Salajence la apelll!!![97]
Raspunsuri - Pagina 12
olim spune:
oti
, cand ai vreme zi-mi un laptop bun si ieftin pt delia te rog, adica la ce sa ma uit inafara de carcasa
ca pt mine aia conteaza si sa fie mareeeeeeee.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim oti , cand ai vreme zi-mi un laptop bun si ieftin pt delia te rog, adica la ce sa ma uit inafara de carcasa![]() |
mno daca o vrei mare
babymom75 spune:
Sal'tare!
Tu fete, da' ce chef de vorba aveti!!
La voi n-a fost foarte incinsa atmosfera azi?? Ca la noi am bolunzit de cald. Mai ales io care-s tare rea de caldura. Abia acum a devenit aerul mai respirabil.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Olim, ai facut afacere cu tunsul. Vecinica mea, care mi-e si finutza de cununie, a fost ieri la tuns si vopsit si a costat-o nu mai putin de 3 MILIOANE!!! No, ce zici??!! De banii astia, Doamne iarta-ma, mergea si o partida de
( ca a fost la un nene - cica hair-stylist ).
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Da, e clar! V-a toropit si pe voi caldura si ati fugit toate la culcare. Atunci, noapte buna tuturor!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Sal'tare! Tu fete, da' ce chef de vorba aveti!! La voi n-a fost foarte incinsa atmosfera azi?? Ca la noi am bolunzit de cald. Mai ales io care-s tare rea de caldura. Abia acum a devenit aerul mai respirabil. Mama lui Dragos si a lui Victor |
si-n catunu nostru fu cald azi.
eu am iesit doar la ora 20 din casa ,da ma pali o caldura de-mi veni sa fug iar in casa.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Olim, ai facut afacere cu tunsul. Vecinica mea, care mi-e si finutza de cununie, a fost ieri la tuns si vopsit si a costat-o nu mai putin de 3 MILIOANE!!! No, ce zici??!! De banii astia, Doamne iarta-ma, mergea si o partida de ( ca a fost la un nene - cica hair-stylist ).Mama lui Dragos si a lui Victor |
moama ce preturi sunt la voi.
eu recunosc cu mana pe inima ca am o prietena coafeza si scumpa de ea ma face pe bani de nimic.iar cand imi vopseste paru imi calculeaza doar vopseaua.ii las eu in plus, da pretu corect nu=l stiu.doar ce am auzit de la fete.cica un aranjat par mediu,e 50 de lei,vopsit si aranjat par lung 120 de lei.bine si an zalau am inteles ca sunt 2 doamne care cer preturi de preturi
.
piticutz spune:
Mergeti, fete, la culcare! 
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui piticutz Mergeti, fete, la culcare! ![]() Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
acuma inchidem "pravalia" si fuguta la
.is curioas cine da cafeiu dimineata