Salajence la apelll!!![97]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oti, cand ai vreme zi-mi un laptop bun si ieftin pt delia te rog, adica la ce sa ma uit inafara de carcasa ca pt mine aia conteaza si sa fie mareeeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

oti, cand ai vreme zi-mi un laptop bun si ieftin pt delia te rog, adica la ce sa ma uit inafara de carcasa ca pt mine aia conteaza si sa fie mareeeeeeee.

mno daca o vrei maresa nu fie neagra , pentru ca negru subtiazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Sal'tare!
Tu fete, da' ce chef de vorba aveti!!
La voi n-a fost foarte incinsa atmosfera azi?? Ca la noi am bolunzit de cald. Mai ales io care-s tare rea de caldura. Abia acum a devenit aerul mai respirabil.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Olim, ai facut afacere cu tunsul. Vecinica mea, care mi-e si finutza de cununie, a fost ieri la tuns si vopsit si a costat-o nu mai putin de 3 MILIOANE!!! No, ce zici??!! De banii astia, Doamne iarta-ma, mergea si o partida de ( ca a fost la un nene - cica hair-stylist ).

Mergi la inceput

Da, e clar! V-a toropit si pe voi caldura si ati fugit toate la culcare. Atunci, noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

lavinia io-s pe baricade.in mine da harniceagu doar noaptea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Sal'tare!
Tu fete, da' ce chef de vorba aveti!!
La voi n-a fost foarte incinsa atmosfera azi?? Ca la noi am bolunzit de cald. Mai ales io care-s tare rea de caldura. Abia acum a devenit aerul mai respirabil.

si-n catunu nostru fu cald azi.
eu am iesit doar la ora 20 din casa ,da ma pali o caldura de-mi veni sa fug iar in casa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Olim, ai facut afacere cu tunsul. Vecinica mea, care mi-e si finutza de cununie, a fost ieri la tuns si vopsit si a costat-o nu mai putin de 3 MILIOANE!!! No, ce zici??!! De banii astia, Doamne iarta-ma, mergea si o partida de ( ca a fost la un nene - cica hair-stylist ).

moama ce preturi sunt la voi.
eu recunosc cu mana pe inima ca am o prietena coafeza si scumpa de ea ma face pe bani de nimic.iar cand imi vopseste paru imi calculeaza doar vopseaua.ii las eu in plus, da pretu corect nu=l stiu.doar ce am auzit de la fete.cica un aranjat par mediu,e 50 de lei,vopsit si aranjat par lung 120 de lei.bine si an zalau am inteles ca sunt 2 doamne care cer preturi de preturi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mergeti, fete, la culcare!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

Mergeti, fete, la culcare!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

acuma inchidem "pravalia" si fuguta la .

is curioas cine da cafeiu dimineata.

Mergi la inceput