Salajence la apelll!!![97]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

daca vii pe post de babysiter dao un flacon de cola rece, ca bine ai zas-o
bey, daca e pe alese il iau pe alex ca sa iti ofer tie o noapte firbinte cu colegu tau, ca de cand e alex pe lume...............

Mergi la inceput

merg sa o stresez pe adriana ca ii e prea bine in concediu.da unde e adriana in concediu ca io nu eram pe faza

Mergi la inceput

ma tot gandeam ce am uitat sa va zic din romania: ca m-am tuns scurt, baieteste, aveam paru cat maria ciobanu si am zas ca schimb lookul, colegu super incantat, da cand m-am dus dupa alex la camin nu m-o recunoscut numa dupa vreo5 minute apoi o venit in fuga la mine, urland: mamiiiiiiiiiii
da m-o si costat 100 tuns vopsit si arnajat, adica uscat parucam mult pentru romania nu, ca era la colt de bloc, nu salon renumit, da mno la cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

bey noi te asteptam cu drag la noi, numa sa nu zaca lumea ca vreu un trio

lasazica lum,ea ce vrea ea ca nu o credem

Mergi la inceput

Citat:

merg sa o stresez pe adriana ca ii e prea bine in concediu.da unde e adriana in concediu ca io nu eram pe faza

la ceva stranduri bengoase aci in romanik.

Mergi la inceput

Citat:

ma tot gandeam ce am uitat sa va zic din romania: ca m-am tuns scurt, baieteste, aveam paru cat maria ciobanu si am zas ca schimb lookul, colegu super incantat, da cand m-am dus dupa alex la camin nu m-o recunoscut numa dupa vreo5 minute apoi o venit in fuga la mine, urland: mamiiiiiiiiiii
da m-o si costat 100 tuns vopsit si arnajat, adica uscat parucam mult pentru romania nu, ca era la colt de bloc, nu salon renumit, da mno la cluj

fatooooooooooooo,esti cu capu?
ti-ai tuns paru?
moama.
io-s fan par lung .desi pana in a 10a eram tunsa doar periuta.
mno, pretu fu rezonabil , ca la noi in catun sunt preturi de preturi.

Mergi la inceput

n am fost tunsa asa scurt de cand eram de vreo4-5 ani, si colegu a fost tare surprinsa, noroc ca placut
toata lumea zice ca am bolunzit, da io ma simt tare bine asa, parca nu l-am avut lung paru niciodata

Mergi la inceput

mie mi s-o parut multa, da vopseaua o fost de la loreal proseional, matrix.
aici totul m-ar fii costat 12 euro, da mno de cate ori ma duc acasa ma frezalesc acolo si schimb ochelarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dulciuri

Mergi la inceput

buna si de la noi

Mergi la inceput