Salajence la apelll!!![97]
Raspunsuri - Pagina 19
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim amu sa vezi ca cetesc pe forum ce scriu si apoi se leaga de marius ca ce am zas la zalau asa cica ma spioneaza![]() o zas ca ea numa de la zalau stie informatii despre alex, ca io nu ii zac nimic ![]() |
pai unde sa ii zici?daca nu suna.
fata a mea sta la 1km jumate de mine.nu ne-am vazut din 17 mai.
Bimilit spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui livya
poate te si cunosc din vedere...cine stie ![]() ![]() mami de mihai speedy |
eu de 15 ani stau aici.
livya spune:
| citat din mesajul lui olim pai e la somes odorhei draga de ea, nu ca tine ![]() nu te mai stresa livia,c a a mea ne suna la telefon sa vada ce facem , cat mai stam cu cine ne-am dus, pana am pus picioru in prag odata. is invidioase ca ele o fost mani****te si noi mani****m, ca asa o zas a mea ca fac ce vreu cu colegu, apoi mi se pare normal nu ca doar io stau cu el nu ea io cred ca a mea de asta o intrat in fibrilatie ca i-am zas prea multe aici si io si colegu si nu io picat tare bine, mai ales ca de la colegu nu se astepta |
da si asta a mea mai comenteaza,da am pus-o u pic la arest cand a fost aici,de aia is curioasa cand merg acasa sa va tot asa bagareata e,
mami de mihai speedy
Bimilit spune:
tu fete,nu fiti rele
ca ne calesc
.ar trebui sa le ducem cicoare si zahar in semn de multumire.uite ele ne invata cum sa nu fim cu nurorile noastre.
livya spune:
| citat din mesajul lui Bimilit livia ne intalnim in parcu de langa tomberoane Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
aha stiu parcuuuuuuu,ok draga.

mami de mihai speedy
livya spune:
| citat din mesajul lui Bimilit tu fete,nu fiti rele .ar trebui sa le ducem cicoare si zahar in semn de multumire.uite ele ne invata cum sa nu fim cu nurorile noastre.Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
lasa invete-o pe fiica sa ,

mami de mihai speedy
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui livya
lasa invete-o pe fiica sa , ![]() ![]() mami de mihai speedy |
numa sa poata
olim spune:
Ce sa le invete ca nu au vreme ca cica trebe sa ne educe pe noi

ma duc ca s-o trezit feciorii sa vedem ce facem , colegu s-ar putea sa plece da nu e sigura treaba, ma dispera asteptatu langa telefon

mai viu, lasati soacrele sa se odihneasca ca sughit mult la cat le pomenim

.