O fetita a cazut in fantana
Raspunsuri - Pagina 2
pianna spune:
Da,am vazut si eu la televizor. Nici nu m-am putut uita f mult, mai ales dupa ce s-a anuntat ca nu mai da nici un semn de vreo cateva ore.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor.
Ashera spune:
Offf... Saracuta...
Dumnezeu sa-i dea putere sa reziste!
Sper sa se termine totul cu bine.
Mami de
Chris (08.08.07) )
si 10+
Qamar spune:
mai, dar cum n-au scos-o inca? cat de adanca poate fi fantana aia????
saracul copil:(
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
Ashera spune:
Noe, putul are 10 m. Acum fetita se afla la aprox 2 m si pompierii incearca s-o scoata.
Mami de
Chris (08.08.07) )
si 10+
papanash spune:
oameni saraci, muncitori zilieri, mama plecata la camp, tata a iesit la vecin sa incarce telefonul mobil, fiindca de ceva timp n-au curent electric ( nu au avut bani sa-l plateasca). Fetita se juca in curte si a cazut in put. Oamenii aveau acel put in curte (un fel de fantana neterminata)din care trageau apa .
e o tragedie care ne tine lipiti de tv, Doamne ajuta sa se termine cu bine !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
maraki spune:
Voi transformati forumul in stirile de la ora 17.00?Ce rost au toate topicurile astea?Doar le auzim la tv!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Voi transformati forumul in stirile de la ora 17.00?Ce rost au toate topicurile astea?Doar le auzim la tv! Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Maraki, pot doar sa vorbesc in numele meu, mi se pare o tragedie in primul rand fiind vorba de un copil de 2 ani, de varsta copiilor nostri, asa ca n-are rost sa te enervezi, mai bine spui un Doamne ajuta pentru copilul ala care are nevoie de rugaciunile noastre. Daca nu poti face asta,mai bine treci, elegant, la urmatorul subiect.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Alexa Ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Voi transformati forumul in stirile de la ora 17.00?Ce rost au toate topicurile astea?Doar le auzim la tv! |
pentru ca unii dintre noi nu au tv la dispozitie, pentru ca e sectiunea de "generale" de pe "desprecopii", si e vorba despre un copil care trece prin momente grele...
pentru ca o rugaciune sau un gand bun nu a facut niciodata rau la nimeni...
oare despre ce subiecte "e voie" sa povestim, totusi ?
iar comparatia cu stirile de la ora 5... nu o comentez. dar uita'te putin prin forum si o sa gasesti multe topicuri care chiar nu au ce cauta pe un forum despre copii...
maraki spune:
Doamne fereste, sper si eu din tot sufletul sa fie bine copilul dar mie imi face rau sa citesc si aici despre astfel de nenorociri. Nu am scris cu rautate, am constatat doar ca de cateva zile ce aud la stiri, citesc aici.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5