Salajence la apelll!!![97]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Livia, si aici e infernal de cald... Am in casa 28 de grade. cand vii de afara ai impresia ca ce racoare e inauntru. iti dai seama cum e out? Miki, super fain acolo la tine... Nu vrei sa facem schimb 2 saptamani ? Cand vii in tara? Sau ai fost deja? Cand a avut fratelo tau starea civila si unde? Nu parea a fi Zalaul in poze, da noa, mai stii? Restul? Va ascundeti de cald pe sub gard? Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Faine poze Miha!
Livia, ce bine de voi ca puteti da o fuga la mare...va asteptam acasa!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Oti, hai aici. e fain, noa...dar omul s plictiseste. m-am mutat din oras imens in statiune si mi-e un dor de un shopping de innebunesc. Maine merg la oras si rup tot . Fratelo a avut starea civila de vreo 2 saptamani si a fost in Cluj. Nunta tot acolo o sa fie, dar in august. Voi fi si eu acolo.
Diana, multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mikiriki, frumoase pozele, si catelul tau

Otilia, ce sa mai zic...

Tre sa ies pe usa, v-am pupat.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'na ziua!!!!

moama, oti ce tortane.tu da si la astea le baji de vina, ha?esti talentata soro, parol.moama da florile si glazura sunt bestiale, dementiale, miurifice, mirobolanmte ,alea, ALEA.......

livia si la zalau e cald.hai ca mai ai putin si vi la relaxare.

miki, mumoase poze.fataaaaaaaaaaaaaa,ce baschetii mei ai facut? ai slabit si intinerit.baga reteta aci.pai in august nanasesti.sau nu?

olimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............

diana cum esti cu dieta?

va tzuc apasat pe tate.

mihala, azi ajungi acasa.te asteptam cu povesti.sa aiba zbor usor mama ta.revedere placuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

Mikiriki, frumoase pozele, si catelul tau

Otilia, ce sa mai zic...

Tre sa ies pe usa, v-am pupat.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

job usor, fataaaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cred ca se duce colegu la madrid sau barcelona ca ieri a sezut frumos acasa, oricum e mai bine, asa ca mai viu da amu trec la raport
blondo esti mai rau ca soacra, am si io coleg acasa si pitic la gradi si profit si tu ma strigi la apel
ioi dieta, si io ma apuc de dieta, da nu stiu de cand ca amu savurez o cola rece dupa o portie de paste cu branza de burduf de la cluj
mama oti ce torturiadevarata chef
miki frumaose poze
livia hai ca numa un pic a ramas pana ajungeti in romania, sa vezic e dor o sa iti fie de italia dupa cateva cumparaturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim
blondo esti mai rau ca soacra, am si io coleg acasa si pitic la gradi si profit si tu ma strigi la apel

pai bine soro da non stop stati bot in bot?
macar asa de ochii lumii baga si tu o cola aci la noi ca sa nu te banuim de neste treburi,ca noi estem pofticioase si nu se stie.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

livia hai ca numa un pic a ramas pana ajungeti in romania, sa vezic e dor o sa iti fie de italia dupa cateva cumparaturi

bey, da livia nu o sa faca cc cumparaturi in tara ca doar vine pe ominie la soacra si mama.e mosafira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai hai la noi daca esti asa pofticioasa, dam o inghetata, o cola....

Mergi la inceput