Salajence la apelll!!![97]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

bey, da livia nu o sa faca cc cumparaturi in tara ca doar vine pe ominie la soacra si mama.e mosafira.
stiu ca ma iubeste soacra si ma trateaza bine cand vin in tara, esti draguta ca mi-ai reamintit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

pai hai la noi daca esti asa pofticioasa, dam o inghetata, o cola....

o tigara dai?

Mergi la inceput

Citat:

bey, da livia nu o sa faca cc cumparaturi in tara ca doar vine pe ominie la soacra si mama.e mosafira.
stiu ca ma iubeste soacra si ma trateaza bine cand vin in tara, esti draguta ca mi-ai reamintit

io am mai zis ca a noaste-s jemene.noi sa fim sanatose ,ca restu trec.....

Mergi la inceput

nu capeti tighi ca e criza financiara

Mergi la inceput

Citat:

nu capeti tighi ca e criza financiara

noa, atunci nu viu loa voi.stau pe curu-mi acasa si-mi dau fumuri linistita in balcon.

Mergi la inceput

jemene is, da mno lasa ca vine si vremea lor
asa e sanatosi sa fim ca toate trec, da lasa ca a mea are viata inainteca are o fata de 20 de ani, si asa greu ii pica cand cineva ii jigneste fata,sa vada ce bine e sa capeti, nu numa sa dai toata viata

Mergi la inceput

Citat:

jemene is, da mno lasa ca vine si vremea lor
asa e sanatosi sa fim ca toate trec, da lasa ca a mea are viata inainteca are o fata de 20 de ani, si asa greu ii pica cand cineva ii jigneste fata,sa vada ce bine e sa capeti, nu numa sa dai toata viata

parol ca-s jemene.
a mea are fata de 18 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

Citat:

cand ma gandesc la soacra mi rau,esti mortala draga
numa ca face mancare,apoi cand manc se uita si in gura cum mestec
atata ma faceti sa rad feelor,sunteti pericol

mami de mihai speedy

Mergi la inceput

asta ni se trage de la "dragele mame soacre"

Mergi la inceput

bey livia macar face mancare
a mea acu 2 ani cand am fost acasa, ma suna inainte sa plecam din cluj spre mures ca ce sa imi faca mancare, adica ce imi doresc sa manac, si io cica martas de pui, si ma suna cu 2 zile inainte sa pleca, si ma suna inainte cu o seara si in ziua de plecare, si cand ajung la mures nu o facut martas ca la chiscu de langa bloc nu era buna smantana, de parca ar fii fost singurul magazin din zona, si io gravida cu alex.Oricum nu am avut deloc pofte si ma asteptam la asa ceva, dar colegului nu ii venea sa creada ca paote face asta.Si pe ea nici macar nu o interesat-oio sunt sigura ca facut intentionat, da are viata inainte.
ITI DAI SEAMA DE FEL DE OM ESTE NU

Mergi la inceput