O fetita a cazut in fantana

O fetita a cazut in fantana | Autor: cllaudia

Link direct la acest mesaj

http://www.realitatea.net/o-fetita-a-cazut-intr-un-put-dintr-o-comuna-din-judetul-calarasi--echipele-isu-incearca-sa-o-salveze---vezi-imagini_558387.html

Inca se incearca scoaterea ei din fantana din curtea casei. Sper sa reuseasca sa o scoata la timp. Imi e asa mila de ea, saracuta cred ca e foarte speriata, sta de vreo 4 ore in fantana, cu jumatate de corp in apa rece. Parintii spun ca ultima data a mancat ieri seara, deci este si flamanda... Sper sa fie scoasa repede.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Urmaresc si eu pe A3....poate o ajuta cel de sus sa o scoata teafara! Doamne ajuta!
Cica ar mai fi doar 3 metri pana la micuta!

Cri mami de Ale ( 2003) & +33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

sper sa se termine bine povestea, este asa de ciudat sa stai la tv si sa astepti sa vezi daca mai traieste! l-am inchis tv-ul ca ma doare sufletul.

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

de o ora stau la tv in direct si ma rog sa se termine mai repede totul cu bine !
Doamne ajuta micuta sa reziste !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Doamne ajuta sa se termine cu bine...
asta e tot ce conteaza. sa reziste micuta...

oricum, mi'e greu sa inteleg treaba cu putul neacoperit si copilul lasat nesupravegheat ...
chiar, ce varsta are fetita ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Si eu de cand am vazut stirea stau cu ochii la tv, si astept sa vina clipa sa o scoata la suprafata si sa fie inca in viata. Unii doctori spun ca sunt slabe sanse ca ea sa supravietuiasca dupa mai mult de 5 ore de stat in apa rece, intr-un mediu umed, si intr-un spatiu extrem de ingust. Totusi, eu sper intr-un miracol.

of-topic : cu aceast prilej a fost readus in discutie cazul din 2001, daca va mai aduceti aminte, in care o fata de 18 ani a coborat in fantana pt a salva o fetita de 2 ani, cazuta si ea ca si aceasta fetita de acum, in fantana din curtea casei. Atunci, fetita a fost scoasa dupa 7 ore, si a foat in viata, acum a crescut si nu are nici o trauma fizica/psihica de la acel accident. Diferenta este ca acea fetita, in cadere se blocase undeva la mijlocul fantanii, nu apucase sa ajunga la apa, iar diametrul fantanii a permis atunci acelei fete de 18 ani sa incapa in tubul fantanii, de a ajunge la fetita si a o scoate la suprafata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa Ioana

Doamne ajuta sa se termine cu bine...
asta e tot ce conteaza. sa reziste micuta...

oricum, mi'e greu sa inteleg treaba cu putul neacoperit si copilul lasat nesupravegheat ...
chiar, ce varsta are fetita ?

mami de brotac rocker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Fetita are 2 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Are doi ani si jumatate. Dumnezeu sa o apere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Doamne ,saracul copil!Ma rog sa o scoata cit mai repede de acolo si sa fie bine!!

Si eu imi amintesc cazul copilului care a cazut in putzul ala cam "strimt" iar fata care a salavat-o fiind una foarte subtirica care a incaput .Am vazut cazul si in Japonia la tv.(ala din 2001-romania)
Sper sa-l vad si pe asta cu un final la fel,fericit!Doamne ajuta!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Doamne Dumnezeule... mai bine nu intrebam
cat de speriata trebuie sa fie micuta... Doamne ajuta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu as pune sub interdictzie genul ala de fintini ca un tub!

Sunt exrem de periculoase si ma gindesc eu ca sunt facute asa ca sa se economiseasca materiale,fortza de munca etc!

Nu m-am uitat pe link dar,banuiesc ca de acest gen de fintina este vorba!

Dana

Mergi la inceput