Salajence la apelll!!![97]
Raspunsuri - Pagina 11
olim spune:
daca vii pe post de babysiter dao un flacon de cola rece, ca bine ai zas-o
bey, daca e pe alese il iau pe alex ca sa iti ofer tie o noapte firbinte cu colegu tau, ca de cand e alex pe lume...............
olim spune:
merg sa o stresez pe adriana ca ii e prea bine in concediu.da unde e adriana in concediu ca io nu eram pe faza![]()
olim spune:
ma tot gandeam ce am uitat sa va zic din romania: ca m-am tuns scurt, baieteste, aveam paru cat maria ciobanu
si am zas ca schimb lookul, colegu super incantat, da cand m-am dus dupa alex la camin nu m-o recunoscut numa dupa vreo5 minute
apoi o venit in fuga la mine, urland: mamiiiiiiiiiii
da m-o si costat 100 tuns vopsit si arnajat, adica uscat paru
cam mult pentru romania nu, ca era la colt de bloc, nu salon renumit, da mno la cluj![]()
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim bey noi te asteptam cu drag la noi, numa sa nu zaca lumea ca vreu un trio |
lasazica lum,ea ce vrea ea ca nu o credem
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim merg sa o stresez pe adriana ca ii e prea bine in concediu.da unde e adriana in concediu ca io nu eram pe faza |
la ceva stranduri bengoase aci in romanik.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim ma tot gandeam ce am uitat sa va zic din romania: ca m-am tuns scurt, baieteste, aveam paru cat maria ciobanu si am zas ca schimb lookul, colegu super incantat, da cand m-am dus dupa alex la camin nu m-o recunoscut numa dupa vreo5 minute![]() apoi o venit in fuga la mine, urland: mamiiiiiiiiiii![]() da m-o si costat 100 tuns vopsit si arnajat, adica uscat paru cam mult pentru romania nu, ca era la colt de bloc, nu salon renumit, da mno la cluj |
fatooooooooooooo,esti cu capu?
ti-ai tuns paru?
moama

.io-s fan par lung .desi pana in a 10a eram tunsa doar periuta.
mno, pretu fu rezonabil , ca la noi in catun sunt preturi de preturi.
olim spune:
n am fost tunsa asa scurt de cand eram de vreo4-5 ani, si colegu a fost tare surprinsa, noroc ca placut![]()
toata lumea zice ca am bolunzit, da io ma simt tare bine asa, parca nu l-am avut lung paru niciodata![]()
olim spune:
mie mi s-o parut multa, da vopseaua o fost de la loreal proseional, matrix.
aici totul m-ar fii costat 12 euro, da mno de cate ori ma duc acasa ma frezalesc acolo si schimb ochelarii![]()