intr-o seara de duminica, doua fetite mititele si frumusele foc. Laura Ioana 2350 g si 49 cm si Irina Maria 2050 si 50 cm" - citat din mesajul lui moni
felicitari
inca o data, refacere rapida si bebeline sanatoase si papacioase.
Eni
de Raymond
si Roland
(01.02.2009)
brunadria spune:

pt moni si bebeline!!!
felicitari mamico , sa ti traiasca printesele sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ele ,

inca o mamica fericita!!
brunadria spune:
cris
, ma bucur ca ai reusit sa te programezi.
mult noroc pe joi si sa vi cu vesti bune..
uratica , tot inveti?
eni 
fetelor vad ca voi o tineti tot intr un concediu.
si eu am fost azi la mare,a fost frumos..
fetele dragi.
uratica spune:
am luat sala!!!!!!!!!!!!!!!!!!
acum am traseul luni pe 3 si scap!
felicitari moni!!!!!!!

bruni-fetele
!
nu sunt suparata!ci sunt stresata!
pana nu iau..nu ma las!
apalina spune:
Moniland felicitari ptr bebeline ,sa-ti traiasca si sa te poti bucura de ele ,Uratica bravo draguta ,nici nu ma asateptam la altceva de la fatuca desteapta si draguta ,bravo ,bravo ,bravoooo
va poop fetele
brunadria spune:
uratica
, stiam eu ca o sa l iei , pai de acum avem nevoie doar de vesti bune!! ce mi place !!
moni , pup bebelinele..
cris ce faci draga?
apalina
iaura21 spune:
buna fetele dragutele
m-am intors si eu din concediu ,super fain normal, naspa un singur lucru: debuteaza cu venirea cm. concediul meu si anul asta si anul trecut
e drept de vreo cateva zile sunt acasa dar nu m-am apropiat de net, asa ca acum vad vestea cea mare despre moniland si fetitele care s-au lasat mult asteptate, moni felicitari ,cred ca esti in al 9 lea cer, sa fie iubite si fericite 
enni, frumusei foc si bebicii tai ,seamana cu tine la gurita mai ales, dar vad ca deja te-ai incuscrit cu moni, ai pus ochii pe fetitele ei![]()
uritica ,
ce-a fost mai greu a trecut , mai ai trseul si gata tre' sa ne ferim de tine pe sosele![]()
pup si restul fetelor, mai citesc din urma dar cam slaba miscarea pe aici, cam toate sunteti plecate la mare la soare...
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
Cris_25 spune:
Moni, se pare ca au venit fetitzele mai repede decat ne-am asteptat ... Multi pupici ....sa fie sanatoase 
Asteptam poze 
uratica, bine-nteles draga ca ai luat sala
felicitari
abia asteptam sa vedem cum ai iesit in poza de pe carnet 
bruni, bine-ti merge tie fata plimbareata ... toata ziua buna ziua vizitezi cate ceva
Nu crezi ca ti-e prea bine? ![]()
Se pare ca incep sa se intoarca fetele din concediu ... Foarte bine, pentru ca ce e prea mult strica
Pupici la toate fetele 
petrutaf spune:
buna dimineata!
feliciatri moniland sa creasca mari, frumoase si sanatoase si sa-i bucure pe mami si pe tati!
petrutaf spune:
felicitari si tie uratico , ce a fost mai greu a trecut , la practica ii vrajesti tu pe nenea politistii!bafta!
eu am avut 2 zile libere ( concediul l-am amanat pe septembrie
) am profitat de ocazie si am mers la munte asa ca am motivare !
pupici la toate fetele !