Compania DOLE (exportator banane)
Raspunsuri - Pagina 4
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Capcaunule, citeste cartea si o sa vezi ca o sa te simti alt om! |
Aha! Deci doctorul lui Mao te-a sfatuit sa te retragi de pe lista!
b.nica spune:
Cred ca am gresit raspunsul dar nu o sa-l schimb.
Dupa ce am citit cartea m-am simtit,eu,mai ales eu,OM!
Raspunsul tau imi confirma ca ai citit cartea!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Cred ca am gresit raspunsul pe care nu-l schimb:dupa ce am citit cartea m-am simtit,eu,mai ales eu,OM. |
Mi-ai adus aminte de matematicianul care, pe vremea lui ceasca, a fost chemat in fata BP pentru a fi mustrat ca trage la masea cam des.
El si-a demonstrat nevinovatia:
1. Orice om are dreptul la un pahar de vin.
2. Oricine bea un pahar de vin se simte un alt om.
3. Acel alt om are si el dreptul la un pahar de vin, conform 1.
QED
conchita spune:
citat din mesajul lui b.nica Pentru ca mai am cateva zile pana cand o sa ies din peisajul DC nu ma pot abtine: Conchita, intr-o societate unde conteaza profitul,in productia de legume notiunea de ecologic este un non-sens:nu poti sa faci productie cu profit cu aceasta conditie,CERT! Daca te intereseaza o alimentatie sanatoasa pt. tine si familia ta atunci trebuie sa pui osul la treaba:sa-ti procuri teren si sa muncesti sa-ti faci alimentele necesare si sanatoase. Eu tot stau si ma intreb?De ce sunt atat de scumpe uneltele care usureaza atat de mult munca intr-o gradina familiala? Este o contradictie care sfideaza legile pietii,oare care piata? |
dar unde te duci, draga b.nica? sper ca in vacanta.
aia cu procurarea terenului e de belea. io stau la munte, pot sa cultiv doar avocado, masline, citrice si vita de vie. pe terenuri care costa sute de mii de dolari. creca glumesti tu, ca asta e singura solutie. si agricultorii ce sa faca, in cazul asta? maine poimaine te pomenesti ca tre sa aduc strungul in casa sa pilesc suruburi. si fabrica de facut masini in garaj. mai b.nica, solutia tre sa fie globala, de cand cu diviziunea muncii. nu putem face toti acelasi job.
daca ma intrebi pe mine, tigaile sunt mai scumpe decat sapaligile.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui conchita maine poimaine te pomenesti ca tre sa aduc strungul in casa sa pilesc suruburi. si fabrica de facut masini in garaj. mai b.nica, solutia tre sa fie globala, de cand cu diviziunea muncii. nu putem face toti acelasi job. |
Ba chiar asa conchi. Nu uita ca mentorul b.nicii le-a trasat indicatie tuturor taranilor chinezi sa aiba cate un furnal metalurgic in gradina casei sau macar la gramada in cooperativa satului.
b.nica spune:
Capcaunule, imi pare ca nu ai inteles ce am vrut sa spun sau poate nu vrei sa arati,dar te asigur ca de "mentori" ma feresc "ca.....de tamaie"!