Salajence la apelll!!![97]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui livya

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

livia te tzuc apasat.las-o in plata ei .nu te stresa ca nu merita,nu o mai schimbi tu acuma.ii sta la ai tai mai mult sub pretextu ca vrei sa te relaxezi ca ai avut un an greu.in Mv su G stai?

in G9;apoi chiar ca la mami stau mai mult,ea cand vede ca ies din casa,no da unde mergi,da ce ai mancat bun pe unde ai umblat,exact asa vb,ca morrrrrrrrr

mami de mihai speedy

eu stau in G 16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oooooooooooooo apoi acolo e doamna tu blondi

Mergi la inceput

Citat:

a mea e din zalnoc;langa bobota,apoi nu merge pe acolo,mai are un frate,ca e comoda ,la simleu mai merge ca are o sora,tare de treaba e,si la tara la treznea,de acolo e socru,un om pita lui dumnezeu.,la sf.de saptamana merge si ea sa pliveasca sau stiu eu ce tat face...apoi tigari draga numa kent 8 fumeaza,eu fumam si winston,dar ei nu-i placeau,vai doamne ...

mami de mihai speedy

la tigari e sora mea.

Mergi la inceput

o bagat ceva apropouri de oala da o zas ca e scumpa si nu are bani, desi oa vut pensie si salar aproape 30de milioane plus cumnata, da traiu bun si carpele is scumpe, si fata tre sa se marite
cand o fost prima data la noi s-o dus acasa si si-o luat cuptor cu microunde, amu cauta cana electrica de incalzit apa si aparat de facut gofre de alea cum face miha in suedia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

oooooooooooooo apoi acolo e doamna tu blondi

nu ma fa sa zic io ceva de domnie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

o bagat ceva apropouri de oala da o zas ca e scumpa si nu are bani, desi oa vut pensie si salar aproape 30de milioane plus cumnata, da traiu bun si carpele is scumpe, si fata tre sa se marite
cand o fost prima data la noi s-o dus acasa si si-o luat cuptor cu microunde, amu cauta cana electrica de incalzit apa si aparat de facut gofre de alea cum face miha in suedia

concureaza cu tine.ioi tu is bestiale.cate tampenii pot face.
auzi da de ce nu-i spui sa-i faca zestre la fata sa coase chelim, sa faca jnur si alea alea.

Mergi la inceput

pai e la somes odorhei draga de ea, nu ca tine
nu te mai stresa livia,c a a mea ne suna la telefon sa vada ce facem , cat mai stam cu cine ne-am dus, pana am pus picioru in prag odata.
is invidioase ca ele o fost mani****te si noi mani****m, ca asa o zas a mea ca fac ce vreu cu colegu, apoi mi se pare normal nu ca doar io stau cu el nu ea
io cred ca a mea de asta o intrat in fibrilatie ca i-am zas prea multe aici si io si colegu si nu io picat tare bine, mai ales ca de la colegu nu se astepta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

Citat:

Citat:

Citat:

livia te tzuc apasat.las-o in plata ei .nu te stresa ca nu merita,nu o mai schimbi tu acuma.ii sta la ai tai mai mult sub pretextu ca vrei sa te relaxezi ca ai avut un an greu.in Mv su G stai?

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

in G9;apoi chiar ca la mami stau mai mult,ea cand vede ca ies din casa,no da unde mergi,da ce ai mancat bun pe unde ai umblat,exact asa vb,ca morrrrrrrrr

mami de mihai speedy

eu stau in G 16.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

poate te si cunosc din vedere...cine stie

mami de mihai speedy

Mergi la inceput

bine tu e doamna, e cadru didactic, in 12 ani inafara de telenovele, samanta si sa comenteze, cu o carte in mana snu am vazut-o sa ceteasca apoi zestre.
si cumnata e fata de oras.... dupa buletin

Mergi la inceput

amu sa vezi ca cetesc pe forum ce scriu si apoi se leaga de marius ca ce am zas la zalauasa cica ma spioneaza
o zas ca ea numa de la zalau stie informatii despre alex, ca io nu ii zac nimic

Mergi la inceput