Salajence la apelll!!![97]
Raspunsuri - Pagina 18
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui livya
in G9 ;apoi chiar ca la mami stau mai mult,ea cand vede ca ies din casa,no da unde mergi,da ce ai mancat bun pe unde ai umblat,exact asa vb,ca morrrrrrrrr![]() mami de mihai speedy |
eu stau in G 16
.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui livya a mea e din zalnoc;langa bobota,apoi nu merge pe acolo,mai are un frate,ca e comoda ,la simleu mai merge ca are o sora,tare de treaba e,si la tara la treznea,de acolo e socru,un om pita lui dumnezeu. ![]() ![]() mami de mihai speedy |
.
olim spune:
o bagat ceva apropouri de oala da o zas ca e scumpa si nu are bani, desi oa vut pensie si salar aproape 30de milioane plus cumnata, da traiu bun si carpele is scumpe, si fata tre sa se marite![]()
cand o fost prima data la noi s-o dus acasa si si-o luat cuptor cu microunde, amu cauta cana electrica de incalzit apa si aparat de facut gofre de alea cum face miha in suedia
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim oooooooooooooo apoi acolo e doamna tu blondi |

nu ma fa sa zic io ceva de domnie
.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim o bagat ceva apropouri de oala da o zas ca e scumpa si nu are bani, desi oa vut pensie si salar aproape 30de milioane plus cumnata, da traiu bun si carpele is scumpe, si fata tre sa se marite cand o fost prima data la noi s-o dus acasa si si-o luat cuptor cu microunde, amu cauta cana electrica de incalzit apa si aparat de facut gofre de alea cum face miha in suedia ![]() |
concureaza cu tine
auzi da de ce nu-i spui sa-i faca zestre la fata
olim spune:
pai e la somes odorhei draga de ea, nu ca tine
nu te mai stresa livia,c a a mea ne suna la telefon sa vada ce facem , cat mai stam cu cine ne-am dus, pana am pus picioru in prag odata.
is invidioase ca ele o fost mani****te si noi mani****m, ca asa o zas a mea ca fac ce vreu cu colegu, apoi mi se pare normal nu ca doar io stau cu el nu ea![]()
io cred ca a mea de asta o intrat in fibrilatie ca i-am zas prea multe aici si io si colegu si nu io picat tare bine, mai ales ca de la colegu nu se astepta![]()
livya spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bimilit
eu stau in G 16 .Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
poate te si cunosc din vedere...cine stie

mami de mihai speedy
olim spune:
bine tu e doamna, e cadru didactic, in 12 ani inafara de telenovele, samanta si sa comenteze, cu o carte in mana snu am vazut-o sa ceteasca apoi zestre.
si cumnata e fata de oras.... dupa buletin![]()
olim spune:
amu sa vezi ca cetesc pe forum ce scriu si apoi se leaga de marius ca ce am zas la zalau
asa cica ma spioneaza
o zas ca ea numa de la zalau stie informatii despre alex, ca io nu ii zac nimic